بازدید معاون وزیر راه و شهرسازی از فرودگاه بین‌المللی مشهد (یکم شهریور ۱۴۰۴) | تأکید بر ارتقای خدمات به زائران رضوی استقرار ۵۰۰ نیروی داوطلب مردمی و ۱۰۰ امدادگر مترو برای تأمین امنیت زائران در دهه پایانی صفر زیرساخت‌های خدمت به زائران رضوی فراتر از ماموریت‌های مدیریت شهری است قلندرشریف: زائران و مجاوران برای تردد در محدوده حرم مطهر رضوی از خط ۳ قطار شهری استفاده کنند توزیع بسته‌های غذایی و خدمات گسترده به زائران پیاده در موکب آرامستان بهشت رضا(ع) مشهد انتقال زائران پیاده به مشهد با سرویس دهی ویژه اتوبوسرانی شهردار مشهد مقدس: خط قرمز شهرداری در حوزه خدمت‌رسانی، تکریم و ایمنی و سلامت زائران است + فیلم نظارت ۲۴ ساعته بر پارکینگ‌های شهرداری مشهد در دهه پایانی صفر اسکان ۳۲ هزار زائر در مراکز اسکان شهرداری مشهد در دهه پایانی صفر نائب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مطرح کرد: افزایش چشمگیر خدمات مشهد به زائران پیاده امام رضا (ع) در دهه پایانی ماه صفر انتقال زائران پیاده خسته و بیمار از ورودی ملک‌آباد توسط اتوبوس‌های شهرداری مشهد تاکسی‌های مشهد در روز‌های پایانی صفر ۱۴۰۴ تا چه محدوده‌ای به سمت حرم رضوی امکان تردد دارند؟ شهردار مشهد مقدس: خدمات‌رسانی به زائران در دهه پایانی صفر، یک تکلیف جهادی است تعطیلی مراکز تعویض پلاک خراسان رضوی تا دوشنبه (۲ شهریور ۱۴۰۴) اجرای فضاسازی ویژه مشهد همزمان با دهه پایانی ماه صفر آبرسانی به ایستگاه‌ها و موکب‌های خدمت‌رسانی به زائران امام رضا (علیه‌السلام) در منطقه ۶ مشهد انسداد معابر فرعی خیابان امام رضا(علیه‌السلام) مشهد در روزهای آخر دهه صفر هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) پارکینگ‌های هسته مرکزی مشهد تکمیل است (جمعه، ۳۱ مرداد ۱۴۰۴) | شهروندان برای زیارت از خودروی شخصی استفاده نکنند درخواست رئیس جامعه حرفه‌ای هتلداران مشهد: برای رفاه زائران در روزهای پایانی صفر، برق هتل‌ها را قطع نکنید (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) ورود بیش از ۳ میلیون و ۷۲۲ هزار زائر و مسافر به مشهد و خراسان رضوی (۳۱ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیش‌بینی بودجه ٨۰۰۰ میلیارد تومانی برای پروژه‌های عمرانی مشهد

  • کد خبر: ۲۸۷۸۶
  • ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۰
  • ۱
پیش‌بینی بودجه ٨۰۰۰ میلیارد تومانی برای پروژه‌های عمرانی مشهد
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: برای اجرای پروژ‌ه‌های عمرانی در شهر مشهد بودجه‌ای حدود ۷ تا ٨۰۰۰ میلیارد تومان پیش‌بینی کرده‌ایم.
لاله سادات کوثری/شهرآرانیوز- محمدرضا حیدری با اعلام این خبر درخصوص وضعیت بودجه شهرداری باتوجه‌به شیوع کرونا افزود: خوشبختانه تاکنون شهرداری برای اصلاح بودجه درخواست و لایحه‌ای را به شورا ارائه نکرده است.

وی ادامه داد: شهرداری معتقد است باتوجه‌به ظرفیت‌های موجود و امکان پیگیری‌هایی در سطح ملی برای وصول طلب‌هایی که از دستگاه‌های دولتی دارد، می‌تواند این کمبود را جبران کند.

وی تأکید کرد: برخی بدهی‌های دولت اگر در قالب اوراق خزانه به مدیریت شهری اعطا شود، راهگشای خوبی است و شهرداری معتقد است اگر این اتفاق به وقوع بپیوندد مشکلی برای بودجه نخواهد داشت.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد افزود: عزم مدیریت شهری بر این است که حتی اگر شده با گرفتن وام و تسهیلات اجرای پروژه‌های عمرانی، مدیریت شهری به تعویق نیفتد، چون با مسکوت‌ماندن پروژه‌ها می‌تواند هم ما را با افزایش قیمت‌ها در آینده روبه‌رو کند و هم تورم‌زا باشد و از دیگر سو روی موضوع اشتغال و بیکاری نیز تأثیر بگذارد.

حیدری درخصوص آخرین وضعیت ایستگاه‌های کارگران ساختمانی در مشهد افزود: لایحه‌ای مرتبط با این موضوع از شهرداری به شورا رسیده است. این لایحه باید در کمیسیون‌ها بررسی شود و امیدواریم به جلسه علنی آینده شورا برسد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
جاوید
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۴
0
0
خدا خیرتون بده بفک اسایش مردم هستین برای هردریافتی که ب نفع صندوق دولت یک سایت بازمیشه کاشکی یک سایت برای حقوق بدبخت مستمر بگیرها ی بازمیشد که بعداز 80روز تکلیف مان معلوم میشد حقوق که 5هرماه پرداخت میشد دوروزدوروز عقبل شد یک ماه تخول پخول شد الان همون یک سال عقب می افتاد ه انشالا
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->