تیراندازی پلیس، زورگیر‌های قمه‌کش را زمین‌گیر کرد راز و رمزهای «سرهنگ قلابی»در تقویم روزانه فاش شد! لیست جدید محصولات شوینده و بهداشتی غیرمجاز برخی جاده‌های خراسان رضوی لغزنده و مه‌آلود است (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار کارگروه مدیریت شرایط اضطرار گردوغبار برای شهروندان مشهدی در روز شنبه (۱۰ آبان ۱۴۰۴) یک قلاده خرس در شهرستان نور مازندران با گلوله تلف شد (۹ آبان ۱۴۰۴) خالی ماندن نیمی از پست‌ها در محیط زیست پلمب یک تالار پذیرایی به دلیل مسمومیت ۷۰ نفر در شادگان خوزستان (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار سازمان بازرسی به وزارت جهاد کشاورزی درباره تامین نهاده‌های دامی اولین برف پاییزی در راه خراسان رضوی | پیش‌بینی کاهش محسوس دمای هوا (۹ آبان ۱۴۰۴) حریق در بلوار مدرس مشهد مهار شد + عکس و فیلم (۹ آبان ۱۴۰۴) صندلی مدیریت بحران، روی گسل کاش ویروس‌ها، راه خانه‌مان را گم کرده بودند تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها

تنها خواسته مادر داغدار که اعضای بدن پسرش اهدا شده است

  • کد خبر: ۲۸۲۱۶
  • ۰۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۶
تنها خواسته مادر داغدار که اعضای بدن پسرش اهدا شده است
زنی که بعد از مرگ مغزی پسرش اعضای بدن او را به چندین بیمار نیازمند اهدا کرده بود، تنها خواسته‌اش این است که گیرنده قلب پسرش را ببیند تا شاید قلب داغدار خودش کمی آرام گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، زنی که بعد از مرگ مغزی پسرش اعضای بدن او را به چندین بیمار نیازمند اهدا کرده بود، تنها خواسته‌اش این است که گیرنده قلب پسرش را ببیند تا شاید قلب داغدار خودش کمی آرام گیرد.


 روز 21اردیبهشت‌ماه امسال مرد 34ساله‌ای به نام اسکندر میرزایی همراه با پسر 10ساله‌اش سوار بر موتورسیکلت راهی روستای‌شان در منطقه افشاری شهرستان خدابنده واقع در استان زنجان بودند.

      خانواده چشم انتظار‌آنها اما هرچه صبر کردند خبری نشد. بعد از چند ساعت دلواپسی و نگرانی مردی از یکی از بیمارستان‌های زنجان با برادر اسکندر تماس گرفت و گفت او تصادف کرده است. ساعتی بعد اعضای خانواده اسکندر سراسیمه خود را به بیمارستان رساندند و جویای احوال او و پسر نوجوانش شدند.

شواهد نشان می‌داد که آنها در راه با خودرویی تصادف کرده‌اند و راننده فرار کرده است. پسر 10ساله اسکندر که هنگام حادثه خواب بود گفت: من پشت موتور نشسته بودم که خوابم برد، اما ناگهان همراه پدرم وسط جاده پرت شدیم و از خواب پریدم و دیدم که یک خودرو به ما زده و راننده در حال فرار است.


در این حادثه پسر نوجوان صدمه زیادی ندید اما پدرش از همان ابتدا بیهوش شد و پسر 2ساعت بالای سر پیکر نیمه جان پدرش بود. او گفت: هیچ‌کس از آنجا عبور نمی‌کرد و پدرم بیهوش روی زمین افتاده بود تا اینکه سرانجام چند نفر سر رسیدند و از اورژانس کمک گرفتیم و بعد از 2ساعت پدرم به بیمارستان منتقل شد.
بررسی‌های اولیه نشان می‌داد اسکندر به‌دلیل برخورد سرش با زمین دچار مرگ مغزی شده و امکان بازگشت او به زندگی وجود ندارد. در این شرایط بود که مسئولان بیمارستان برای جلب رضایت پدر و مادر اسکندر برای اهدای اعضای بدن او به بیماران نیازمند وارد عمل شدند. پدر و مادر داغدار مرد جوان خیلی زود برای اهدای اعضای بدن پسرشان رضایت دادند و به این ترتیب قلب، کلیه‌ها و کبد این مرد به بیماران نیازمند اهدا شد.

برادر اسکندر در این‌باره گفت: برادرم، 3 فرزند 10ساله، 5ساله و  شیرخوار داشت که حالا آنها یتیم شده‌اند. از طرفی مادرم که بیمار است برای اسکندر بی‌تابی می‌کند و می‌گوید اگر فردی را که قلب اسکندر در سینه‌اش می‌تپد ببیند شاید قلب داغدارش آرام بگیرد. از مسئولان پیوند اعضا خواهش می‌کنم کاری کنند تا مادرم این فرد را ببیند و آرام شود. 

منبع :همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->