علیاکبر کوهپیکر در گفتوگو با خبرنگار شهرآرانیوز، درباره هزینههای نانواییها تصریح کرد: از ابتدای امسال، افزایش هزینه نانواییها بیشتر از ۲۵ درصد بوده است به طوریکه هر ده کیلو خمیرمایه، طی دو هفته اخیر، ۳۰۰ هزار تومان گران شده است.
به گفته رئیس اتحادیه صنف نانواییهای مشهد، ۲۵ درصد افزایش قیمت نان هزینههای نانواییها را پوشش نمیدهد و متأسفانه این امر باعث شده خیلی از نانواییهای ما دستگاههای صنعتی را جایگزین نیروی کار کنند که این زنگ خطر برای نانواییهای سنتیپز است. حتی افزایش قیمت نان باعث شده برخی نانواییها به دنبال لغو پروانه و جمعآوری باشند.
وی ادامه داد: افزایش قیمت اجاره محل طی یک سال گذشته، باعث شده این نانواییها از مناطق برخوردار به مناطق کمبرخوردار کوچ کنند که این موضوع هم معضلاتی به همراه دارد. یا اینکه کارگر نانوایی ترجیح میدهد به شهری مثل تهران کوچ کند تا درآمد بیشتری را کسب کند.
به گفته کوهپیکر، بیشتر نانواییهایی که جمع میکنند، یارانهای و نیمهیارانهای هستند که مسلماً برای تولید نان سنتی، زنگ خطری است و این هشدار به متولیان امر هم داده شده است.