راه‌های مقابله با آلرژی‌های فصلی| استفاده از آمپول‌های حاوی کورتیکواستروئید به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود نتایج استخدام معلولان در شغل معلمی به‌زودی اعلام می‌شود ضرب‌وشتم دانش‌آموزان با کابل در روستای کرجو کردستان | جزئیات جدید از اظهارات معلم متهم اعلام جزئیات حادثه تعرض در مدرسه شهرری توسط وزارت آموزش و پرورش وعده‌های مکرر تأمین‌اجتماعی برای واریز معوقات حقوق بازنشستگان | سه روز است که بازنشستگان تأمین‌اجتماعی سرکارند! (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) رئیس جدید اداره بهزیستی مشهد منصوب شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران در برخی نقاط استان «کیست هیداتید» بیماری انگلی که در نتیجه تماس با حیوانات آلوده پدید می‌آید فرار مرد رفیق‌کش بعد از جنایت مستانه چرا بیماری قلبی برای بانوان کشنده‌تر است؟ ورود سامانه بارشی جدید و بارش در نیمه غربی و نواحی شمالی کشور (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) پیامد‌های منفی و مثبت استرس در کودکان چرا حقوق فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی با تأخیر واریز می‌شود؟ جنگ با بی‌خوابی شبانه با ۱۰ داروی گیاهی مؤثر قاتل نامرئی زنان میانسال | تنهایی، خطر مرگ را ۳برابر افزایش می‌دهد تولید زخم‌پوش نانو الیاف ایرانی با عصاره بلوط دستور فوری دادستان ری برای رسیدگی به ماجرای آزار و اذیت دانش آموزان ورود وزارت آموزش و پرورش به ماجرای مدرسه شهر ری بیمه سلامت خراسان‌رضوی ۲ هزار میلیارد ریال برای بیماران سخت درمان پرداخت کرد متوسط سن بازنشستگی اعلام شد شیوع نگران‌کننده یک بیماری خونی و ژنتیکی در ایران دستگیری زن‌وشوهر موادفروش با ۴۶ کیلوگرم مواد روان‌گردان هشدار هواشناسی؛ تشدید بارش و کاهش محسوس دما در خراسان رضوی و ۲۷ استان دیگر سقوط مرگبار مرد ۶۹ ساله از ارتفاعات پادنا استان اصفهان زمان پیش‌فروش بلیت قطار‌های اردیبهشت ۱۴۰۴ مشخص شد+ جزئیات اطلاعیه تأمین‌اجتماعی درباره تأخیر در زمان پرداخت مابه‌التفاوت متناسب‌سازی: عذرخواهیم، معوقات نهایتاً تا فردا (دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) واریز می‌شود شغل آتش‌نشانی با حکم دیوان عدالت اداری سخت و زیان‌آور شناخته شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) بازنشستگان تامین اجتماعی در انتظار | معوقات حقوق بازنشستگان چه زمانی پرداخت می‌شود؟ از آن بالا چرخ‌بال می‌آید، یک دانه سشوار می‌آید! خودکشی دسته‌جمعی نهنگ‌ها بازتاب گزارش شهرآرا از سرا‌های سالمندان و پیشنهاد شهروندان | مدیران بهزیستی خراسان رضوی سری به سرا‌ها بزنید
سرخط خبرها

متوسط نرخ رشد روزانه کرونا در کشور طی ۱۰ روز اخیر افزایش یافت

  • کد خبر: ۲۸۸۵۱
  • ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۴
متوسط نرخ رشد روزانه کرونا در کشور طی ۱۰ روز اخیر افزایش یافت
اطلاعات مستخرج از سامانه نماگرکووید-۱۹ (ISC COVID-۱۹ Visualizer) نشان می‌دهد که میزان رشد متوسط روزانه مبتلایان ویروس کووید-۱۹ افزایش یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام اظهار داشت: اطلاعات مستخرج از سامانه نماگر کووید-۱۹ نشان می‌دهد که میزان رشد متوسط روزانه مبتلایان به کرونا افزایش یافته است.

محمدجواد دهقانی ادامه داد:همچنین میزان رشد متوسط روزانه کشور در همین بازه زمانی از ۱.۴۸ درصد به ۱.۸ درصد افزایش یافته است. متوسط نرخ رشد روزانه شیوع بیماری در کشور در دهه اول اردیبهشت ۱.۳۲ درصد بود که در دهه دوم اردیبهشت به ۱.۴ افزایش و در دهه سوم اردیبهشت به ۱.۴۸ درصد افزایش و دهه اول خرداد ماه به ۱.۸ درصد افزایش یافته است.

وی افزود: هر چند دلیل افزایش موارد گزارش شده کرونا در ایران افزایش انجام تست در افراد بدون علامت یا با علایم D خفیف اعلام شده ولی کاهش شاخص بهبودی( Recovery Index ) ( نسبت متوسط رشد روزانه بهبودی به متوسط رشد روزانه انتشار بیماری) در کشور از ۲.۱۲ در دهه اول اردیبهشت به ۰.۹۴ در دهه اول خرداد نشان دهنده این است که تا برطرف شدن بیماری کووید -۱۹ و یا حداقل کاهش انتشار آن در کشور راه درازی در پیش خواهد بود. قطعاً ادامه روند طی شده در یک ماه اخیر نگران کننده و لازم است تمهیداتی برای تغییر روند افزایشی رشد انتشار بیماری اتخاذ شود.

سرپرست ISC در ادامه گفت: همانطور که در جدول ۲ مشاهده می شود، نکته قابل توجه کاهش میزان متوسط رشد روزانه فوتی دنیا از ۳.۲۹ درصد در دهه اول اردیبهشت به ۱.۲۹ در دهه اول خرداد بوده که این میزان کاهش برای کشور نیز از ۱.۵۳ درصد به ۰.۸۴ درصد بوده است.

دهقانی ادامه داد: نتایج و آمار در سامانه کووید -۱۹ به همراه تحلیل مربوط به ۱۸ کشور مطرح دنیا، متوسط نرخ رشد روزانه در بازه های زمانی مختلف، درصد بهبود یافته ها و نیز درصد فوت شده ها در جدول یک نشان داده شده است. اطلاعات مستخرج از سامانه کووید -۱۹ در جدول یک نشان می‌دهد که در طول ده روز اخیر از یک الی ۱۰ خرداد (۲۱ الی ۳۰ مه ۲۰۲۰) تعداد کل مبتلایان در دنیا از ۴۹۸۲۹۳۷ مورد به ۶۰۹۴۶۲۱ مورد افزایش یافته و بنابراین متوسط رشد روزانه بیماری در ده روز اخیر در دنیا برابر با ۲.۰۴ درصد می‌باشد. جهت اطلاع، میزان رشد متوسط روزانه بیماری دنیا در دهه سوم اردیبهشت برابر با ۱.۷۸ درصد و در دهه دوم اردیبهشت ۲.۶۵ درصد بود. بنابراین در ده روز اخیر مجدداً شاهد افزایش نرخ رشد متوسط روزانه هستیم. بررسی ها نشان می‌دهد که در دهه اول خرداد متوسط جمعیت بهبود یافته در دنیا رو به افزایش و حدود ۴۴.۳۳ درصد و نیز میزان فوتی رو به کاهش و به ۶.۰۶ درصد رسیده است.

با این حال بیشترین درصد جمعیت بهبود یافته در میان ۱۸ کشور مطرح شده متعلق به چین با ۹۴.۳۵ درصد، آلمان با ۹۰ درصد، ایران با ۷۸.۴ درصد، ترکیه با ۷۷.۹ درصد، مکزیک و عربستان با ۷۰ درصد، اسپانیا ۶۹ درصد، ایتالیا با ۶۷ درصد، کانادا با ۵۳ درصد و سایر کشورها زیر ۵۰ درصد می باشد. میزان متوسط بهبود یافته دنیا تا این زمان ۴۴ درصد است.

 

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->