تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم نامه رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی به مدیرعامل این سازمان: در پرداختی‌های اعلامی تجدیدنظر کنید | دستور سالاری برای پرداخت سریع‌تر عیدی ۱۴۰۳ و حقوق بازنشستگان خبر خوش برای کنکوری‌ها | وضعیت تأثیر قطعی سوابق تحصیلی مشخص شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رئیس صندوق رفاه دانشجویان: تاکنون مبلغی بیش از ۱۹۲۰ میلیارد تومان بابت وام‌های دانشجویی پرداخت شده است آمادگی ستاد مدیریت بحران کلات خراسان رضوی درپی صدور هشدار زرد هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) رئیس سازمان هواشناسی کشور: بارش‌های اسفندماه، جبران کامل کمبود‌ها نیست برگزاری سیزدهمین گردهمایی سالانه متصدیان مجتمع‌های میان‌راهی آستان قدس رضوی برای خدمت‌رسانی به مسافران نوروزی (۵ اسفند ۱۴۰۳) علائم یکی از سرطان‌های مرگبار کودکان اسیدپاشی هولناک به دختر دانشجو | محکوم خسته از حبس تعیین یک‌چهارم بودجه موردنیاز برای جوان شدن جمعیت ایران راهکارهایی برای مقابله با بدغذایی در کودکان بارش برف و باران در برخی نقاط کشور (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

خطرات جبران‌ناپذیر استفاده از دارو‌ها و وسایل پیشگیری از باروری

  • کد خبر: ۲۹۴۷۵۲
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۹
خطرات جبران‌ناپذیر استفاده از دارو‌ها و وسایل پیشگیری از باروری
رئیس اداره جوانی جمعیت وزارت بهداشت درباره خطرات جبران‌ناپذیر استفاده از دارو‌ها و وسایل پیشگیری از باروری هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، بتول نامجو، رئیس اداره جوانی جمعیت وزارت بهداشت، در خصوص هفته ملی سلامت بانوان ایران، اظهار کرد: در حوزه جوانی جمعیت، بحث ازدواج آسان، بهنگام و به‌موقع، فرزندآوری متعدد، ارتقای نرخ باوری کلی، آموزش و مشاوره فرزندآوری، پیشگیری، تشخیص به موقع، درمان ناباروری و پیشگیری از سقط است.

وی با بیان اینکه قانون جوانی جمعیت از سال ۱۴۰۰ ابلاغ شد، گفت: انتظار نباید داشت که در این سه سال معجزه اتفاق بیفتد، اما تلاش‌هایی انجام شده است. در بحث تنظیم خانواده قبلی که از سال ۱۳۷۲ در کشور اجرا شد، ۳۰ سال روی ذهن زوجین کار شد که بچه نباید زیاد باشد و بچه کمتر راحتی می‌آورد و دو بچه کافی است. این کم‌کم به صورت فرهنگ شد و الان می‌بینیم نتیجه آن کار‌ها چه شد.

نامجو افزود: شیردهی مادر ارتباط مستقیم با سلامت مادران دارد و از تعدادی از سرطان‌ها مانند سرطان پستان، سرطان تخمدان و سرطان دهانه رحم در زنان پیشگیری می‌کند. آن چیزی که به طور جدی سلامت مادران و زنان ما را به خطر می‌اندازد، استفاده از وسایل و دارو‌های پیشگیری از بارداری است؛ همانطور که اشاره کردم در گذشته این وسایل رایگان بدون در نظر گرفتن عوارضش، در دسترس زنان بود.

وی ادامه داد: بررسی کردیم و دیدیم استفاده از وسایل و دارو‌های پیشگیری از باروری منجر به یکسری عوارض غیرقابل برگشت و حتی منجر به تأخیر طولانی‌مدت در بارداری و باروری بانوان می‌شد. همچنین عوارض دیگری از قبیل عفونت‌های لگنی، اختلالات قائدگی و چسبندگی رحمی را ایجاد می‌کرد و ضمن اینکه اختلالات خلقی، آسیب‌های روانی و افسردگی را هم شاهد بودیم.

رئیس اداره جوانی جمعیت وزارت بهداشت افزود: دیگر موضوع که در دستور کار داریم پیشگیری از سقط است چه سقط عمد و چه سقط خودبه‌خودی است که ارتباط مستقیم با سلامت بانوان دارد.

وی با تأکید بر ترویج زایمان طبیعی گفت: زایمان طبیعی ارتباط مستقیم با سلامت مادران دارد و سزارین‌های غیرضروری می‌تواند آسیب جدی برای مادر و جنین به همراه داشته باشد. با توجه به اینکه به نقش‌پذیری بانوان در آینده و نقش بی‌بدیل و ارزشمند مادری اعتقاد داریم باید روی محور مادر بودن تمرکز کرده و توجه به اهمیت آن در کانون خانواده را پررنگ کنیم.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->