بخشودگی جرائم مالیاتی اصناف تا سقف ۱۰ میلیون تومان + جزئیات پیش‌بینی قیمت دلار | سرکوب دلار با اهرم خبر‌های سیاسی؛ دلار ۱۰۰ هزار تومان شد! نفت جهانی در پی تنش‌های جدید خاورمیانه گران شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه | آیا کاهش شتاب رشد قیمت‌ها در بازار طلا و سکه ادامه خواهد یافت؟ موقوفات، زیرساخت‌های اقتصادی خراسان رضوی | روایتی از ارتقای مستمر بهره‌وری در ۲۷ هزار موقوفه استان تأکید معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی بر لزوم مشارکت شبکه بانکی در پروژه‌های آزادراهی + فیلم پورشه 911 توربو S مدل 2026 رونمایی شد + مشخصات فنی و امکانات | نیرومندترین نسخه در تاریخ قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | افزایش ۶۰ میلیونی تویوتا کرولا بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | دنا پلاس چقدر شد؟ چنددرصد بازار خودروهای ایران را وارداتی‌ها تشکیل می‌دهند؟ تولید بی‌سابقه حوزه زنبورداری در خراسان رضوی پیش‌بینی افزایش تدریجی تولید تخم‌مرغ برای امسال در شهرستان مشهد خرید انواع رله و سنسور صنعتی از بایا کنترل ۸۹ درصد زوج‌های خراسان رضوی در صف دریافت وام ازدواج + فیلم شورای رقابت عرضه خودروهای مشمول قیمت‌گذاری در بورس کالا را غیرقانونی اعلام کرد طلافروشی‌های مشهد فردا (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) تعطیل هستند معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: نرخ بیکاری خراسان رضوی در بهار ۱۴۰۴ به ۴/۹ درصد رسید بورس به تعادل رسید | حجم و ارزش معاملات رشد کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) قیمت تخم‌مرغ در مشهد اعلام شد | شنیسل مرغ، ماهی، جگر و کله‌پاچه چند؟ (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + جدول یک نماینده مجلس: به‌زودی شاهد تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در کشور خواهیم بود |  «قرارداد معین» در راه است (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی آینده قیمت طلا در سه سناریوی مختلف  | چرا قیمت طلا در ایران سریع‌تر از اونس جهانی بالا می‌رود؟ سکه پارسیان امروز چند؟ (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت واکنش رئیس سازمان بورس به آینده بازار بورس: امیدوارکننده خواهد بود آخرین مهلت پیش‌فروش سکه تا ساعت ۱۴ امروز (سه شنبه، ۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + جزئیات بیت‌کوین در آتش | سیگنال خطرناک برای بازار ارز دیجیتال (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) معطلی ۳ ماهه تولیدکنندگان در صف دریافت ارز طلای ۱۸ عیار امروز در مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) دلار در مشهد به کمتر از ۱۰۰ هزار تومان نزول کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مسئول بازرسی سازمان صنعت: درج قیمت خودرو در نمایشگاه‌‌ها الزامی شد/ برخورد با متخلفان

  • کد خبر: ۲۷۵۰۷
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۱
  • ۱
مسئول بازرسی سازمان صنعت: درج قیمت خودرو در نمایشگاه‌‌ها الزامی شد/ برخورد با متخلفان
مسئول بازرسی و رسیدگی به شکایات سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان‌رضوی، از الزام نمایشگاه‌داران برای درج قیمت خودرو‌ها خبر داد و گفت: با متخلفان برخورد قانونی می‌‍شود.
سعیده ساجدی‌نیا - مهدی مقدسی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز با اشاره به ابلاغیه جدید شورای رقابت، اظهار کرد: سه شرایط جدید برای خودرو‌ها ایجاد شد. اول اینکه شورای رقابت و ستاد تنظیم بازار کشور در یک اقدام مشترک قیمت‌های جدید خودرو را مشخص کنند. یکی موضوع نحوه ثبت‌نام‌ها که هر بار متقاضیان دچار مشکلات زیادی می‌شدند و به معضلی تبدیل شده بود که در دقایق اولیه ثبت‌نام کسی قادر به ثبت‌نام نبود. مسئله بعدی این بود که به جای مصرف‌کنندگان واقعی عموما افرادی ثبت‌نام می‌کردند که مصرف‌کننده نبودند و بیشتر پای دلال‌ها در میان بود، به‌طوری که ماه‌های آتی که خودرو را تحویل می‌گرفتند را با قیمت‌های بالا می‌فروختند که حالا برای آن طراحی مناسبی شده است.
 
نظارت بر بازار خودرو
وی با بیان اینکه قسمت سوم ماجرا نظارت بر بازار خودرو است، گفت: نظارت و کنترل بر بازار خودرو تا قبل از این بخش‌نامه در حوزه واحد‌های تولیدی و نمایندگی‌های رسمی خودروسازی انجام می‌شد که معمولا با تخلف گرانفروشی روبه‌رو نمی‌شدیم، زیرا افراد هنگام ثبت‌نام پولشان را به صورت سیستمی پرداخت می‌کردند و بیشتر تخلفات به اجرای نکردن تعهدات برمی‌گشت به این معنی که خودرو در موعد مقرر تحویل نمی‌شد.
 
تشکیل ۴۰۰ پرونده
مقدسی با اعلام تشکیل بیش از ۴۰۰ پرونده طی سال گذشته در زمینه تأخیر در تحویل خودرو‌های ثبت‌نامی و ارسال آن به تعزیرات، اضافه کرد: تخلفات خودرو به دو دسته تقسیم می‌شود یکی احتکار یعنی خودرو‌ها را در پارکینگ یا در مکان‌هایی نگه‌داری می‌کنند؛ اگر این افراد مشخصات خودرو‌ها را در سامانه انبار ثبت‌نام و اعلام موجودی نکنند و تعیین تکلیف نشود که این خودرو‌های بدون پلاک مربوط به چه اشخاصی هست، مشمول احتکار می‌شود.

این مسئول بازرسی با اشاره به گزارش‌های مردمی درباره مکان‌های احتکار خودرو، گفت: از مجموع ۴۰ گزارشی که در هفته گذشته در این رابطه داشتیم فقط یک مورد تایید شد که سه خودرو داخل یک مکان احتکار شده بود و اقدامات لازم در این باره انجام شد.
 
مردم متخلفان را معرفی کنند
مقدسی اضافه کرد: از مردم درخواست می‌کنیم این موضوعات را به ما گزارش بدهند، اما سعی کنند موثق باشد، زیرا ما هم مانند آتش‌نشان‌ها هر موقع تماسی در این زمینه صورت بگیرد باید به محل مراجعه کنیم و با محدودیت نیرویی که داریم دچار مشکل می‌شویم.

او درباره قیمت‌های خرید و فروش خودرو و نظارت در این بخش نیز گفت: قیمت‌ها به طور مشخص اعلام شده است. شرکت‌های خودروسازی همچون گذشته تحت نظارت بازرسان هستند و باید قیمت مصوب را رعایت کنند. اما موضوعی که باقی می‌ماند قیمت خودرو در نمایشگاه‌هاست که تا قبل از این ابلاغیه، هیچ دستورالعملی برای برخورد با قیمت بالای خوردو‌های صفر داخل نمایشگاه‌ها نداشتیم.
 
درج قیمت
مسئول بازرسی و رسیدگی به شکایات سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان‌رضوی گفت: با رییس اتحادیه نمایشگاه‌داران اتومیبل جلسه گذاشتیم و مطرح کردیم که اولین کاری که باید نمایشگاه‌داران انجام بدهند این است که قیمت خودرو‌های صفر را روی خودرو درج کنند. البته منتظر این هستیم که آیین‌نامه اجرایی نحوه برخورد با این تخلفات به ما اعلام رسمی شود. درج قیمت خودرو‌ها اولین اقدام است. دوم اینکه قیمت متعارف به معنای قیمت کارخانه به اضافه سود فروش خودرو است که ۱۰ درصد تعیین شده است. قیمت‌های بالاتر از این در نمایشگاه اتومبیل تخلف است و به این تخلفات ورود پیدا می‌کنیم.

مقدسی افزود: موضوعی که ابهام دارد مربوط به زمانی است که یک شخصیت حقیقی به دیگری خودرو بفروشد و گران‌فروشی در این حالت هنوز برای ما بلاتکلیف است. اما اگر بنگاه‌ها خودشان مالک باشند که در برخی موارد هستند، هشدار داده و برخورد لازم را انجام می‌دهیم. این در حالی است که مردم مصرف‌کننده هنوز وارد فاز خرید خودروی نمایشگاهی نشده‌اند و بیشتر دلال‌ها وسط هستند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۳۱
0
2
آقای مسئول نمیدونم چی چی با چه شماره ای تخلفات را به شما گزارش بدهیم؟ از این تریبون اعلام میکنم که تمام نمایشگاه داران سراسر کشور بدون استثنا دارن تخلف میکنن. شما اگر جایی را میشناسید که تخلف نمیکند به مردم اطلاع دهید
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->