مشهدی‌ها فردا از میدان آزادی تا میدان شهدا رکاب می‌زنند

  • کد خبر: ۲۸۶۶۰
  • ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۵
مشهدی‌ها فردا از میدان آزادی تا میدان شهدا رکاب می‌زنند
همایش دوچرخه‌سواری به مناسبت گرامیداشت روز جهانی دوچرخه فردا (سه‌شنبه ۱۳خرداد۹۹) در مشهد برگزار می‌شود و مشهدی‌ها از میدان آزادی تا میدان شهدا رکاب خواهند زد.

جانقربان-سخن‌گوی معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد در گفت‌وگو با شهرآرانیوز افزود: این همایش ۶:۴۵ دقیقه صبح از میدان آزادی، جنب در پارک ملت از مسیر دوچرخه آغاز خواهد شد.

 

مجید بخت‌آزما اظهار کرد: دوچرخه‌سواران از پارک به ملک‌آباد و سپس به خیابان ابن‌سینا خواهند آمد. ادامه مسیر سمت میدان سعدی است و در عرصه میدان شهدا برنامه پایان خواهد یافت.

 

وی گفت: برای مشارکت هرچه بیشتر در این همایش از تمام گروه‌های مردم دعوت شده است و در کنار مردم، اعضای شورای اسلامی شهر مشهد، مدیران شهری و تمام همکاران ما در معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد حضور خواهند داشت.

 

سخن‌گوی معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد افزود: همایش در مسیرهای دوچرخه برگزار خواهد شد و هیچ مسیری مسدود نشده و محدودیت ترافیکی در مسیرهای یادشده نخواهیم داشت.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.