افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) بررسی وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان رشته‌های مهندسی | مهندسان در هندسه بیکاری! قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ اسفند ۱۴۰۳) | اپتیما ۵ میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی چه تغییری کرد؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جدول آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴ بلیت هواپیما روی دور گرانی | تخلف ایرلاین‌ها با وجود تلاش دولت برای کنترل نرخ بلیت هواپیما تغییر انتظارات فعالان بازار از آینده بازدهی بازار‌های مالی (۵ اسفند ۱۴۰۳) پایان خوش بورس | رشد ۲۱ هزار واحدی شاخص کل (۵ اسفند ۱۴۰۳) آغاز روند کاهشی قیمت طلا در مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۲۰ هزار میلیارد تومان، واردات سوغات مشهد از چین! | تسهیلات تضمینی برای تولیدکنندگان سوغات زیارت در مشهد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۵ اسفند ۱۴۰۳) | نزول دلار به کانال ۹۳ هزار تومان آمادگی کامل برای تأمین کالا‌های اساسی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در مشهد و خراسان رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ حساب یارانه بگیران شارژ می‌شود | مجموع دریافتی خانوار‌های یارانه‌بگیر در اسفندماه چقدر می‌شود؟ تأمین ۷۳ درصد از هزینه‌های جاری کشور از محل مالیات قیمت جدید خودرو‌های کرمان موتور در کارخانه اعلام شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) مشکل مسکن و درمان کارگران با همراهی و کمک دولت حل می‌شود قیمت سیب‌زمینی بالاخره در مشهد کاهش یافت؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) کارگران: در رقم سبد معیشت و مزد تجدیدنظر شود علت اصلی گرانی برنج چه بود؟ عرضه اولیه «مهرمام» در بازار بورس، سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) | چقدر نقدینگی نیاز است؟ ۳ روش برای استعلام کالابرگ الکترونیک تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی مراسم گرامیداشت شهدای مقاومت در مشهد اعلام شد مراسم قرعه‌کشی محصولات ایران خودرو برگزار شد+ جزئیات (۴ اسفند ۱۴۰۳) ریزش قیمت خودرو‌های خارجی (۴ اسفند ۱۴۰۳) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۴ اسفند ۱۴۰۳) | شاهین اتوماتیک پلاس ۱۵ میلیون تومان ریزش کرد پیش فروش بلیت‌های نوروز ۱۴۰۴ در دهه نخست اسفند ۱۴۰۳ بخشنامه وام ۶۵۰ میلیون تومانی مسکن ابلاغ شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌فروش سه محصول سایپا ویژه ماه رمضان از (۶ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات
سرخط خبرها

پیش بینی بورس فردا دوشنبه (۳۰ مهر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۵۶۱۹
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۰
پیش بینی بورس فردا دوشنبه (۳۰ مهر ۱۴۰۳)
معاملات روز یکشنبه بازار سرمایه با کندل منفی بسته شد. شاخص کل در پایان معاملات این روز در سطح دو میلیون و ۲۱ هزار واحدی ایستاد. در کنار این ریزش، ارزش معاملات روز یکشنبه عدد بسیاری کوچکی را نسبت به هفته گذشته ثبت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، بازار سرمایه روز یکشنبه شاهد معاملات ۱۵۷۸ میلیارد تومانی بود. این در حالی است که خروج پول حقیقی نیز رقم خورد. در همین راستا، مبین ناظمی، کارشناس بازار سرمایه، به موضوع کاهش ارزش معاملات و شدت گرفتن صفوف فروش اشاره کرد و به تجارت‌نیوز گفت: از عمده دلایل خروج پول و کاهش ارزش معاملات بورس می‌توان به رونق گرفتن و جابه‌جایی سرمایه از بازار سهام به بازار‌های موازی به ویژه دلار و طلا اشاره داشت.

معاملات روز یکشنبه بازار سرمایه با کندل منفی بسته شد. شاخص کل در پایان معاملات این روز در سطح دو میلیون و ۲۱ هزار واحدی ایستاد. در کنار این ریزش، ارزش معاملات روز یکشنبه عدد بسیاری کوچکی را نسبت به هفته گذشته ثبت کرد.

آیا با وجود تنش‌های منطقه‌ای بورس می‌تواند به تعادل برسد و حرکت صعودی خود را ادامه دهد؟ مقصد بعدی پول فراری از بورس کجاست.

ارزش معاملات در پایین‌ترین سطح خود نسبت به یک ماه گذشته قرار گرفت

مبین ناظمی، کارشناس بازار سرمایه، در گفتگو با تجارت‌نیوز در رابطه با علت کاهش ارزش معاملات و ایجاد صفوف فروش مکرر در بورس گفت: «بازار روز یکشنبه در حالی پایان یافت که ارزش معاملات خرد، زیر دو همت قرار داشت. دلیل اصلی این اتفاق ریسک‌های سیستماتیک و غیرسیستماتیک تحمیل شده به بازار است.»

وی ادامه داد: «شدت تنش‌ها و هیجان منفی، سرمایه‌گذاران قدیمی و جدید را از بورس دلسرد کرده و محدودیت دامنه نوسان نیز به این اتفاقات شدت داده است.»

این کارشناس بازار سرمایه تصریح کرد: «در چند روز گذشته اخباری مبنی بر افزایش نرخ نیما و کاهش اختلاف آن با قیمت بازار آزاد، همچنین کاهش حد نصاب خرید سپرده از سوی صندوق‌های درآمدثابت منتشر شد که اگر تمامی این رخداد‌ها را کنار یکدیگر قرار دهیم، اخبار مثبتی است که می‌توانست به بازار جان تازه‌ای بخشد. اما ریسک‌های ژئوپلتیک این خبر‌ها را خنثی کرد.»

پول‌های بورس به سمت بازار طلا و دلار رفت

ناظمی گفت: «بازار ارز و طلا که جزو بازار‌های رقیب محسوب می‌شوند در شرایط فعلی همچنان پیشتاز هستند و از فرصت تنش‌ها استفاده کردند. از عمده دلایل خروج پول از بورس می‌توان به رونق گرفتن این بازار‌ها و جابه‌جایی سرمایه به دلار و طلا به ویژه صندوق‌های طلا اشاره کرد.»

وی ادامه داد: «در کنار بی‌رمقی بازار سرمایه در سوی دیگر صندوق‌های طلا رکورد‌های جدیدی از ورود پول ثبت کردند. روز شنبه حدود یک همت پول به صندوق‌های طلا رقم خورد که عدد بالا و شگفت‌انگیزی است.»

این کارشناس بازار سرمایه تشریح کرد: «مدیریت بازار سرمایه با توجه به این تنش‌ها کار دشواری است. انتظار می‌رفت در نیمه دوم سال بازار رنگ و بوی سرسبزی به خود بگیرد. اما با وجود این بحران‌ها و تنش‌ها رقم نخورد.»

پیش بینی بورس دوشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۳

با توجه به اظهارات ناظمی و فرآیندی که این روز‌ها بازار سهام سپری می‌کند، به نظر می‌رسد بازار سهام در معاملات روز آینده هم تحت تاثیر تلاطم قیمتی بازار‌های رقیب قرار گیرد و در سایه ناامیدی از بهبود وضعیت سرمایه‌گذاری مولد در کشور، همچنان معاملات در محدوده منفی انجام شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->