تیراندازی پلیس، زورگیر‌های قمه‌کش را زمین‌گیر کرد راز و رمزهای «سرهنگ قلابی»در تقویم روزانه فاش شد! لیست جدید محصولات شوینده و بهداشتی غیرمجاز برخی جاده‌های خراسان رضوی لغزنده و مه‌آلود است (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار کارگروه مدیریت شرایط اضطرار گردوغبار برای شهروندان مشهدی در روز شنبه (۱۰ آبان ۱۴۰۴) یک قلاده خرس در شهرستان نور مازندران با گلوله تلف شد (۹ آبان ۱۴۰۴) خالی ماندن نیمی از پست‌ها در محیط زیست پلمب یک تالار پذیرایی به دلیل مسمومیت ۷۰ نفر در شادگان خوزستان (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار سازمان بازرسی به وزارت جهاد کشاورزی درباره تامین نهاده‌های دامی اولین برف پاییزی در راه خراسان رضوی | پیش‌بینی کاهش محسوس دمای هوا (۹ آبان ۱۴۰۴) حریق در بلوار مدرس مشهد مهار شد + عکس و فیلم (۹ آبان ۱۴۰۴) صندلی مدیریت بحران، روی گسل کاش ویروس‌ها، راه خانه‌مان را گم کرده بودند تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی:

سامانه شاد را از گوشی خود حذف نکنید

  • کد خبر: ۲۷۹۷۱
  • ۰۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۰
سامانه شاد را از گوشی خود حذف نکنید
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: تمام ارزشیابی‌هایی که همکاران ما انجام می‌دهند در بستر سامانه شاد ثبت خواهد شد.
علی صمدی جوان/شهرآرانیوز، در روز‌های گذشته برخی مدارس با ارسال پیامک به والدین یا دانش‌آموزان، خواستار حذف‌نکردن سامانه شاد از گوشی‌های هوشمند آنان شدند. این در حالی است که بنا به اظهار برخی والدین، فرزندان آنان هیچ بهره‌ای از فضای آموزشی شاد نبرده‌اند و آموزش‌ها در پیام‌رسان‌هایی مانند تلگرام انجام می‌شود.

قاسمعلی خدابنده، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی در واکنش به این موضوع به شهرآرانیوز گفت: ارسال چنین پیامکی از سوی همکاران ما مورد تأیید است و دانش‌آموزانی که سامانه شاد را در گوشی خود دارند، نباید آن را پاک کنند.

وی ادامه داد: فرایند ارزشیابی آموزگاران به پایان نرسیده است و از آنجا که مبنای ارزشیابی برای اداره کل، همین سامانه است، لزوم استفاده از این سامانه توصیه می‌شود.

خدابنده در پاسخ به اینکه آیا تمام خانواده‌ها این سامانه را نصب کرده‌اند یا خیر، گفت: بیشتر خانواده‌ها این سامانه را نصب کرده‌اند و در نقاطی که مشکل برقراری اینترنت وجود داشته است، از سایر امکانات آموزشی همچون رسانه ملی استفاده شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش در واکنش به این مسئله که هیچ امتحانی در این سامانه انجام نمی‌شود و همه موارد در تلگرام انجام می‌شود، تصریح کرد: تأکید ما به همکارانمان استفاده از سامانه شاد است و در صورتی که بستر اینترنت دچار مشکل شده باشد و سرعت معمول را نداشته باشد، پیام‌رسان‌های داخلی وظیفه انتقال آموزش‌ها را خواهند داشت.

خدابنده به حجم سرفصل‌های آموزشی تاکنون اشاره کرد و گفت: براساس بودجه‌بندی آموزشی، ۸۰ درصد محتوای تحصیلی دانش‌آموزان تا پیش از عید تدریس شده است و مبنای امتحانات پایان ترم تمام مقاطع یا ارزشیابی آنان، همان ۸۰ درصد خواهد بود.

وی امکان تکرار سال تحصیلی جاری را رد کرد و تصریح کرد: این مسئله باید در سطح ملی تصمیم‌گیری شود و احتمال آن را نمی‌دهیم. فقط درباره ارزشیابی دانش‌آموزان مقطع ابتدایی به‌ویژه پایه اول، حساسیت‌ها در فرایند ارزشیابی بیشتر خواهد بود.

خدابنده به ضرورت مرور آموزش‌های امسال در سال تحصیلی آینده اشاره کرد و گفت: رسم بر این است که دانش‌آموزان در ۴ هفته ابتدایی هر سال تحصیلی جدید، ضمن آموزش دروس نسبتا راحت‌تر، مروری بر نکات آموزشی پایه قبلی خود نیز داشته باشند تا عقب‌افتادگی‌های سال تحصیلی جاری جبران شود.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی به امتحانات مدارس استثنایی هم اشاره کرد و گفت: دانش‌آموزان استثنایی مانند دانش‌آموزان مدارس عادی، فرایند ارزشیابی خواهند داشت و امتحانات پایه‌های نهم و دوازدهم آنان حضوری برگزار خواهد شد. فقط امتحانات دانش‌آموزان کم‌توان ذهنی در تمام پایه‌ها به‌صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->