شکست مذاکرات استانبول | طالبان و پاکستان یکدیگر را مقصر می‌دانند نگاهی به دستور کار کمیسیون‌های تخصصی مجلس در هفته جاری (۱۷ آبان ۱۴۰۴) مقاومت فلسطین جسد یک زندانی صهیونیستی دیگر را تحویل داد نامه ایران به شورای امنیت درباره اعتراف ترامپ در مورد نقش آمریکا در حمله اسرائیل به تهران تجاوز نظامیان صهیونیست به خاک سوریه وزیر اقتصاد: ایجاد چشم‌انداز روشن برای سرمایه‌گذاران ضروری است پزشکیان: تصویب منشور کوروش نماد تداوم حضور ایران در وجدان تمدن بشری است توسعه تجارت و همکاری‌های مرزی، ضامن امنیت و رشد اقتصادی دو کشور مسکو: روابط با ایران فارغ از شرایط سیاسی توسعه خواهد یافت قالیباف پاکستان را به مقصد تهران ترک کرد داستان‌سرایی ضدایرانی رسانه آمریکایی کشف آثار جراحی مشکوک بر پیکر شهدای فلسطینی به گروگان گرفته شده توسط رژیم اسرائیل روایت قالیباف از تلاش آمریکا برای آتش‌بس در جنگ ۱۲ روزه کنایه عراقچی به یاوه‌گویی‌های نتانیاهو واکنش سخنگوی وزارت امور خارجه به قبول مسئولیت تجاوز نظامی اسرائیل علیه ایران از سوی ترامپ تأکید قالیباف بر ارتقای تعاملات‌ اقتصادی ایران‌ و پاکستان با تسهیل امور بانکی و تجارت‌ آزاد ادعای گروسی: ایران هنوز می‌تواند سلاح اتمی بسازد معاون وزیر امور خارجه: موشک‌ها برای حفظ حاکمیت ملی و تمامیت ارضی کشور هستند و موضوع مذاکره نیستند وزیر میراث فرهنگی: تصویب «منشور کوروش» نشانه جایگاه تمدنی ایران در عدالت و کرامت انسانی است قائم‌پناه: باید کمک کنیم کشور با هم‌افزایی و دوری از سهم‌خواهی‌های بی‌ثمر، از مشکلات عبور کند آیت‌الله علم‌الهدی: رهبر ایران، قدرتمندترین رهبر جهان است| ترس آمریکا از جوانان با استعداد ایرانی رهبر انصارالله: نقش جبهه‌های پشتیبان غزه طی ۲ سال بارز بود تقدیر زیاد نخاله از ایران به خاطر حمایت از ملت فلسطین گروسی: راه‌حل فوری درباره ایران وجود ندارد بسته مشکوک در پایگاه نظامی آمریکا چندین نظامی را راهی بیمارستان کرد (۱۶ آبان ۱۴۰۴) درگیری تازه مرزی میان طالبان و پاکستان (۱۶ آبان ۱۴۰۴) ماجرای غش کردن فردی در دفتر کار ترامپ چیست؟
سرخط خبرها

دبیر هیئت دولت: بودجه ۱۴۰۴ امروز بررسی نهایی می‌شود

  • کد خبر: ۲۹۴۸۲۲
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۰
دبیر هیئت دولت: بودجه ۱۴۰۴ امروز بررسی نهایی می‌شود
دبیر هیأت دولت از اتمام بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴ در جلسه عصر امروز دولت خبر داد و گفت: این لایحه در وقت مقرر قانونی به مجلس شورای اسلامی ارائه خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدکامل تقوی نژاد امروز چهارشنبه - ۲۵ مهرماه - در حاشیه جلسه هیأت دولت در جمع خبرنگاران، گفت: بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ از صبح روز یکشنبه آغاز شده و هر روز بیش از ۷ ساعت بررسی آن در دستور کار دولت قرار داشت.

وی افزود: لایحه بودجه ۱۴۰۴ در جلسه امروز بعدازظهر دولت نهایی خواهد شد و در وقت مقرر قانونی به مجلس شورای اسلامی ارائه می‌شود.

دبیر هیأت دولت همچنین درباره گزینه نهایی استانداری تهران، خاطرنشان کرد: بررسی فرد مورد نظر در دستور کار دولت است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->