ترامپ: من مسئول حمله اسرائیل به ایران بودم اکسیوس: قزاقستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد شورای امنیت سازمان ملل تحریم‌ها علیه رئیس دولت موقت سوریه را لغو کرد ترامپ: هند خرید نفت از روسیه را به‌شدت کاهش داده است رئیس‌جمهور لبنان: اقدام اسرائیل در جنوب کشور ما، جنایتی تمام‌عیار است ارتش لبنان: هدف اسرائیل از حملات تضعیف ثبات و تداوم جنگ است موافقت نیروهای واکنش سریع سودان با طرح آتش‌بس آمریکا نماینده حزب الله: حملات امروز رژیم صهیونیستی، آزمونی برای دولت لبنان است هشدار مصر نسبت به اعزام نیروی بین‌المللی برای خلع سلاح حماس ادعای سی‌ان‌ان: آمریکا برنامه‌ای برای حمله به ونزوئلا ندارد رئیس‌جمهور: اختلافات و دعواهای جناحی را کنار بگذاریم | قلدری در مسئولیت‌ها ممنوع! تظاهرات گسترده حریدی‌ها علیه سربازی اجباری در ارتش رژیم اسرائیل (۱۵ آبان ۱۴۰۴) حمله پهپادی اوکراین به یک پالایشگاه نفت در جنوب غربی روسیه (۱۵ آبان ۱۴۰۴) حملات گسترده اسرائیل به مواضع حزب الله در جنوب لبنان + فیلم (۱۵ آبان ۱۴۰۴) تراز تجاری خراسان رضوی بیش از ۱.۵ میلیارد دلار است | ارز واردات از محل درآمد‌های صادراتی استان تأمین شود اسرائیل خود را برای حملات جدید به لبنان آماده می‌کند زنگنه: پزشکیان تعامل با مجلس را بلد است | می‌ترسیم به موضوع بنزین و نان نزدیک شویم مالکی: سطح مبادلات تجاری و اقتصادی به ۱۰ میلیارد دلار می‌رسد پزشکیان در سنندج: به تولیدکنندگان، تجار و بازرگانان بها نداده‌ایم تل‌آویو منطقه مرزی با مصر را «منطقه نظامی بسته» اعلام کرد مهلت یک‌ماهه آمریکا به لبنان برای اجرای انحصار سلاح دیدار و گفت‌وگوی قالیباف و ریاست‌جمهوری پاکستان بیان دیدگاه ها و مشکلات در دیدار فعالان فرهنگی و اجتماعی استان کردستان با رئیس‌جمهور ۳ مسیر محتمل برای آینده سیاسی سودان عفو بین‌الملل درخصوص فجایع وحشتناک سودان هشدار داد وزیر دفاع پاکستان در آستانه گفت‌و‌گو‌های صلح استانبول، افغانستان را تهدید کرد اطلاعات سپاه عنوان کرد: تکذیب دستگیری تعدادی از پرسنل مرکز حفاظت و اطلاعات قوه‌قضائیه
سرخط خبرها

۵ نامزد نهایی کرسی ریاست مجلس

  • کد خبر: ۲۷۶۲۵
  • ۰۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۴۹
  • ۲
۵ نامزد نهایی کرسی ریاست مجلس
تصمیم بر این شده بود که در دو مرحله بحث ریاست مجلس و نواب رئیسه را داشته باشیم که مرحله اول امروز بود

به گزارش شهرآرانیوز، احمد نادری منتخب تهران در مجلس یازدهم و دبیر کارگروه اجرایی فراکسیون انقلاب اسلامی درباره جزئیات جلسه استماعی فراکسیون انقلاب اسلامی که صبح امروز پنجشنبه به منظور شنیدن برنامه‌های نامزد‌های صندلی ریاست مجلس برگزار شد، اظهار کرد: جلسه استماع برنامه‌های نامزد‌های ریاست مجلس که از صبح آغاز شده بود، دقایقی پیش به پایان رسید و بعد از ظهر نیز جلسه با استماع برنامه نامزد‌های نواب رئیسه پیگیری می‌شود.

او افزود: تصمیم بر این شده بود که در دو مرحله بحث ریاست مجلس و نواب رئیسه را داشته باشیم که مرحله اول امروز بود و جلسه اصلی که در آن کاندیدای نهایی فراکسیون برای ریاست و نواب رئیسه مجلس یازدهم مشخص می‌شود، در هفتم خرداد ماه خواهد بود.

نامزدهای نهایی ریاست مجلس یازدهم مشخص شدند

دبیر کارگروه اجرایی فراکسیون در جلسه امروز که با حضور ۶۲ نفر از نمایندگان مجلس یازدهم که در واقع منتخبان مجامع استانی سراسر کشور بودند، برگزار شد، آقایان قالیباف، حاج بابایی، نیکزاد و میرسلیم، حسینی به شکل رسمی نامزدی خود را برای تصدی ریاست مجلس یازدهم به فراکسیون انقلاب اسلامی اعلام کردند و در جلسه صبح امروز نیز هر یک به مدت ۲۰ دقیقه به بیان برنامه و نقطه نظرات خود پرداختند. البته با توجه به اینکه وقت کافی برای پرسش و پاسخ از نامزد‌های ریاست مجلس از سوی ۶۲ منتخب حاضر در جلسه نبود، قرار شد که سوالاتی که نمایندگان از این عزیزان دارند به شکل مکتوب نوشته شده و در اختیار آن‌ها قرار گیرد و کاندیدا‌های ریاست به شکل تلفنی یا در قالب صحبت نهایی در جلسه نهایی فراکسیون که در هفتم خرداد ماه برگزار می‌شود به سوالات مطرح شده پاسخ دهند.

نادری در پاسخ به این سوال که آیا هیچ یک از ۵ کاندیدای تصدی ریاست مجلس در جلسه امروز انصراف ندادند، گفت: خیر؛ هر ۵ نامزد ریاست مجلس با حضور در جلسه امروز و در زمان ۲۰ دقیقه‌ای که در اختیار داشتند، برنامه جامع، کامل و مدون خود برای هدایت مجلس یازدهم را ارائه کردند.

او همچنین در ارتباط با چهره‌هایی که برای تصدی صندلی نواب رئیسه مجلس یازدهم خود را کاندیدا کرده اند، گفت: برای نواب رئیسه مجلس جدید ۸ نفر اعلام کاندیداتوری رسمی کردند که عبارت اند از آقایان امیرحسین قاضی زاده هاشمی، محمدمهدی زاهدی، محمدرضا میرتاج الدینی، مصری، نادری، منادی و فرهنگی.

منتخب تهران در مجلس یازدهم در پاسخ به این سوال که آیا اسامی اعلام شده برای ریاست و نائب رئیسی مجلس یازدهم قطعی شده یا خیر و در روز‌های آینده دیگر شخص دیگری برای تصدی این سمت‌ها اعلام آمادگی نخواهد کرد، گفت: قاعدتا کسانی دیگری برای این سمت‌ها مطرح نیستند. چراکه این اشخاصی که نامش اعلام شد مدتی است در حال رایزنی با دیگر منتخبان مجلس یازدهم و اعلام برنامه‌های خود هستند؛ بنابراین تا آنجا که بنده اطلاع دارم شخصی دیگری برای تصدی ریاست و نواب رئیسه مطرح نیست.

نامزدهای نهایی ریاست مجلس یازدهم مشخص شدند

همچنین ولی اسماعیلی عضو هیات اجرایی شورای مرکزی فراکسیون مردمی انقلاب اسلامی نیز در صفحه شخصی خود در توئیتر این خبر را تایید کرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۱
0
0
ای کاش من رییس مجلس بودم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۱
0
0
ای کاش من رییس مجلس بودم
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->