افشای شکنجه وحشیانه پسر معلول در اسارتگاه مرد بی‌رحم برادرکشی بیخ گوش مادر و خواهر | جسد برادرم را در باغچه دفن کردم قطع عضو شهروند تهرانی در قدرت‌نمایی اراذل و اوباش| دو شرور سابقه دار دستگیر شدند حریق یک کارگاه بزرگ چندمنظوره در جاده سیمان| یک آتش نشان مصدوم شد (۹ مرداد ۱۴۰۳) تولید پلیمرهای انتقال دارو به سلول‌های سرطانی توسط پژوهشگران مشهدی نتیجه پایه یازدهم اعلام شد + لینک مشاهده نتایج (۹ مرداد ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۸ هزار گذرنامه زیارتی در خراسان رضوی درمان جدید برای طاسی سر مردان گشت‌های ویژه پلیس آگاهی ۱۴۵۱ خودروی مسروقه در سراسر کشور را کشف کردند حجامت یا اهدای خون | حجامت کنیم یا خون هدیه کنیم؟ عوارض استفاده از ماهی‌تابه‌های نچسب | «تب دود» چیست؟ وزش باد‌های غبارآلود ۱۲۰ روزه در خراسان رضوی و استان‌های شرقی کشور کمبود گروه‌های خونی A مثبت و منفی در خراسان رضوی نقش موثر خواب در بهبود کیفیت زندگی | قبل از خواب وسایل الکترونیکی را خاموش کنید صدور ۳۰۰ هزار گذرنامه زیارتی برای زائران اربعین عدم حضور گروه‌های حساس در فضا‌های گرم| میگرن و ام اس در گرما تشدید می‌شود حدود ۶۵۰ هزار نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند درخواست پلیس از زائران اربعین برای تردد به مرزها با وسایل نقلیه نتایج آزمون سردفتری اسناد رسمی اعلام شد (۹ مرداد ۱۴۰۳) انسداد ۳۸۷ حلقه چاه غیرمجاز در خراسان‌رضوی
سرخط خبرها

چگونه روغن زیتون با کیفیت را تشخیص دهیم؟

  • کد خبر: ۲۹۰۷۰
  • ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۵
چگونه روغن زیتون با کیفیت را تشخیص دهیم؟
روغن زیتون خوب باید بوی چمن تازه زده شده و یا بوی میوه بدهد. همچنین بایستی هنگام چشیدن آن در انتهای زبان احساس تلخی و تندی داشته باشید.

به گزارش شهرآرانیوز، مجری طرح زیتون وزارت جهاد کشاورزی در این باره گفت: برداشت زیتون از شهریور ماه آغاز می‌شود و بسته به اینکه زیتون زودرس، میان رس و دیررس باشد این برداشت تا دی ماه ادامه می یابد، درحال حاضر زیتون در ۲۶ استان کشور کشت می شود اما استان های پیشرو در کشت زیتون زنجان، گلستان، گیلان، قزوین، فارس و سمنان هستند.

رحمت الله پریچهر ادامه داد: زیتون به دلیل ماده تلخی که دارد به طور مستقیم مانند میوه های دیگر قابل مصرف نیست و بایستی تلخ زدایی شود و سپس بر روی آن فرآوری صورت بگیرد و تبدیل به کنسرو یا روغن زیتون شود.

مجری طرح زیتون وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه سال ۹۸، ۱۵۰هزارتن محصول برداشت و حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰تن روغن از آن تولید و مابقی به کنسرو تبدیل شده است، گفت: پیش بینی می شود امسال حدود ۱۶۰ هزارتن زیتون تولید شود و در تلاش هستیم که حدود ۱۳هزارتن روغن زیتون نیز تولید شود.

پریچهر با اشاره به اینکه زیتون به آب و هوای نیمه گرمسیری و مدیترانه ای نیاز دارد، گفت: بارش برف امسال محصولات زیتون را دچار سرمازدگی نکرد. البته مقداری از محصولات در زنجان دچار سرمازدگی شد ولی به حدی نیست که تولیدات زیتون سال ۹۹ را دچار مشکل کند.

این مقام مسئول در وزارت جهاد کشاورزی در ادامه صحبت هایش گفت: میانگین سرانه مصرف روغن زیتون در دنیا ۵۰۰ گرم است که در ایران به حدود ۲۰۰ گرم رسیده است. در بخش روغن زیتون صادراتی صورت نمی گیرد، زیرا مقدار تولید شده نیاز کشور است. اما کنسرو زیتون چون بیش از نیاز کشور تولید می شود، قابلیت صادرات دارد.

به گفته وی قیمت زیتون براساس عرضه و تقاضا و به صورت توافقی بسته به کیفیت آن خرید و فروش می شود و سال گذشته قیمت این محصول هرکیلو بین ۶ تا ۹هزارتومان بود.

وی در پاسخ به این سوال که چگونه می توان روغن زیتون با کیفیت را تشخیص داد، گفت: روغن زیتون خوب باید بوی چمن تازه زده شده و یا بوی میوه بدهد. همچنین بایستی هنگام چشیدن آن درانتهای زبان احساس تلخی و تندی داشته باشید.

منبع:ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->