کاهش ۴۹ درصدی حجم ترافیک مشهد با احداث تقاطع غیرهمسطح امام حسن مجتبی (ع) مشهد، پیشرو در توسعه اینترنت اشیا بیش از ۱۷ هزار کیلوگرم کاغذ باطله از ادارات و مراکز خصوصی مشهد در سه ماه نخست سال ۱۴۰۴ جمع‌آوری شد فعالیت هزار و ۴۰۰ دستگاه دوچرخه اشتراکی در ایستگاه‌های بایدو مشهد بازگرداندن کیف پول به صاحبش توسط اتوبوسران امانت‌دار مشهدی اهدای انگشتر سردار شهید حاجی‌زاده به سردار موسوی نفس‌های بریده شهر | هشدار آلودگی هوای مشهد برای نیمه دوم سال جاری قدرت خرید و ارزش حقوق بازنشستگان روز به روز پایین می‌آید | در شرایط حساس از معلولان حمایت کنید پایان عملیات بازگشت بیش از ۱۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۴ از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد ترافیک سنگین در خروجی‌های مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد: باید الزامات مناسب‌سازی سازی تردد افراد دارای معلولیت در پروژه های شهری رعایت شود پیشینه روضه‌خوانی در ایران و خراسان | ذکر مصیبت در روضه‌های کهن صدور ۳۹۹۰ رأی توسط کمیسیون ماده ۱۰۰ مشهد در سه ماهه اول سال ۱۴۰۴ درخواست ساکنان محله پنج تن آل عبا مشهد: تهدید اراضی خاکی و خالی را به فرصت تبدیل کنید دعوت از نهادهای بین‌المللی برای محکومیت اقدامات رژیم صهیونی پیشرفت ۵۲ درصدی کمپ ورزشی شهدای شهرداری مشهد| پروژه تا بهمن‌ماه به بهره‌برداری خواهد رسید آلودگی دست از سر هوای مشهد برنداشت | ثبت بیستمین روز متوالی آلودگی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) حضور ۵۰۰۰ زائر پیاده در مشهد برای عزاداری عاشورای حسینی هوای مشهد در وضعیت ناسالم قرار گرفت (۱۵ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افزایش ۲۵ تنی ظرفیت تولید کارخانه بازیافت کاغذ

  • کد خبر: ۲۸۱۵۴
  • ۰۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۷:۲۳
افزایش ۲۵ تنی ظرفیت تولید کارخانه بازیافت کاغذ
معاون خدمات شهری شهرداری مشهد از توسعه خط بازیافت کاغذ با افزایش ظرفیت ۲۵ تن در روز خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، مهدی یعقوبی در حاشیه بازدید از کارخانه‌های بازیافت سازمان مدیریت پسماند شهرداری با اشاره به تولید روز افزون زباله از جمله کاغذ و مقوا در شهر مشهد اظهار کرد: با توجه به مشکلات مربوط به کمبود مواد اولیه چوبی برای صنایع خمیرکاغذ کشور، یکی از بهترین راه حل‌های ممکن بازیافت کاغذ است.

وی افزود: در همین راستا با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی خط جدید بازیافت کاغذ با ظرفیت روزانه ۲۵ تن با اعتباری بالغ بر ۱۲ میلیارد تومان، درکارخانه بازیافت کاغذ شهرداری مشهد در حال راه اندازی است که تا نیمه نخست سال جاری به بهره‌برداری خواهد رسید.

معاون خدمات شهری شهرداری مشهد با بیان اینکه توسعه این خط، ظرفیت تولید کاغذ استان را به میزان قابل توجهی افزایش خواهد داد، بیان کرد: تولید کاغذ‌های گراف در این کارخانه نه تنها موجب ایجاد اشتغال و حفظ منابع طبیعی می‌شود، بلکه صرفه جویی ارزی را نیز به دنبال خواهد داشت.
یعقوبی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ظرفیت تولید کارخانه بازیافت کاغذ روزانه ۱۵ تن است که با راه اندازی فاز دو این کارخانه با ظرفیت ۲۵ تن در روز، تولید آن به روزانه ۴۰ تن افزایش خواهدیافت.

وی با اشاره به اینکه این اقدام در کشور بی نظیر است، گفت: کاغذ تولیدی در فاز دو این کارخانه، کاغذ گراف است که با توجه به وزن و جنس آن برای بسته بندی و تولید پاکت جهت استفاده درخرید از مارکت‌ها مورد توجه خواهد بود.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->