آغاز طرح «هم‌محله امام رضا(ع)» با محوریت ارتقای فرهنگ میزبانی زائران در مشهد و خراسان رضوی پیش‌بینی اسکان ۹۶۹ هزار نفرشب زائر در دهه پایانی صفر در مشهد حقوق سرایداران مدارس افزایش می‌یابد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) وقتی میراث آینده شهر در خطر است   مدارس از نیمه شهریور ۱۴۰۴ بازگشایی می‌شود؟ واکنش پلیس مازندران به فیلم تیراندازی در چالوس + فیلم (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) لزوم درج نرخ ترک تحصیل در کارنامه عملکرد استان‌ها برای ارزیابی کیفی آموزش منطقه‌ای سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ با ورود فناوری به روش‌های تدریس همراه خواهد بود قرارگیری ۶۱۴ مرکز فنی و حرفه‌ای رایگان در اختیار آموزش و پرورش بازدید و نظارت پیاپی مسئولان آموزش و پرورش از فرآیند ثبت‌نام مدارس عضو کمیسیون آموزش مجلس: طرح آغاز مدارس از ۵ سالگی در راستای افزایش بهره‌وری آموزش است خبر خوش برای بازنشستگان | مابه‌التفاوت حقوق فروردین بازنشستگان تأمین‌اجتماعی با حقوق مردادماه ۱۴۰۴ واریز می‌شود پذیرایی از زائران رضوی، زیر ذره‌بین بازرسان بهداشت و سلامت | زائران دهه آخر صفر مراقب گرمازدگی باشند اگر کبد چرب دارید، این چاشنی چربی‌سوز را مصرف کنید سطح ذخایر آبی سد فریمان به پایین‌ترین حد ممکن رسید محموله ۴ میلیارد تومانی قهوه قاچاق در راه مشهد زمین‌گیر شد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) آتش‌سوزی‌ مهیب در جنگل‌های جنوب اروپا با چندین کشته و هزاران آواره + ویدئو ۲۰ کشته و ۱۳۴ زخمی در حادثه انفجار و حریق کارخانه‌ای در روسیه (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان بارندگی‌های موسمی در پاکستان به ۶۵۷ تن افزایش یافت (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) بارندگی سیل‌آسا پایتخت تجاریِ هند را مختل کرد| صدور هشدار قرمز برای بمبئی و مناطق اطراف آن (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) چهارمین دریاچه بزرگ جهان کاملا خشک شد هشدار محیط زیست درمورد سوزاندن لاستیک‌های فرسوده استقرار ۵ هزار نیروی داوطلب جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی برای ارائه خدمات به زائران دهه پایانی صفر در مشهد و خراسان رضوی افزایش شیوع نزدیک بینی در بین دانش آموزان شهری گروه‌های مردمی و سمن‌ها نقش کلیدی در تحقق اهداف جمعیتی دارند| برگزاری جشنواره عکس و فیلم با محور خانواده و فرزندآوری + لینک نتایج آزمون دانشگاه فرهنگیان اعلام شد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) مرگ مشکوک ۲دختر جوان در جنوب تهران | یک متهم دستگیر شد جان باختن ۲ آتش‌نشان در حریق محله «اوساکا»‌ی ژاپن (۲۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جذب حداکثری دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل در دستور کار وزارت آموزش‌وپرورش است

  • کد خبر: ۲۹۰۰۶۷
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۹
جذب حداکثری دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل در دستور کار وزارت آموزش‌وپرورش است
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش گفت: جذب حداکثری دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل در دستور کار این وزارتخانه است و سال تحصیلی گذشته حدود ۳۴ هزار نفر شناسایی و جذب شدند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رضوان حکیم‌زاده با بیان اینکه شناسایی و جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل یک اقدام ملی است، اظهار کرد: برای تحقق آن باید سایر سازمان‌ها مانند ثبت احوال و بهزیستی نیز در کنار آموزش و پرورش باشند.

وی افزود: بر اساس آمار، سال تحصیلی گذشته ۲۱۶ هزار نفر از دانش‌آموزان ثبت نام نکردند که ۱۶۴ هزار نفر بازمانده از تحصیل بودند. امیدواریم امسال با برنامه‌ریزی انجام شده و البته با هم‌افزایی میان دستگاه‌های مرتبط، جذب بازماندگان از تحصیل شتاب بیشتری پیدا کند.

حکیم‌زاده بیان کرد: با توجه به ثبت نام‌هایی انجام شده در سال تحصیلی جاری، می‌کوشیم تا در اولین زمان ممکن بازماندگان احتمالی رصد و شناسایی شوند تا با همکاری استان‌ها برنامه جذب حداکثری این دانش آموزان در دستورکار قرار گیرد.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: بیش از ۹ میلیون دانش‌آموز در حدود ۶۴ هزار مدرسه ابتدایی کشور تحصیل می‌کنند که از مدارس تک‌نفره و کمتر از ۱۰ نفره در روستا‌ها و مناطق عشایری تا مدارس پرجمعیت شهر‌ها را شامل می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: برای ما این دانش‌آموزان مدارس شهری و مدارس عشایری و روستایی همه به عنوان یک سرمایه، ارزشمند است و اگر یکم مهرماه آیین آغاز سال تحصیلی دیگر مدارس به طور رسمی برگزار می‌شود، دوم مهرماه را بر مدارس عشایری تمرکز کرده‌ایم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->