تاکید قالیباف بر تسهیل تامین کالای اساسی و حل مشکلات تولیدکنندگان جزئیات نشست غیرعلنی و علنی امروز مجلس (۲۲ تیر ۱۴۰۴) | قوانین مهریه بررسی می‌شود هشدار نماینده مجلس: آینده درمان در خطر بوده و بحران کمبود پزشک در راه است احتمال شنیده شدن صدای انفجار در منطقه اصفهان (۲۲ تیر ۱۴۰۴) لاوروف برای حضور در نشست شورای وزرای خارجه شانگهای وارد چین شد عقب‌نشینی فرستاده ترامپ از اظهاراتش: قصدم تهدید لبنان نبود رسانه‌های عبری از دیدار الشرع با مقامات اسرائیلی در آذربایجان خبر دادند اعتبار بازسازی برج تاریخی «رادکان» خراسان رضوی ۲برابر شد جزئیات جدید از حمله رژیم صهیونیستی به جلسه شورای عالی امنیت جنبش جهاد اسلامی فلسطین: ما زیر بار توافقی که منجر به تسلیم شود، نخواهیم رفت حملات هوایی سنگین رژیم صهیونیستی به شهر بیت‌حانون مکرون خواستار مقابله اروپا با تعرفه‌های ترامپ شد انگلیس خواستار تحقیقات مستقل درباره حملات اسرائیل به صف توزیع غذا در غزه شد مظفری: در حوزه اقتصاد، خراسان رضوی از میانگین کشور فقیر‌تر است | بانوان می‌توانند موتور توسعه استان باشند تظاهرات گسترده علیه سکوت دولت سوئد در قبال جنایات رژیم اسرائیل در غزه عراقچی: زمان و شرایط بازگشت به میز مذاکره را ایران تعیین می‌کند بهروزآذر: حضور زنان در مدیریت، تشریفاتی نیست؛ حاصل اعتماد و شایستگی است | دولت به دنبال توسعه انتصابات در حوزه زنان است مکزیک به تعرفه‌های ترامپ واکنش نشان داد کشف ریزتراشه جاسوسی از کفش بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی + فیلم دستور معاون اول رئیس جمهور برای اصلاح نرخ پرواز‌های اربعین هیئت‌های سوری و اسرائیلی در باکو دیدار می‌کنند (۲۱ تیر ۱۴۰۴) وزارت ‌کشور: برگه‌های سرشماری اتباع خارجی دیگر اعتبار ندارد | طرد شدگان از خدمات کنسولی محروم می‌شوند ۴ نظامی صهیونیست در غزه زخمی شدند (۲۱ تیرماه ۱۴۰۴) المیادین: هیچ پیشنهادی از روسیه برای توقف غنی‌سازی به ایران نشده است زیرساخت‌های انرژی در دونتسک هدف حملات اوکراین ترامپ: مکزیک و اتحادیه اروپا منتظر تعرفه ۳۰ درصدی باشند علی‌اف با جولانی برای صادرات گاز به سوریه توافق کرد
سرخط خبرها

ایران خواستار برگزاری نشست فوق‌العاده سران کشور‌های اسلامی شد (۶ مهر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۰۹۵۰
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۳
ایران خواستار برگزاری نشست فوق‌العاده سران کشور‌های اسلامی شد (۶ مهر ۱۴۰۳)
معاون وزیر امور خارجه ایران خواستار برگزاری فوری نشست فوق‌العاده سران کشورهای عضو سازمان همکاری‌ اسلامی برای رسیدگی به جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان و فلسطین شد.

به گزارش شهرآرانیوز، جمهوری اسلامی ایران خواستار برگزاری فوری نشست فوق‌العاده سران کشور‌های عضو سازمان همکاری اسلامی برای رسیدگی به جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان و فلسطین شد.

کاظم غریب‌آبادی معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه ایران، در نشست سالانه وزرای امور خارجه سازمان همکاری اسلامی، بر اهمیت اتحاد و همبستگی کشور‌های اسلامی در حمایت از حقوق مردم فلسطین تأکید کرد.

وی با اشاره به چالش‌های پیش روی جهان اسلام، اظهار داشت: جهان اسلام در مقطع حساسی قرار دارد و با طیفی از چالش‌های مهم مواجه است، به‌ویژه مسئله فلسطین که همچنان اولویت اصلی ماست.

غریب‌آبادی تأکید کرد که جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان یکی از اعضای بنیان‌گذار سازمان همکاری اسلامی، همواره از تلاش‌های امت اسلامی برای مقابله با چالش‌های اصلی و توجه ویژه به مسئله فلسطین، حمایت کرده است.

وی گفت: ایران بار دیگر حمایت بی‌قید و شرط خود را از آرمان فلسطین و تحقق حقوق غیرقابل انکار مردم فلسطین از طریق تشکیل دولت مستقل فلسطین در تمامی سرزمین‌های اشغالی با پایتختی قدس شریف و عضویت کامل آن در سازمان ملل متحد اعلام می‌کند.

معاون وزارت امور خارجه پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران را تکرار کرد که همه مردم فلسطین، چه آنهایی که در سرزمین مادری خود زندگی می‌کنند و چه آنهایی که دور از وطن هستند، از طریق یک همه‌پرسی درباره آینده خود تصمیم‌گیری کنند.

غریب‌آبادی ابراز امیدواری کرد که از طریق این سازوکار، صلحی پایدار حاصل شود که در آن مسلمانان، مسیحیان و یهودیان در کنار یکدیگر در صلح و آرامش زندگی کنند.

وی با اشاره به اینکه موجودیت غیرقانونی و نامشروع رژیم صهیونیستی بر ترور و سلاخی کردن مردم بی گناه بنا شده است، گفت: 'اقدامات تروریستی این رژیم فقط به فلسطین و لبنان محدود نمی‌شود. این رژیم اخیرا به اماکن دیپلماتیک ایران حمله تروریستی انجام داد و همچنین در یک اقدام تروریستی، رهبر حماس را در ایران به شهادت رساند. این رژیم تهدیدی برای صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی است و باید جلوی وحشیگری و جنایات آن را گرفت.

معاون وزیر امور خارجه در پایان با توجه به اهمیت و ضرورت رسیدگی به تجاوز رژیم صهیونیستی به لبنان و همچنین شرایط ویژه مردم در غزه، از سوی جمهوری اسلامی ایران پیشنهاد داد که نشست فوق‌العاده سران کشور‌های عضو سازمان همکاری اسلامی در اسرع وقت برگزار شود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->