وزارت بهداشت: ماءالشعیر برای بیماران کلیوی مناسب نیست ۸۰ درصد مراکز مراقبت پرستاری در منزل غیرمجاز هستند ورود نخستین پرواز شرکت فلای‌ناس عربستان به فرودگاه امام‌خمینی(ره) برای عملیات حج (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قوه‌قضائیه به حادثه فوت حمیدرضا درجاتی در پیست اتومبیل‌رانی، ورود کرد تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو دام کاپیتان قلابی کشتی برای سرقت از دختران دم بخت بازدید از موزه‌های خراسان رضوی، فردا (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است نمایشگاه کتاب تهران سکوی ارتباط با مخاطب و تقویت فرهنگ کتاب‌خوانی است کشف ۵۲ کیلوگرم مواد شیمیایی پیش‌ساز ماده مخدر شیشه در مشهد قیمت معلم خصوصی اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

علائم جدید کرونا: ریزش مو و کچلی!

  • کد خبر: ۲۸۹۲۱
  • ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۰
  • ۱۱
علائم جدید کرونا: ریزش مو و کچلی!
هرچه تعداد مبتلا به کرونا در دنیا زیاد شود، موارد تظاهرات متفاوت بالینی بیماری را بیشتر شاهد هستیم.
به گزارش شهرآرانیوز، دکتر مسعود مردانی متخصص بیماری‌های عفونی با بیان این‌که ویروس کرونا به هیچ عنوان ضعیف نشده است، گفت: تنها تظاهرات بالینی بیماری تغییر کرده است. هرچه تعداد مریض در دنیا زیاد شود، موارد تظاهرات متفاوت بالینی بیماری را بیشتر شاهد هستیم.

وی بیان کرد: زمانی می‌گفتیم تب مالت بیماری هزار چهره است، اما الان باید بگوییم کوویدـ۱۹ بیماری هزار و یک چهره است. حتی می‌تواند سبب ریزش مو و کچلی شود البته این موارد نادر است.

مردانی ادامه داد: برای مثال مدتی قبل سندروم کاوازاکی سروصدای زیادی به پا کرد و اعلام کردیم این بیماری سالیان زیادی است که وجود دارد و اکنون تنها چند مبتلا به کرونا شناسایی شده‌اند که شباهت با سندروم کاوازاکی دارند در حالی که این دو بیماری از یکدیگر جدا هستند و تفاوت دارند.

این متخصص بیماری‌های عفونی افزود: اطلاعات ما و جهان در مورد بیماری کوویدـ۱۹ بیش از چهار ماه نیست. برای همین هرروز اطلاعاتمان بیشتر می‌شود.

وی گفت: تاکنون هیچ واکسن کرونایی در دنیا برای تزریق به انسان‌ها در دسترس نیست و مردم باید مواظب باشند. البته خوشبختانه کوشش‌ها برای تهیه واکسن دارد به نتیجه می‌رسد. واکسن آمریکایی که در تعداد محدودی استفاده شد و مقرر است مجددا روی تعداد حدود ۶۰۰ نفر امتحان شود و این نشان می‌دهد این واکسن ایمونوژن است و می‌تواند کارایی خود را برای جلوگیری از ابتلا به کرونا نشان دهد.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ش
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۵
2
2
قا من ابان ماه کورونا گرفتم البته اون موقع فکر میکردم و فکر میکردن که انفولانزاست ولی حالا می دونم که کورونا بود درست یک ماه بعد از بهبودی بیماری ریزش موی من شروع شد یعنی اواخر اذر که ریزش بسیار شدیدی بود اگر بگم یک سوم موهام رو از دست دادم دروغ نگفتم ولی خوشبختانه فقط یک ماه ریزش شدید داشتم و بعدش متوقف شد و همه چیز الان برگشته به حالت قبل
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۶
4
3
بنده در اسفند ماه دچار این بیماری شدم و در اواخر فروردین ماه موهایم شروع به ریزش کرد و حالا هم از شدتش کم شده اما میخوام بدونم آیا رویش مجدد مو میشه یا نه؟؟؟ کسی این تجربه رو داره؟؟؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۸
0
1
من هم در اسفند ماه کرونا گرفتم وبستری شدم والان به شدت دچار ریزش مو شده ام هرچی هم تقویت میکنم فعلا خوب نشده خیلی نگرانم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۳
0
1
سلام. من هم مراجعه به دکتر کردم و دکتر گفت احتمالا اسفند کرونا گرفتی و ریزش موت برای اونه. موهای شما هم وحشتناک می‌ریزه. من کلا کف حموم سیاه میشه از مو البته دکتر به من گفت خوب میشی و نگران نباش.
حسین
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۷
0
0
سلام من الان دوهفته ست که شدیدا موهام کم شده و نمیدونم ژنتیکه یا کرونا ست ولی کرونا نگرفتم به نظرشما چیه؟
فاطمه
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۸
دخترم اردیبهشت کرونا گرفت کارش به بیهوشی وآی سی یو کشیدیکماه طول کشیدتاخدارا شکرسلامتیش برگشت الان همه چیش خوبه ولی ریزش مو داره خیلی ناراحتم نمیدونم خوب میشه یانه 12سالشه
م.ق
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۴
0
0
با سلام.من اخرای شهریور تا اواخر مهر کرونا گرفتم به سختی و شدت...الان که ۱۴ آذریم حدودا دوسه هفته ای میشه که موهام ریزش پیدا کرده کف سرم مشخص شده،موهام بلند بودن الان کوتاه کردم،میترسم کچل بشم زیبایی ظاهری ی زن به موهاش...چند روزه شروع کردم به تقویت اما میترسم،میشه بگین موندگاره یا خوب میشه؟ و دوباره رشد میکنن؟؟؟
فرحناز
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۰ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۴
1
5
منم دو ماه پیش کرونا گرفتم الان دو هفته است به شدت موهام میریزه،افسرده موهام هستم،بنظرتون این قطع میشه،موهام به شکل قبل برمیگرده
ناشناس
Germany
۰۵:۴۱ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۷
0
2
خانواده ما هم آخرای شهریور کرونا گرفتیم الان هممون از پیر و جوون ریزش وحشتناک مو داریم هنوز
Bti
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۰ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۸
0
1
من و خانواده ام آبان ماه کرونا گرفتیم الان بعد سه ما ریزش شدید مو پیدا کردیم طوری که نصف بیشتر موهامون ریخته و همچنان ریزش ادامه دارد... پوست سرم دیده میشه چیزی که برای یک زن جوان بسیار درد اوره ...
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۳۱
0
0
سلام من کرونا دارم
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->