ایروانی: شورای امنیت آمریکا و اسرائیل را به عنوان متجاوز اعلام کند ۶۰۰ میلیون دلار خسارت در نتیجه حمله موشکی ایران به مرکز وایزمن ادارات و بانک‌های خوزستان فردا (سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند عراقچی: رژیم آپارتاید و نسل‌کش صهیونیستی بزرگترین عامل برهم زننده صلح و آرامش است کاخ‌سفید: به صورت مستقیم و غیرمستقیم با ایران در ارتباط هستیم دیدار سخنگوی وزارت خارجه با تنها بازمانده از خانواده شهید‌ در آستانه اشرفیه علت صدای شنیده‌شده در تهران چیست؟ (۹ تیر ۱۴۰۴) «روایت آقا»؛ خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر شد + لینک خرید آیت‌الله کعبی: ولی‌فقیه خط قرمز امت اسلامی است پیشنهادات نمایندگان برای انجام اقداماتی در زمان پساجنگ سخنگوی وزارت خارجه: ایران در برابر زورگویی‌ها سر خم نمی‌کند پیام کتبی عراقچی به وزیر خارجه کویت ابلاغ شد پسر نتانیاهو احضار شد دنیس فریتس: ایران در برابر آمریکا و اسرائیل پیروز شد رئیس مؤسسه تحقیقاتی وایزمن تل آویو به خسارات ناشی از حملات موشکی ایران اذعان کرد پزشکیان در مراسم بزرگداشت شهید سپهبد باقری حضور یافت ترامپ فرمان اجرایی کاهش تحریم‌ها علیه سوریه را امضا می‌کند بن گویر: در نوار غزه به بن‌بست رسیده‌ایم محاکمه باند قاچاق انسان در بلغارستان به اتهام قتل ۱۸ پناهجوی افغان تاکید پزشکیان بر تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه سازمان پیمان امنیت جمعی حملات اسرائیل و آمریکا به ایران را محکوم کرد سخنگوی دولت: ذخایر استراتژیک ما همچنان دست‌نخورده باقی مانده است سخنگوی قوه قضائیه: بسیاری از عناصر نفوذی شناسایی و دستگیر شدند| ۳۸ کودک و ۱۰۲ زن در بین شهدا صدور حکم اعدام ۲ متهم پرونده ترور آیت‌الله صدر کاردار اوکراین به وزارت امور خارجه احضار شد (۹ تیر ۱۴۰۴) اعلام شروط صلح با رژیم صهیونیستی از سوی دولت جولانی نمایندگی وزارت خارجه در شمال‌شرق: بازگشت ۳۰ درصد از افغانستانی‌ها داوطلبانه است | خروج ۸۵ هزار تبعه غیرمجاز طی ۶ روز
سرخط خبرها
هشدار دادستان مشهد:

با فروش غیرقانونی لباس و تجهیزات پلیس برخورد می‌کنیم

  • کد خبر: ۲۷۷۶۳
  • ۰۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۶
با فروش غیرقانونی لباس و تجهیزات پلیس برخورد می‌کنیم
دادستان مشهد گفت: اگر در سنوات گذشته عدم فروش لباس و تجهیزات پلیس به صورت مکتوب اعلام شده، اما اصناف عمل نمی‎کنند و توجه ندارند، اتحادیه باید به صورت جدی حضور پیدا کند، دادسرا و نیروی انتظامی و اماکن آنها را رصد کنند و حتما با فروشندگانی که رعایت نکنند برخورد خواهیم کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، محمدحسین درودی امروز، ۳ خرداد ماه، در مصاحبه خبری در خصوص پرونده‌های اخیر و کشفیات پلیس آگاهی خراسان رضوی که در محل پلیس آگاهی استان برگزار شد، اظهار کرد: سه فقره پرونده‌ای که امروز مطرح شد، در دو ماه اخیر اتفاق افتاده است. پرونده قتل در شعبه ۲۰۸ بازپرسی در حال رسیدگی بوده، با سرعت و دقت پیگیری شده و کار ادامه خواهد یافت تا وضعیت آن هرچه زودتر مشخص شود، در نهایت پرونده با کیفرخواست از دادگاه کیفری یک استان مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.

وی افزود: دو فقره سرقت مسلحانه طلا در دادسرای ناحیه ۹ رسیدگی می‌شود. این پرونده‌ها به جهت حساسیت موضوع و مجموعه جرایمی که اتفاق افتاده، مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت، نتیجه آن در شعب ویژه به صورت دقیق، کامل و جامع روشن شده و در دادگاه انقلاب مشهد بعد از صدور کیفرخواست رسیدگی می‌شود.

درودی در خصوص پیشگیری از جرایم، گفت: ما در دادسرای مرکز استان به منظور پیشگیری از جرایم رصد می‌کنیم تا دیگر شاهد این جرایم در شهر نباشیم. ما به اینکه در نیروی انتظامی و دادسرا به عنوان ضابط اقداماتی را برای پیشگیری انجام دهیم، اکتفا نمی‌کنیم. این موضوع همت همه نهاد‌ها را می‌خواهد که پای کار باشند و برای پیشگیری اقداماتی را انجام دهند.

دادستان مشهد افزود: ابتدا باید از آموزش و پرورش شروع شود تا مراحل بعدی همه دستگاه‌ها، ارگان‌ها و نهاد‌ها پای کار باشند که بتوانیم در بحث پیشگیری موفق باشیم. پیشگیری مقوله‌ای نیست که تنها دادسرا، نیروی انتظامی و ضابطان نتیجه‌بخش باشند، تمامی ارگان‌ها و نهاد‌ها باید پای کار بیایند. امروز دامنه پیشگیری وسیع‌تر از این است که تنها یک ارگان آن را انجام دهد.

وی بیان کرد: امیدواریم وقوع بزه و جرم نداشته باشیم، اما اگر اتفاق افتاد، نیروی انتظامی با اقتدار، همت و تلاش وارد میدان خواهد شد و این پیام را برای مرتکبان جرم، شرارت و ناامنی خواهد داشت که با جدیت با آن‌ها برخورد می‌شود، در نهایت نیز بعد از دادرسی عاقلانه، حکم با قاطعیت اجرا خواهد شد و نتیجه اعمال خود را خواهند دید.

درودی در خصوص فروش لباس و تجهیزات پلیس توسط اصناف، عنوان کرد: اگر در سنوات گذشته عدم فروش لباس و تجهیزات پلیس به صورت مکتوب اعلام شده، اما اصناف عمل نمی‎کنند و توجه ندارند، اتحادیه باید به صورت جدی حضور پیدا کند، دادسرا و نیروی انتظامی و اماکن آن‌ها را رصد کنند. حتما با فروشندگانی که رعایت نکنند برخورد خواهیم کرد.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->