واژگونی یک وانت در جاده گناباد به قاین ۲ کشته بر جای گذاشت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) جاده چالوس یک‌طرفه شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) ابتلا به این بیماری‌ها می‌تواند خطر افسردگی را دو برابر کند پرهیز از ایجاد شوک دمایی در اولین لحظات گرمازدگی هشدار نارنجی هواشناسی برای سه استان کشور صادر شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) تکرار حماسه مدافعان سلامت در جنگ ۱۲ روزه | لزوم بازنگری در سرمایه انسانی حوزه بهداشت استخدام ۲۰۰ عضو هیئت علمی قراردادی در دانشگاه فرهنگیان تصویب شد اعلام جزئیات ترم تابستانی دانشگاه فرهنگیان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در شمال و شمال‌غرب کشور پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تیرماه، مرزهای ایران به روی گردشگران باز می‌شود

  • کد خبر: ۲۹۱۲۲
  • ۱۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۵
  • ۲
تیرماه، مرزهای ایران به روی گردشگران باز می‌شود
در برنامه بازاریابی گردشگری ایران، پیش‌بینی اولیه این است که مرزهای زمینی با کشورهای همسایه از ۱۵ تیرماه بازگشایی شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرکل بازاریابی و تبلیغات گردشگری پیش‌بنی می‌کند: از نیمه تیرماه رفت و آمدهای گردشگری ایران با کشورهای همسایه، از سر گرفته شود.

محمدابراهیم لاریجانی درباره اقدامات تبلیغاتی و بازاریابی ایران در پی کاهش تدریجی محدودیت سفرهای بین‌المللی به ایسنا گفت: با توجه به رصد کشورهای همسایه، حوزه خلیج فارس و اتحادیه اروپا، در برنامه بازاریابی گردشگری ایران، پیش‌بینی اولیه این است که مرزهای زمینی با کشورهای همسایه از ۱۵ تیرماه بازگشایی شود و یکسری از مرزهای هوایی نیز از اول مردادماه باز شوند. ما هر لحظه در حال رصد کشورها هستیم و در فاز نخست تصمیم داریم با کشورهای همسایه تعاملات گردشگری را از سر بگیریم.

او با اشاره به تقاضاهایی که از کشورهای عمان، جمهوری آذربایجان، ارمنستان، پاکستان، عراق، ترکیه، چین و هنگ‌کنگ برای سفر به ایران حتی در شرایط کرونا وجود دارد، اظهار کرد: در بین این متقاضیان حتی بک‌پکرهای اروپایی هم برای سفر به ایران تمایل نشان داده‌اند که البته هر یک از اتباع این کشورها به انگیزه‌های مختلفی چنین تقاضایی را مطرح کرده‌اند، برای تجارت، درمان، زیارت، آموزش و یا دیدار اقوام که اگر مرزها باز شود می‌توان حجم این تقاضا را مشخص کرد.

وی افزود: مطمئنم اگر همین الان مرزهای ایران و ترکیه باز شود، تقاضا برای سفر به آن کشور از سمت ایران قابل توجه خواهد بود، چون بسیاری از مردم در ترکیه کار اداری، تجاری و آموزشی دارند.

مدیرکل بازاریابی و تبلیغات گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی درباره شرایط و پروتکل سفر اتباع خارجی به ایران در شرایط کرونا، گفت: درحال مذاکره با وزارت بهداشت هستیم تا پروتکلی را برای مسافران خارجی تنظیم و به مبادی ورودی ابلاغ کنیم. همچنین درحال تنظیم جدول زمان‌بندی برای بازگشایی مرزها به روی اتباع و گردشگران خارجی با توجه به شرایط کرونا هستیم، مشابه دسته‌بندی‌هایی که کشورهای دیگر از جمله ترکیه انجام داده‌اند.

وی افزود: برخی کشورها در وضعیت قرمز کرونا هستند، باید این شرایط را در آن جدول زمان‌بندی لحاظ کنیم.

لاریجانی تاکید کرد: از سر گیری روابط گردشگری با سایر کشورها موضوعی نیست که وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به تنهایی درباره آن تصمیم بگیرد. ما پیشنهادهایمان را آماده می‌کنیم به ستاد مقابله با کرونا می‌دهیم تا به یک تصمیم مشترک برسیم.

وی همچنین از مکاتبه با وزاری گردشگری ۳۰ کشور خبر داد و افزود: اقدامات بهداشتی ایران در تاسیسات گردشگری، ایرلاین ها و اماکن توریستی به اطلاع وزرای گردشگری ۳۰ کشور هدف قرار گرفته و اعلام شده در اولین فرصت که مرزها باز شود پذیرای گردشگران این کشورها خواهیم بود، ما بازاریابی نرم را از لایه‌های دولتی انجام می‌دهیم و انتظار داریم بخش خصوصی هم وارد عمل شود.

مدیرکل بازاریابی و تبلیغات گردشگری با تاکید بر ضرورت توجه آژانس‌های گردشگری ایران به کشورهای شرقی و پذیرش بیشتر این کشورها برای گسترش تعامل با ایران، اظهار کرد: کشورهای غربی معمولا حساس‌تر و شکننده‌تر هستند و به تجربه اثبات شده که با کوچکترین اتفاق، ایران را از فهرست مقاصد سفر حذف می‌کنند. درحالی‌که بازارها و مدل‌های دیگری از سفر وجود دارد که اتفاقا همین حالا متقاضی سفر به ایران هستند، در نتیجه باید آماده باشیم تا به محض بازگشایی مرزها و کاهش محدودیت‌ها، بتوانیم پاسخگوی تقاضای آن بازارها باشیم.

لاریجانی از آژانس‌های گردشگری خواست در کشورهای بازار هدف بازنگری داشته باشند و به ظرفیت کشورهای همسایه و آسیای شرقی بی‌توجه نباشند و محصولات متنوعی را متناسب با نیاز گردشگران این کشورها آماده کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
اریا2500
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۶
0
0
درود بر شما
در حالی که تمامی رسانه ها این روزها خبر از افزایش تعداد مبتلایان و قربانیان کرونا میدهند و خیلی از ادارات که بصورت غیر حضوری کار مردم را انجام میدهند ایا بهتر نیست جناب لاریجانی که حتما جانش براش عزیز است این چنین «پیش بینی» نکند و بگذارد مردم اسوده باشند؟
سلام به بخشد مرزهای ایران برویی افغان ها که باز می شود و سلام
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۳۱
0
0
سلام به بخشیده مرزهای ایران برویی افغان ها که باز می شود
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->