آنچه دربارهٔ پاسخ ایران به ترامپ باید بدانید عراقچی: آمادگی کامل برای مقابله با هر تهدیدی را داریم | مذاکره مستقیم با آمریکا مردود است ترامپ: ایران در صدر فهرست اولویت‌های من قرار دارد + فیلم زلزله میانمار ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی برجای گذاشت (۸ فروردین ۱۴۰۴) سردار نقدی: همه برای یک عملیات بزرگ آماده باشند سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس: حضور پرشور مردم، لبیک به پیام رهبر انقلاب بود چرا عمان برای ارسال جواب نامه ترامپ انتخاب شد؟ جیش‌الظلم مسئولیت حمله به دو خودروی انتظامی در ایرانشهر را بر عهده گرفت تولیت آستان قدس رضوی: راهپیمایی روز قدس، مایه امید مظلومان و وحشت دشمنان است «روز قدس» همه دنیا را متوجه مظلومیت فلسطین کرد | اندیشه مقاومت با تهدید و بمباران نابود نمی‌شود رئیس جمهور در حاشیه راهپیمایی روز جهانی قدس: حامیان رژیم صهیونیستی باید پاسخگوی جنایات این رژیم تروریست باشند هشدار حمله اسرائیل به ضاحیه جنوبی بیروت + تصاویری از تخلیه ضاحیه (۸ فروردین ۱۴۰۴) فرماندار مشهد: راهپیمایی روز قدس در مشهد با شکوهی مثال‌زدنی برگزار شد وزیر کشور در راهپیمایی روز قدس: بر عهد خود با آرمان‌های فلسطین مصمم‌تر از گذشته ایستاده‌ایم حمله اوکراین به زیرساخت‌های انرژی روسیه + فیلم تشریح جزئیات پاسخ ایران به آمریکا از زبان عراقچی در حاشیه راهپیمایی روز قدس + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی در حاشیه راهپیمایی روز قدس: مردم تا براندازی کفر صهیونیست، پای دین خدا ایستاده‌اند رسید جمعه آخر، سلام قدس شریف | روایت شهرآرانیوز از خروش تاریخی مشهدی‌ها در راهپیمایی روز قدس + فیلم عضو مجلس خبرگان رهبری: روز جهانی قدس روز اعلام برائت از اسرائیل و تعیین مرز‌های جدید مقاومت است قطعنامه راهپیمایی روز قدس ۱۴۰۴ در تهران توسط دختر شهید رئیسی قرائت شد | نتانیاهو، قصاب غزه، باید محاکمه شود قالیباف: دنیای اسلام بار دیگر از انگلیس خبیث خنجر خورده است | رابطه انگلیس و اسرائیل یک رابطه‌ی پدر-فرزندی است + فیلم استاندار خراسان رضوی: راهپیمایی باشکوه روز قدس، پشتوانه ملت مظلوم فلسطین است حماس روزهای جمعه، شنبه و یکشنبه را روزهای دفاع از غزه و قدس اعلام کرد رئیس جمهور لبنان: سازش با اسرائیل مطرح نیست عراقچی در تماس تلفنی با همتای انگلیسی: مذاکره تحت فشار و تهدید بی‌معناست خلع سلاح مقاومت، رؤیای محال اشغالگران لحظه به لحظه با راهپیمایی روز جهانی قدس ۱۴۰۴ در مشهد + فیلم اخلاقی امیری: روز قدس، تجلی اراده امت اسلام در برابر استکبار جهانی است
سرخط خبرها

سردار رادان: همراهی مرزنشینان و مرزبانان، سبب استحکام مرزهای کشور است

  • کد خبر: ۲۹۳۵۱۶
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۰
سردار رادان: همراهی مرزنشینان و مرزبانان، سبب استحکام مرزهای کشور است
فرمانده انتظامی فراجا گفت: همدلی مرزنشینان و همکاری مرزبانان باعث استحکام بیشتر مرزها و تقویت وحدت می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار احمد رضا رادان با حضور در همایش مرزبانان و مرزنشینان که امروز در مرزبانی کشور برگزار شد، گفت: امروز افتخار دارم که در کنار شما مرزبانان و مرزنشینان از اقصی نقاط کشور همراه شما باشم و خاطره امروز را هیچوقت فراموش نمی‌کنم.

وی افزود: اگر همراهی و همدلی مرزنشین با مرزبان نباشد، مأموریت به درستی و به خوبی اجرا نمی‌شود. اگر مرزبان باشد؛ اما در دلش یاد مرزنشین نباشد مرزبان تنهاست و آن زمان که مرزنشین باشد و حواسش به مرزبان نباشد مرزبان غریب است.

فرمانده انتظامی کل کشور ادامه داد: وقتی مرزبان و مرزنشین کنار هم باشند خدمت، خدمت مقدس می‌شود. ما مرزنشینان کردستان را فراموش نمی‌کنیم که فقط از یک طایفه ۲۶ نفر شهید شدند. زمانی که دشمن تا کوچه‌های کردستان آمده بود. ما فراموش نمی‌کنیم آذربایجان را زمانی که پیشمرگان کُرد کنار مرزبانان قرار گرفتند و باعث شد دشمن و ضدانقلاب تا آن سوی مرز فرار کنند.

وی افزود: دشمن آن زمانی می‌تواند در همه شهر‌های مرزی، موفق شود که اختلاف، دودستگی و چنددستگی را بین ما رواج داده و تبلیغ کنند.

رادان با تأکید بر اینکه نا امید کردن دشمن باید در دستور کار ما باشد یعنی باید ذره کوچک اختلافات را نیز دور بیندازیم. آن قدری که ما برای رفاقت بهانه داریم برای لجاجت بهانه نداریم، ادامه داد: پس همه ما از ترکمن، کُرد، لُر، بلوچ، عرب و فارس برای هم و کنار هم باید بمانیم. من همه مرزبانان را همکار می‌دانم و مرزنشینان نیز همراهان ما هستند.

فرمانده انتظامی کل کشور ادامه داد: تلفیق و اشتراک همراهان و همکاران چقدر زیباست و با وحدت می‌توان دشمن را ناامید کرد. آن چیزی که دشمن را سرافکنده می‌کند در یک سنگر ماندن است.

وی افزود: هر کس به مسائل مختلفی مانند شیعه و سنی دامن بزند، روحانی باشد، یا شخصی شیعه باشد و یا سنی با هر قومیتی، دشمن ماست و همه ما تکلیف داریم حول محور ولایت به ریسمان ولایت چنگ بزنیم و دور آن را مانند کعبه بچرخیم.

فرمانده انتظامی کل کشور ادامه داد: ما شهادت طلبیم در صورتی که دشمن ما اساسا موضوع مرگ را نیستی می‌دانند؛ اما ما آن را شروع هستی می‌دانیم.

رادان گفت: اگر دشمن دستش به خون سید حسن نصرالله و اسماعیل هنیه آغشته می‌شود ماهیت خود را نمایش می‌دهند که در دایره مسلمان بودن همه ما از نظر آنها دشمن هستیم و می‌خواهند همه را شهید کنند.

وی افزود: اگر موشک‌های وعده صادق ۱ و۲ ما، تَن دشمن را می‌لرزاند یکی از دلایل آن مرز مستحکمی است که داریم و مرزبانان و مرزنشینان دلیل آن هستند.

فرمانده انتظامی کل کشور ادامه داد: دشمن می‌خواهد ما کنار هم نباشیم و وظیفه ما هم این است که در کنار هم بمانیم. من به شرف همه همکاران و به اراده همه همراهان و به وحدت همه مجموعه بزرگ ایران اسلامی اعم از شیعه و سنی و اقوام درود می‌فرستم و اصل این را باور داریم که همراهی همراهان می‌تواند قدم همکاران من را مستحکم‌تر و قوی‌تر کند و از این جهت از هیچ همکاری و برادری با همه شما غفلت نمی‌کنیم.

رادان گفت: ما باید برای حفظ خاک مقدسمان و مقام معظم رهبری در کنار یکدیگر باشیم و دشمنان را سرافکنده کنیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->