خطر فیزیوتراپیست‌نما‌ها در خانه؛ هشدار برای بیماران سرپیچی ایرلاین‌ها از ممنوعیت توزیع مواد غذایی ناسالم مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان رضوی: در ایام نوروز ۱۴۰۴، به طور میانگین روزانه ۸۴ رام قطار رفت و برگشت خواهیم داشت جزئیات ضرب و شتم دانش آموز مشهدی | معاون مدرسه عزل شد + عکس و فیلم آغاز طرح اسکان نوروزی فرهنگیان در مدارس مشهد از ۲۸ اسفند آغاز ثبت‌نام نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ با اعلام شرایط جدید شناسایی ۱۱۲۶ مورد ابتلا به تب دنگی در کشور (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد: برای تأمین آب مشهد در تابستان ۱۴۰۴، کماکان فرض بر شرایط بدبینانه است ششمین عمل پیوند قلب مصنوعی باموفقیت در بیمارستان امام‌رضا(ع) مشهد انجام شد (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید  (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور: بازماندگی از تحصیل، نشانه‌ای از بی‌عدالتی اجتماعی است سرقت موبایل همراهان بیماران | شگرد کثیف یک سارق بد سابقه توضیحات معاون وزارت آموزش‌وپرورش درباره واریز حقوق ۱۴۰۳ فرهنگیان ایستگاه ژئوفیزیک هواشناسی تهران قربانی ساخت‌وسازهای مشکوک | هواشناسی هشدار داد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۲ اسفند ۱۴۰۳) | خروج سامانه بارشی و آغاز روند افزایش دما از فردا تشکیل پرونده برای ناظم متخلف در آذربایجان شرقی به دلیل تنبیه بدنی دانش‌آموز احکام رتبه‌بندی فرهنگیان بازنشسته سال ۱۴۰۰ صادر شد خرید جوجه‌های رنگی؛ یک انتخاب خطرناک برای سلامت کودکان سازمان غذا و دارو: هر شکلاتی را نخورید ابتلای «دلبر»، ماده‌یوز پارک توران، به بیماری کلسی‌ویروس گربه‌سانان مدیر عامل راه‌آهن کشور خبر داد: افزایش ۸ درصدی ظرفیت قطار‌های نوروزی سارق طلای مادربزرگ‌ها دستگیر شد | شگرد‌های حیرت‌انگیز مکارترین دزد ایران! ۵۵۰۰ نیروی هلال‌احمر مجری طرح امدادونجات نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی هستند بارش باران در خراسان رضوی و ۱۱ استان دیگر طی امروز (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) در رمضان با عادات بد غذایی خداحافظی کنید اولویت صندوق بازنشستگی کشوری، وصول مطالبات بیمه‌ای بازنشستگان است خواص شگفت انگیز انجیر خشک برای درمان و سلامت بدن خالکوبی خطر ابتلا به سرطان پوست را افزایش می‌دهد اعتبار بیمه سلامت و روستاییان تا پایان فروردین ۱۴۰۴ تمدید شد توقیف یک لنج با ۱۵۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس جاده‌های خراسان رضوی امشب بارانی و مه‌آلود است (۲۱ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

دستگیری عروس طمع‌کار در سرقت پنج‌میلیاردی از خانه مادرشوهر

  • کد خبر: ۲۹۵۲۵۳
  • ۲۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۴
دستگیری عروس طمع‌کار در سرقت پنج‌میلیاردی از خانه مادرشوهر
با بررسی‌های پلیس آگاهی، راز سرقت پنج‌میلیاردی از یک خانه کشف شد.

به گزارش شهرآرانیوز، چندی قبل، زن میان‌سالی به یکی از کلانتری‌های شمال تهران مراجعه کرد و هنگامی که مقابل افسر نگهبان قرار گرفت، گفت: به همراه خانواده برای تفریح به گیلان رفتم، اما وقتی که پس از چند روز به خانه بازگشتم، متوجه شدم اموال باارزشم از جمله طلاجات، ۲۵۰۰ یورو و ۳۰۰ دلار  به همراه گذرنامه، سند مالکیت خودرو، دسته‌چک و فیش حج تمتع، جمعاً به ارزش تقریبی ۵ میلیارد تومان به سرقت رفته است.

پس از ثبت شکایت و تشکیل پرونده در دادسرا، تیمی از کارآگاهان پلیس آگاهی وارد عمل شدند و برای تحقیقات میدانی پای در صحنه جرم گذاشتند، اما از آنجایی که درب خانه بدون تخریب و با کلید باز شده بود، فرضیه سارق آشنا مطرح شد.

تیم پلیسی با بررسی دوربین‌های مداربسته اطراف ساختمان مورد نظر، لحظه ورود و خروج سارق را مشاهده کردند. شاکی در این مرحله از تحقیقات متهم را شناسایی کرد و گفت: سارق بسیار شباهت زیادی به عروسم دارد، اما پسرم چند ماه قبل مدعی شده بود که او برای تحصیل به ایتالیا رفته است!

در ادامه تحقیقات، پلیس با بررسی سوابق ورود و خروج عروس شاکی به این نتیجه رسید که او  از کشور خارج نشده و با اقدامات فنی نیز مشخص شد که او در زمان وقوع سرقت در همان محلی که جرم رخ داده، حضور داشته است.

تیم پلیسی پس از دریافت این اطلاعات مهم، با هماهنگی‌های لازم با مرجع قضایی راهی خانه سارقان آشنا شدند و پس از تعقیب و مراقبت‌های نامحسوس پسر شاکی را دستگیر کردند، اما زن جوان قبل از رسیدن کارآگاهان خانه را ترک کرده بود.

کارآگاهان با بررسی افراد مرتبط با متهمان، یکی از دوستان خانوادگی این زوج  را شناسایی کردند که در همراهی با عروس شاکی در فروش اموال مسروقه نقش داشته است. این فرد نیز  دستگیر شد و حدود ۲۱۰ گرم طلای سرقتی از او کشف شد. همچنین در جریان بازجویی‌ها مشخص شد که ۵ قطعه سکه طلا توسط زن جوان فروخته شده و مبلغ ۱۰۸ میلیون تومان از این طریق به دست آمده است.

تیم تحقیق در گام آخر متوجه شدند که زن جوان پس از ترک خانه‌اش راهی خانه عموی خود در یکی از روستا‌های غرب کشور شده که متهم در مسیر با ایجاد ترافیک مصنوعی دستگیر و به اداره پلیس منتقل شد.

در بررسی‌ها حدود ۲۱۰ گرم طلای سرقتی از عروس شاکی کشف شد و تحقیقات نشان داد که بخشی از پول حاصل از فروش  طلاجات به حساب‌های بانکی مختلف و همچنین کیف پول دیجیتال او واریز شده است.

زن جوان در ابتدا منکر جرم خود بود، اما پس از اینکه متوجه شد شوهرش به سرقت اقرار کرده چاره‌ای جز بیان حقیقت را نداشت و او نیز اعتراف کرد که به‌خاطر طمع به خانه مادر شوهرش دستبرد زده است.

در ادامه نیز مشخص شد، زن جوان  با استفاده از کیف پول دیجیتال و نرم‌افزار‌های مخصوص، پول‌های حاصل از این سرقت را به ارز دیجیتال تبدیل کرده است.

با صدور قرار قانونی از سوی مرجع قضایی، متهمان پرونده به زندان اعزام شدند و تحقیقات همچنان ادامه دارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->