راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما در استان کد بیماری‌های ویژه برای تشکیل پرونده بازنشستگان صعب العلاج حذف شد توضیحات وزیر آموزش و پرورش درخصوص فوق‌العاده خاص و ویژه معلمان مشکل رتبه‌بندی ۱۲۰۰ معلم که در پوشه قرمز قرار داشتند، حل شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) زورگیری با بطری شکسته، پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شلاق و کار در خانه سالمندان، مجازات تعرض به دختر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وضعیت نقدینگی دارو مناسب نیست

  • کد خبر: ۲۹۲۶۰۲
  • ۱۵ مهر ۱۴۰۳ - ۰۷:۳۸
وضعیت نقدینگی دارو مناسب نیست
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه ساختمان غذا و دارو فرسوده است گفت: سازمان به ساختمان جدید منتقل خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید حیدر محمدی رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه خوشبختانه در حال حاضر شرایط دارویی کشور پایدار است گفت: امیدواریم با ادامه تخصیص ارز به این صنعت وضعیت کماکان پایدار باشد و مشکلی نداشته باشیم.

وی با بیان اینکه یکی از اتفاقات خوبی که در دولت قبل رخ داد خرید ساختمان جدید سازمان غذا و دارو است اظهار داشت: ساختمان قبلی سازمان فرسوده بود و به زودی سازمان غذا و دارو به ساختمان جدید نقل مکان خواهد کرد.

محمدی با اشاره به اینکه کمبود‌های دارویی به نسبت سال گذشته به کمترین میزان رسیده است بیان کرد: وضعیت نقدینگی صنعت دارو مناسب نیست و باید نقدینگی صنعت تأمین شود تا بتوانیم کمبود‌ها را مدیریت کنیم.

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه سازمان تلاش کرد تا قیمت‌گذاری متناسب با تورم انجام شود بیان کرد: تلاش کردیم در این راستا آسیبی به مردم و تولیدکنندگان نرسد، در حوزه تجهیزات و شیرخشک نیز وضعیت پایدار است و امیدواریم با کمک دو دستگاه اصلی که سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی هستند اعتبارات بیمه‌ها و دارویار به موقع پرداخت شود.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->