یمن اسرائیل را تهدید کرد | می‌خواهید دوباره به پنگاه‌ها بروید؟ مخالفت شاباک با آزادی ۱۰۰ اسیر فلسطینی سخنگوی دولت شنبه‌ها و دوشنبه‌ها با مردم از اقدامات دولت خواهد گفت هاشمی: رشد اقتصادی بدون استفاده از ظرفیت فناوری ممکن نیست مخالفت نماینده مردم کاشمر در مجلس با واگذاری نفت به بخش خصوصی شهادت ۲۰ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته در پی حملات مجدد اسرائیل به غزه (۱۹ مهر ۱۴۰۴) دریادار بمانی: دیپلماسی دریایی و افزایش تعاملات ایران با جهان برای نیروی دریایی ارتش مهم است وزیر میراث فرهنگی: توسعه کشور از مسیر سرمایه‌گذاری و اعتماد ملی می‌گذرد معاون وزیر امور خارجه: دومین نشست دیپلماسی استانی، ۳۰ مهرماه به‌میزبانی مشهد برگزار می‌شود حز‌ب‌الله: پرچم مقاومت را تا تحقق پیروزی کامل به دوش خواهیم کشید تمدید تعطیلی ۲ ماهه دفتر شبکه الجزیره در تل‌آویو تداوم حملات اسرائیل به غزه با وجود اعلام آتش‌بس (۱۹ مهر ۱۴۰۴) انتقاد رئیس جمهور لبنان از حملات اسرائیل به جنوب لبنان پس از آتش‌بس غزه آیا رژیم صهیونیستی به آتش‌بس پایبند خواهد بود؟ کمیسیون امنیت ملی مجلس طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی را بررسی خواهد کرد یک هواپیمای سبک در استرالیا سقوط کرد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) واکنش ترامپ به حمایت ایران از توافق آتش بس با حماس نگاه کشورهای شورای همکاری خلیج فارس به ایران پس از تهدید اسرائیل تحول خواهد یافت؟ رئیس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌ها درباره برگزاری تناسبی انتخابات در تهران توضیح داد کاهش ساعات کاری در کمیسیون اجتماعی مجلس مجددا بررسی خواهد شد معاون حقوقی رئیس جمهور: جمهوری اسلامی ایران در آستانه ثبت دعوای حقوقی علیه اسرائیل و آمریکاست عالی‌ترین مرجع نظارتی کشور و ۲ مأموریت مهم آن | به مناسبت سالروز تأسیس سازمان بازرسی کل کشور رسانه‌های اسرائیلی: انتقال اسرا از ۵ زندان اسرائیل آغاز شد حضور وزیر امور خارجه در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس جزئیات اجرایی طرح ترامپ برای توقف جنگ غزه اعتراف صهیونیست‌ها به خلع سلاح نشدن حماس در غزه درگیری مرزی میان نیرو‌های مرزبانی پاکستان و افغانستان
سرخط خبرها

واکنش عراقچی به سوالی درباره ترس از سفر به لبنان | ما از این صحنه‌ها زیاد دیدیم + فیلم

  • کد خبر: ۲۹۲۳۹۱
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۶
واکنش عراقچی به سوالی درباره ترس از سفر به لبنان | ما از این صحنه‌ها زیاد دیدیم + فیلم
وزیر امور خارجه با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران، محکم پای دوستان لبنانی‌اش هست و خواهد بود و به همین مسیر ادامه می‌دهد، در پاسخ به این پرسش که با توجه به ادامه جنایات رژیم صهیونیستی آیا از سفر به لبنان نترسیده است گفت: ما از این صحنه‌ها زیاد دیدیم هم در دوران جنگ و هم پس از آن.

به گزارش شهرآرانیوز، عباس عراقچی هدف از سفر به بیروت را رایزنی و مشورت‌های سیاسی با مقامات لبنان درباره تحولات کنونی در غرب آسیا اعلام کرد.

وی گفت: ما همیشه در تماس مستقیم با دوستان مان در لبنان بودیم و اکنون هم خواهیم بود، لازم بود که از نزدیک با آنان رایزنی داشته باشیم.

رئیس دستگاه سیاست خارجی، امدادرسانی به مردم لبنان را از دیگر اهداف سفرش به بیروت دانست و افزود: مردم لبنان بر اثر بمباران‌های وحشیانه ارتش اشغالگر صهیونیستی از محل زندگی شان خارج شدند و نیاز است که به آنان کمک رسانی شوند.

عراقچی، اعلام همبستگی و همراهی با مردم لبنان علیه جنایات رژیم صهیونیستی را از دیگر اهداف سفرش به بیروت برشمرد و اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران همواره حامی مردم لبنان، شیعیان این کشور و نیز حامی حزب الله بوده و هست و لازم بود که این را حضوری به دوستان لبنانی مان بگوییم.

وی در پاسخ به این پرسش که با توجه به ادامه جنایات رژیم صهیونیستی آیا از سفر به لبنان نترسیده است گفت: ما از این صحنه‌ها زیاد دیدیم هم در دوران جنگ و هم پس از آن. بله، دیشب دوباره بمباران وحشیانه‌ای انجام دادند و صبح هم، قبل از فرود هواپیمای حامل هیات ایرانی، اطراف فرودگاه را بمباران کرده بودند ولی ما به این چیز‌ها عادت داریم و اراده ما سخت‌تر از آن است که با این مسائل، خدشه دار شود.

نماینده ویژه وزیر امور خارجه در امور غرب آسیا هم در مصاحبه با صداوسیما گفت: حضور هیات ایرانی در لبنان در شرایط حساس کنونی با هدف حمایت از مردم و مجموعه موسسات این کشور است که در معرض تهدید‌ها و تهاجمات وحشیانه رژیم صهیونیستی قرار گرفته اند.

 رئوف شیبانی افزود: اعلام حمایت کامل جمهوری اسلامی ایران از مقاومت لبنان و محور مقاومت و در راس آن، حزب الله لبنان را از دیگر اهداف سفر وزیر امور خارجه و هیات همراه دانست.

وی همچنین گفت: وضع و شرایط مقاومت هم، وضع قابل قبولی است و شاهد این هستیم که در جبهه جنوب، خوشبختانه رزمندگان مقاومت با شدت در مقابله با رژیم صهیونیستی ایستادگی کردند و ضربات غیرقابل جبرانی به ماشین جنگی آن وارد کردند.

منبع: صداوسیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->