ظرفیت سه هزار مگاواتی برق تجدیدپذیر در خراسان رضوی ایجاد می‌شود اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۴، این هفته برگزار می‌شود + جزئیات جمع‌آوری ۴۲۸ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در حریم راه‌های خراسان رضوی نرخ بلیت پرواز‌های اربعین ۱۴۰۴ چه زمانی اعلام می‌شود؟ بررسی قیمت موبایل‌های کمتر از ۱۰ میلیون تومان (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) جهش قیمت‌ها، دستمزد کارگران را بی‌اثر کرد ریزش سنگین بورس | خروج شدید پول حقیقی از بازار (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) راه چاره دولت برای کاهش خاموشی‌ها چیست؟ بچه‌پول‌دار‌های جدید در راه هستند! فروش محصول ایران خودرو دیزل از امروز (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) آغاز شد + جدول وزیر جهاد کشاورزی: ۹۰ درصد روغن و ۳۰ درصد شکر وارداتی است قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | دلار در نیمه کانال ۸۳ هزار تومان شیر تو شیر در  بازار لبنیات | افزایش قیمت محصولات لبنی فعلا غیرقانونی است رشد نیم درصدی بازار مسکن در ۱۴۰۳ | فاصله معنادار بخش مسکن با نرخ هدف برنامه هفتم آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | ارزش بیت‌کوین چقدر است؟ قیمت مواد غذایی کاهش یافت قیمت امروز طلا در مشهد اعلام شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) افزایش چراغ‌خاموش اجاره‌بهای مسکن | سقف نرخ اجاره مسکن اعلام نشده است قیمت جهانی طلا امروز (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ویدئو | هیچ منع قانونی برای واردات خودرو‌های جانبازان وجود ندارد قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش قیمت میوه نسبت‌به هفته گذشته شیر در صدر گرانی‌های بهار وعده دولت برای پرداخت کامل مطالبات گندم‌کاران تا ۱۰ روز آینده اوج مصرف برق به ۶۷ هزار مگاوات رسید (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نحوه دریافت خسارات ناشی از قطعی برق + لینک سامانه پیش‌بینی قیمت طلا و سکه در روز شنبه ‍۱۷ خرداد ۱۴۰۴ ارزیابی خسارات ۳ هزار کانتینر در انفجار بندر شهید رجایی پیش بینی بورس برای فردا (شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) آخرین وضعیت بازار سکه و طلا | رشد اونس جهانی و اثر آن بر بازار داخل
سرخط خبرها

سامانه خودنویس افزایش نرخ اجاره از سوی مالکان را کنترل می کند

  • کد خبر: ۲۹۰۷۸۹
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۶
سامانه خودنویس افزایش نرخ اجاره از سوی مالکان را کنترل می کند
کارشناس مسکن گفت: بررسی‌ها طی یک سال گذشته حاکی از آن بوده است که بسیاری از قرارداد‌های مسکن شفاف انجام شده و بخش زیادی از مشکلاتی که پیش از این بدون سامانه خودنویس برای مستاجران ایجاد شده بود برطرف شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، صادقی با بیان اینکه در حال حاضر همزمان با اتمام فصل نقل و انتقال ما شاهد کاهش میزان معاملات مسکن به ویژه در بخش اجاره هستیم گفت: در این ایام با توجه به کمبود عرضه مسکن بسیاری از مالکان به دنبال افزایش نرخ‌های اجاره خود هستند که می‌توان از طریق سامانه خودنویس این نرخ‌ها را کنترل کرد.

وی ادامه داد: بررسی‌ها طی یک سال گذشته حاکی از آن بوده است که بسیاری از قرارداد‌های مسکن شفاف انجام شده و بخش زیادی از مشکلاتی که پیش از این بدون سامانه خودنویس برای مستاجران ایجاد شده بود برطرف شده است.

کارشناس مسکن اظهار کرد: از خرداد ماه سال گذشته بخش زیادی از انحصار‌های که در بازار مسکن ایجاد شده بود برطرف شده و ما شاهد رونق در قرارداد‌های مسکن هستیم و میزان قرارداد‌های اجاره مسکن به بیش از ۳میلیون فقره رسیده است.



صادقی با بیان اینکه در سال‌های گذشته بسیاری از مستاجران هزینه‌های میلیونی برای ثبت قرارداد و دریافت کد رهگیری پرداخت می‌کردند گفت: خوشبختانه با راه اندازی سامانه خودنویس این هزینه‌ها به صفر رسیده است.

او با اشاره به اینکه همزمان با راه اندازی سامانه خودنویس بازار خرید وفروش مسکن هم به سمت رونق در حرکت است گفت: در حال حاضر با اجرای این سامانه روند ثبت قرارداد‌ها صعودی شده و آمار‌ها حاکی از آن است که تعداد این قرارداد‌های خرید وفروش مسکن به بیش از یک میلیون فقره رسیده است.

وی اظهار کرد: تمامی معاملات مسکن در سامانه خودنویس شفاف شده و در حال حاضر مستاجران دیگری نیاری ندارند که برای دریافت کد رهگیری و همچنین بارگذاری آن برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن هزینه‌ای پرداخت کنندبنابراین دریافت ودیعه مسکن از طریق این سامانه خودنویس رایگان شده است.

کارشناس مسکن با بیان اینکه دولت و وزارت راه وشهرسازیباید هرچه سریعتر سامانه خودنویس را تداوم دهد گفت:: دولت باید هرچه سریعتر استفاده از سامانه خودنویس را توسعه دهد و آن را تداوم بخشد تا در بازار اجاره سال آینده بتوانیم این بازار را به سمت رونق هدایت کنیم.

وی ادامه داد: در قانون جهش تولید مسکن هم اعلام شده است که دولت باید هرچه سریعتر زمینه را برای رونق بازار اجاره مسکن فراهم کند تا از این طریق خیال مستاجران راحت شود.
منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->