پیام‌رسان ایتا از دسترس خارج شد (۵ آبان ۱۴۰۴) دانشمندان: احتمالا قارچ‌ها حافظه کامپیوترهای آینده باشند! تاریخ عرضه ناتینگ فون (3a) لایت مشخص شد + مشخصات و قیمت تصویب آیین‌نامه فضای مجازی خراسان رضوی با تأکید بر چابک‌سازی قوانین و ارتقای سواد دیجیتال دانشمندان روشی کاملاً جدید برای نگهداری مواد غذایی در یخچال اختراع کردند احتمال افزایش قیمت گوشی‌های هوشمند، بعد از گران‌شدن چیپ‌های حافظه چرا میلیاردر‌های حوزه فناوری در حال ساخت پناهگاه‌های آخرالزمانی هستند؟ چاپلوسی چت‌بات‌ها، تهدیدی برای جوامع انسانی است برگزاری رویداد هوش مصنوعی، کسب‌وکارهای نوین و خلاق در مشهد | تفاهم‌نامه همکاری شهرداری مشهد با انجمن ملی هوش مصنوعی منعقد شد معرفی کفش هوشمند نایکی: تجربه‌ای راحت‌تر در پیاده‌روی و دویدن اخبار جدیدی از زمان عرضه آیفون بدون حاشیه و آیفون فلیپ آیا ناسا ماه‌نشین استارشیپ را از پروژه برگرداندن فضانوردان به ماه کنار می‌گذارد؟ اسپیس‌ایکس چطور با ماهواره‌های استارلینک، اینترنت ماهواره‌ای موبایل را متحول می‌کند؟ دانشمندان «چشم رباتیکی» ساخته‌اند که به‌صورت خودکار فوکوس می‌کند و به منبع انرژی نیازی ندارد دوچرخه برقی ماژولار آلسو مدل TM-B معرفی شد + عکس «ژنوس»، هوش مصنوعی تازه چینی‌ها، می‌تواند بیماری‌ها را پیش‌بینی می‌کند فناوری جدید جنرال موتورز در سال ۲۰۲۸ از راه می‌رسد: رانندگی بدون دخالت دست دریافت هزینه کابل‌کشی فیبر نوری در طرح سواپ غیرقانونی است + سامانۀ شکایات ایلان ماسک: تا ۲ سال دیگر، تلفن‌های هوشمند مستقیما به اینترنت استارلینک متصل می‌شوند + فیلم معرفی بازی اکشن «۲۰ دقیقه تا سپیده‌دم» (۲۰ Minutes Till Dawn) + دانلود (اندروید و IOS) خبرهایی جدید از قیمت OnePlus 15 | مطابق انتظار طرفداران؟
سرخط خبرها

فعالیت ۶۰۰۰ استارتاپ توانمند در کشور

  • کد خبر: ۲۶۸۱۰
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۹
فعالیت ۶۰۰۰ استارتاپ توانمند در کشور
۵۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان و ۶۰۰۰ استارتاپ توانمند در کشور فعالیت می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز،رییس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به فعالیت پنج هزار دانش‌بنیان و ۶ هزار استارتاپ توانمند در کشور، یکی از برنامه‌های اصلی امسال این معاونت در راستای جهش تولید را، افزایش تاب‌آوری ملی در صنایع راهبردی عنوان کرد.

اسماعیل قادری فر با تاکید بر اینکه، در سال جهش تولید به دنبال بالا بردن تاب‌آوری ملی در صنایع راهبردی و صنایعی هستیم که بخش بزرگی از تولید و اقتصاد کشور را شکل می‌دهند، افزود: یکی از اولویت‌های امسال معاونت علمی برای جهش تولید، بالا بردن تاب‌آوری ملی در خوشه‌های صنعتی اولویت‌دار است.

وی در خصوص برنامه‌های معاونت علمی برای تحقق جهش تولید با کمک زیست‌بوم فناوری و نوآوری در کشور، به فعالیت پنج هزار دانش‌بنیان و ۶۰۰۰ استارتاپ در کشور اشاره کرد و افزود: این یعنی یک نیروی انسانی و توانمند ذخیره شده برای افزایش و جهش تولید در کشور موجود است و باید از این داشته ملی برای بالا بردن توان تولیدی کشور استفاده کنیم.

قادری‌فر با بیان اینکه، یکی از حوزه‌های مهم برای بالا بردن تاب‌آوری ملی حوزه کشاورزی است، گفت: امروز شاهدیم که با وجود توانمندی‌های بالای ملی هنوز هم بخش بزرگی از زنجیره ارزش کشاورزی، نهال و بذر از دیگر کشورها به ایران وارد می‌شود، در صورتی که این نیاز داخلی را میتوان با کمک دانش‌بنیان‌ها تامین کرد.

وی تاکید کرد: اگر به توانایی دانش‌بنیان‌ها در توسعه اقتصادی کشور باور داشته باشیم می‌توانیم از همه بحران‌ها بدون نیاز به دیگر کشورها و تنها با اتکا به داشته‌های خودمان عبور کنیم.

منبع:  معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->