رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ادعای منابع غربی درباره دفن پیکر سید حسن نصرالله صحت دارد؟

  • کد خبر: ۲۹۲۳۸۸
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۶
ادعای منابع غربی درباره دفن پیکر سید حسن نصرالله صحت دارد؟
منابع غربی ادعا‌های جدیدی درباره سید حسن نصرالله دبیر کل شهید حزب الله لبنان مطرح کردند که از سوی یک منبع نزدیک به حزب الله تکذیب شد.

به گزارش شهرآرانیوز، منابع غربی ادعا‌های جدیدی درباره سید حسن نصرالله دبیرکل شهید حزب الله لبنان مطرح کردند.

منابع غربی مدعی شدند: یک منبع نزدیک به جنبش حزب الله اعلام کرده است که پیکر شهید سید حسن نصرالله به صورت موقت به امانت در مکانی نامعلوم دفن شده است تا شرایط برای تشییع مهیا شود. این پس از تهدید‌های اسرائیل درباره هدف قرار دادن تشییع کنندگان و مکان دفن او رخ می‌دهد.

این درحالی است که یک منبع وابسته به حزب الله صحت گزارش‌های منتشر شده مبنی بر دفن موقت سید حسن نصرالله را به دلیل دشواری مراسم تشییع جنازه مردمی وی در نتیجه تهدید‌های رژیم صهیونیستی تکذیب کرد.

گفتنی است که ارتش رژیم صهیونیستی شامگاه جمعه ۶ مهرماه با حداقل ۸۰ بمب سنگرشکن به جنوب حومه لبنان حمله کرده و مرکز فرماندهی حزب‌الله را هدف قرار داد. حزب‌الله لبنان یک روز پس از آن با صدور بیانیه‌ای، شهادت سیدحسن نصرالله را تأیید کرد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->