اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

تاکید وزیر آموزش‌وپرورش بر لزوم افزایش ۱۵ درصدی بودجه این وزارتخانه

  • کد خبر: ۲۹۱۲۴۴
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۲
تاکید وزیر آموزش‌وپرورش بر لزوم افزایش ۱۵ درصدی بودجه این وزارتخانه
وزیر آموزش و پرورش گفت: باید سهم بودجه آموزش و پرورش از ۱۰.۱ درصد حداقل به ۱۵ درصد افزایش یابد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا کاظمی در جلسه شورای معاونین وزارت آموزش و پرورش ضمن تسلیت شهادت سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان با اشاره به بازگشایی مدارس گفت: مهر آرام و کم‌دغدغه‌ای را با کمک همه همکاران آغاز کردیم. ضروری است کارگروه مهر ۱۴۰۴ با قید فوریت تشکیل شود تا موانع احتمالی شناسایی و مرتفع شود.

وی از تشکیل کارگروهی با عنوان رصد برای نظارت و استمرار ساماندهی نیروی انسانی برای مهر ۱۴۰۴ خبر داد و عنوان کرد: در این زمینه باید نقشه راهی از سوی اعضای ستاد و کارگروه تشکیل شود. تعیین و ارائه تقویم اجرایی جذب و به‌کارگیری نیروی انسانی برای سال آینده و مکاتبات و پیگیر‌های مرتبط با آن، پیگیری تعیین تکلیف نیرو‌های خرید خدماتی، نیرو‌های نهضتی و بازبینی و بازنگری تقویم اجرایی برگزاری آزمون‌ها و امتحانات از مهمترین موارد مطروحه در این جلسه بود.

کاظمی با اشاره به حوادث اخیر در آموزش و پرورش و تاکید بر تهیه دستورالعملی مبنی بر تعمیر، نگهداری و ایمنی ساختمان و فضا‌های آموزشی و ابلاغ آن به مدیران استان‌ها تصریح کرد: نباید شاهد تکرار حوادث اخیر در خصوص مدارس کشور باشیم، در این زمینه حساسیت بالایی داریم و مجدانه پیگیر خواهیم بود.

وزیر آموزش و پرورش در خصوص بودجه ۱۴۰۴ گفت: باید سهم بودجه آموزش و پرورش از ۱۰.۱ درصد حداقل به ۱۵ درصد افزایش یابد؛ زیرا در تکالیف برنامه هفتم توسعه تکالیفی برای آموزش و پرورش مشخص شده که نیازمند بودجه‌بندی است. افزایش فوق‎العاده ویژه فرهنگیان و خدمتگزاران باید در دستور کار جدی باشد و برای آن بودجه لازم تدبیر شود.

وی در ادامه وظایف و مأموریت‌های کارگروه‌های کیفیت‌‎بخشی به مدارس دولتی، برنامه درسی، بودجه ۴۰۴، توسعه عدالت آموزشی، مولدسازی، اقدام برنامه هفتم، اجرایی‌سازی نقشه راه سند تحول بنیادین، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی، مهارت‌آموزی، رصد و نظارت و تداوم منابع انسانی، تیمز و پلز و کاهش تراکم کلاس‌های بالای ۳۵ نفر را تبیین و تشریح کرد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->