بهرام افشاری و سروش طاهری در تور آمریکای شمالی با «چه کسی جوجه‌تیغی را کشت؟» فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + زمان پخش مدیر پخش شبکه یک صداوسیما عزل شد| اعلام جرم علیه ۸ نفر چهره ماندگار | درباره جلال‌الدین معیریان، بنیان‌گذار چهره‌پردازی کلاسیک ایران سایه مات خندوانه | نگاهی به برنامه ۱۰۰۱ و انتظارات برآورده نشده آن گفت‌وگو با استادان دانشگاه‌های مشهد به‌مناسبت روز ملی معماری پرورده آفتاب ایران | مختصری در احوال و آثار شیخ بهایی روایتی سینمایی از یک قهرمان | گفتگو با عوامل فیلم سینمایی صیاد انتشار فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تفلیس آغاز اکران انیمیشن رویاشهر در سینما آیا نویسندگان پرفروش آینده دنیا باید ستاره فضای مجازی باشند؟ جایزه یک عمر دستاورد موسسه فیلم آمریکا برای فرانسیس فورد کوپولا فیلم کوتاه داستانی «جای خالی» در جشنواره ایتالیایی برنامه‌های رادیو به مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) + زمان پخش اکران سیار انیمیشن «رؤیاشهر» در شهر‌های فاقد سینما درگذشت پاپ تماشاگران «مجمع کاردینال‌ها» را چند برابر کرد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ حضور دیوید کراننبرگ در فیلم «آماده یا نه ۲»
سرخط خبرها

مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره جایزه ملی ادبیات حماسی در مشهد برگزار شد+ ویدئو (یکشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۲۹۲۹
  • ۱۵ مهر ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۲
مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره جایزه ملی ادبیات حماسی در مشهد برگزار شد+ ویدئو (یکشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۳)
مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره جایزه ملی ادبیات حماسی امشب با معرفی برگزیدگان در آرامگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

الهام اسماعیلی|شهرآرا نیوز، محمدرضا شرفی خبوشان دبیر این دوره از جشنواره با اشاره به اهمیت این جشنواره و جایگاه فردوسی در ادبیات حماسی ایران، گفت: حکیم حماسه‌گوی ما پس از بیش از هزار سال از خاک برخاسته و به تماشای فرزندان روایت‌گرش نشسته است. اینجا گرد هم آمده‌ایم تا از حماسه‌های سرزمینمان بگوییم و ستایش‌گرانی که به حکمت و شجاعت او احترام می‌گذارند، یکدیگر را ملاقات کنیم.

شرفی با نقل قولی از فردوسی افزود: «شما در بطن حماسه زندگی می‌کنید و دشمنان می‌کوشند تا بر شما تسلط یابند. به تاریخ توجه داشته باشید؛ من خود راویانی هستم که از یاد حماسه‌سازان گذشته سخن می‌گویم و شما راویان حماسه‌ای هستید که در حال حاضر در حال رقم زدن آن هستید. با قلم‌تان روایت کنید و قهرمانان را به نمایش بگذارید.»

دبیر جشنواره به دستاورد‌های چهارمین دوره جایزه ملی داستان حماسی اشاره کرد و اظهار داشت: این جایزه ترویجی، به بررسی و نگرش عمیق در هزاران اثر ملی پرداخته است و مشخص شده که داستان حماسی می‌تواند بر محورهایی، چون قهرمانان شناخته شده، انتخاب روایت‌هایی که مردم به آن باور دارند، و توصیف قهرمانانی که حامی حاکمیت ملی هستند، قوام یابد و اثرگذار باشد.

شرفی همچنین بر اهمیت این جایزه در ترویج آثار فاخر حماسی تأکید کرد و افزود: جایزه ملی داستان حماسی نبض روایت‌گری حماسه را در دست گرفته و مسیری روشن برای آینده ایجاد کرده است. غفلت از ادامه و حمایت از چنین جوایزی، خطای فرهنگی خواهد بود.

وی در پایان تاکید کرد: امیدورام که سال آینده دوباره در محضر شما شاهد تقدیر از نویسندگانی باشیم که راه بزرگ فردوسی را ادامه می‌دهند و اثرگذار هستند.

در ادامه این برنامه نتایج برگزیدگان جشنواره در بخش داستان به شرح زیر است:

اسامی برگزیدگان جشنواره در بخش رمان:

نفر اول امیرحسین دارابی از تهران با داستان «مرد نامرد، ترسو»، موفق به کسب دیپلم افتخار و جایزه ۱۵۰ میلیون تومانی شد.

نفر دوم امیرحسین روح‌نیا از خراسان رضوی با داستان «بازمانده»، برنده دیپلم افتخار و جایزه ۱۰۰ میلیون تومانی گردید.

نفر سوم مهرداد صدیقیان از خراسان شمالی با داستان «لعبتکان»، دیپلم افتخار و جایزه ۵۰ میلیون تومانی را کسب کرد.

در بخش داستان کوتاه، بدون در نظر گرفتن رتبه، به هر یک از برگزیدگان مبلغ ۲۰ میلیون تومان اهدا شد. اسامی برگزیدگان به شرح زیر است:

- آناهیتا برزویی با داستان «میانداران» از کرمانشاه

هدی حشمتیان با داستان «آب سیاه» از کرمانشاه

- قدسی خان بابایی با داستان «پل» از قم

- محمدرضا زروندی با داستان «علی قره پاچناری» از قم

- فریبا مرادی با داستان «شراب طهور» از اصفهان 

این جشنواره فرصتی مناسب برای معرفی نویسندگان و آثار برجسته ادبی کشور است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->