مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح یه شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩
سرخط خبرها

قول رئیس مجلس به بازنشستگان: مطمئن باشید معوقات بازنشستگان از مهر ماه پرداخت خواهد شد

  • کد خبر: ۲۹۰۷۳۶
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۸
  • ۱
قول رئیس مجلس به بازنشستگان: مطمئن باشید معوقات بازنشستگان از مهر ماه پرداخت خواهد شد
رییس مجلس از پیش بینی ۷۰ همت برای پرداخت‌های مرتبط با همسان سازی حقوق خبر داد و متعهد شد که این معوقات حتما پرداخت خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف، رییس مجلس شورای اسلامی صبح امروز در سی و ششمین گردهمایی فرماندهان مهندسی رزمی جنگ جهاد در محل وزارت جهاد کشاورزی گفت: امروز پنج مهر ۱۳۶۰ سالروز شکست حصر آبادان با فرمان امام است، وقتی بنی صدر رییس جمهور شد و جنگ شروع شد حضرت امام فرماندهی کل قوا را تا یک سال به بنی صدر واگذار کرد و مسائل بنی صدر بر مسائل جنگ و کشور مستولی شد تا جایی که اجازه نمی‌دانند بسیج و جهاد به جنگ بیایند، چون آموزش ندیده آمد و می‌گفتند باید زمینمان را بدهیم تا زمان را بخریم در آن مدت هیچ عملیات موفقی نداشتیم مگر در جایی که مردم ایستادگی کردند. پس از عزل بنی صدر و وقتی امام فرماندهی را بر عهده گرفتند، مدتی بعد حصر آبادان شکست، رزمندگان همان بودند، اما باور نسبت به آنها تغییر کرد و همان کسانی که در زمان بنی صدر گفته می‌شد آموزش ندیده اند در جبهه آموزش دیدند و حتی تانک دشمن را هم به غنیمت گرفتند و تعمیر و نگهداری آن را هم یاد گرفتند و جنگیدند و پیروز شدند، این مقاومت و فرهنگ در دفاع مقدس ما را پیروز کرد، فرهنگی که سنی و شیعه نمی‌شناسد و پس از آن عملیات‌های مختلف را در این فرهنگ شاهد بودیم و امروز رزمندگان اسلام در جولان با رژیم صهیونسیتی می‌جنگند در حالی که همه غرب هم پشت این رژیم هستند. 

وی افزود: با یادآوری شهدا می‌خواهیم غفلت نکنیم که از چه مبانی کار را شروع کردیم و امروز کجا هستیم و چرا اتفاقاتی افتاد که نباید می‌افتاد؟ 

قالیباف ادامه داد: دشمنان انقلاب و نظام جنگ را به ما تحمیل کردند و ما هم با قدرت جنگیدیم، اما بپذیریم باور‌هایی را که با آنها پیروز شدیم را به عرصه سازندگی و اقتصاد و اجتماع و فرهنگ نیاوردیم و فکر کردیم خدای عرصه دفاع مقدس نعوذ بالله با خدای اقتصاد مقاومتی فرق دارد و آن جهادی که آن روز‌ها می‌دیدیم امروز دیگر نمی‌بینم و این واقعیت تلخی است که باید آن را بپذیریم.

رییس مجلس تصریح کرد: ممکن است بگویید آقای قالیباف خود چه کردی؟ این حرف حق است، اما فکر نکنید من هم به تنهایی می‌توانم کاری انجام دهم، همه باید در کنار هم باشیم یادتان هست همه با هم خاکریز می‌زدیم؟ آن نبرد را امروز در حوزه‌های اقتصاد و فرهنگ لازم داریم، اما همان و سازوکار‌ها را اتخاذ نکردیم. 

قالیباف اظهار کرد: امروز با دولت چهاردهم برنامه هفتم را تنظیم کردیم که به باور من از همه برنامه‌های دیگر مناسب‌تر و عملیاتی‌تر است و کمترین اشکال را دارد و امروز این برنامه قابل اجراست و این برنامه را مجلس دوازدهم و دولت چهاردهم باید اجرا کند. 

 وی اضافه کرد: دولت محترم از وفاق ملی می‌گوید و کلام صریح آقاست که موفقیت این دولت موفقیت همه ماست پس همه باید دست به دست هم دهیم و به دور از حواشی به اجرای برنامه هفتم اقدام کنیم تا چه تحولی در اقتصاد کشور ایجاد شود. امروز به اندازه‌ای که درآمد داریم منابع و انفال به طور روشن نفت و گاز و معادن را هدر می‌دهیم و در برنامه هفتم بر جلوگیری از هدر رفتن اینها متمرکز هستیم، حضرت آقا هم فرمودند امروز اقتصاد اولویت ماست.

رییس مجلس گفت: بهترین جوان‌های خلاق و توانمند در حوزه فناوری را داریم و از کشور‌های توانمند دنیا در برخورداری از آنها هستیم، اما همزمان منابع انسانی را مانند منابع طبیعی داریم از دست می‌دهیم. 

وی تاکید کرد: مردم باید اثرات برنامه‌های هفتم توسعه را در طول یک سال در زندگی خود ببینند. 

قالیباف درباره آخرین وضعیت همسازی حقوق بازنشستگان توضیح داد: موضوع اصلاح پایه حقوق بازنشستگان در مجلس تصویب و ابلاغ شده از فروردین ماه امسال این قانون باید اجرا می‌شد الان یک علی الحسابی پرداخت شده است، اما بقیه آن پرداخت نشده منبع آن در مجلس تصویب و قطعی شده و برای آن حدود ۷۰ همت پیش بینی شده و نسبت به شش ماه خود تحقق پیدا کرده تغییر دولت انضباط این کار را کمی بر ریخت، اما مطمئن باشید حتما انجام می‌شود و معوقات بازنشستگان از مهر ماه پرداخت خواهد شد.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۶ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۵
0
0
اعتبار حکومتها به مسئولیت پذیری در برابر مطالبات بحق و قانونی مردم بستگی دارد و حیات و عملکرد انها باید در اراده مردم باشد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->