نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی حجابی و بی‌بند و باری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۲ دی ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش دما تا پایان هفته جاری جزئیات طرح بیمه زنان خانه‌دار و دختران اعلام شد فرودگاه مشهد، میزبان ۱۱۰ بانوی نخبه در پروازی با کادر و خلبان زن | پرواز «ایران بانو» به مشهد آمد (۲ دی ۱۴۰۳) + عکس و فیلم تعویق اعلام نتایج اعتراضات آزمون کیفیت‌بخشی آموزش و پرورش وعده ساخت ۵هزار مدرسه از محل مولدسازی در خراسان رضوی خانواده فاطمی، مقدمه جامعه‌سازی
سرخط خبرها

بهبود دیابت نوع ۲ با کاهش مصرف کربوهیدرات‌ها

  • کد خبر: ۲۹۶۳۵۱
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۰
بهبود دیابت نوع ۲ با کاهش مصرف کربوهیدرات‌ها
یک تحقیق جدید حاکی از این است که بزرگ‌سالان مبتلا به دیابت نوع ۲ ممکن است با مصرف کمتر کربوهیدرات بهبود‌هایی در عملکرد سلول «بتا» مشاهده کنند که به آن‌ها اجازه می‌دهد بیماری خود را بهتر مدیریت کنند و احتمالاً بی‌نیاز از دارو بشوند.

به گزارش شهرآرانیوز، سلول‌های بتا سلول‌های درون‌ریزی در لوزالمعده هستند که انسولین تولید و ترشح می‌کنند. انسولین هورمونی است که سطح قندخون را کنترل می‌کند.

بیش از ۳۸ میلیون آمریکایی به دیابت مبتلا هستند و بیش از ۹۰ درصد از آنها دیابت نوع ۲ دارند. دیابت نوع ۲ اغلب در افراد بالای ۴۵ سال بروز می‌کند، اما میزان ابتلای کودکان، نوجوانان و جوانان به دیابت نوع ۲ در حال افزایش است.

افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ پاسخ سلول بتا به سطح قند خون را از دست می‌دهند که علت این مساله احتمالا خوردن مقدار زیادی کربوهیدرات است. شکست سلول‌های بتا یا ناکافی بودن آنها مسئول ایجاد و پیشرفت دیابت نوع ۲ است. محققان در این تحقیق جدید، ۵۷ فرد مبتلا به دیابت نوع ۲ را برای مدت ۱۲ هفته بررسی و مشاهده کردند افرادی که کربوهیدرات کمتری مصرف کردند شاهد بهبود کارکرد سلول‌های بتا بودند.

«باربارا گاویر» مولف اصلی این تحقیق از دانشگاه آلاباما گفت: تحقیقات بیشتری لازم است تا مشخص شود که آیا برنامه غذایی کم کربوهیدرات می‌تواند عملکرد سلول‌های بتا را احیا کند و موجب بهبودی در بیماران دیابت نوع ۲ بشود.

به گفته کارشناسان، برای پیشگیری از ابتلا به دیابت، به آموزش صحیح جامعه برای تغذیه سالم و فعالیت بدنی و نیز تمهیدات کشوری برای سالم و امن بودن غذاها، حمایت‌های تغذیه سالم، توجه خاص بیمه‌ها برای پوشش کامل، فعالیت‌های جلوگیری از اضافه وزن و چاقی، بیماریابی در مراحل پیش‌دیابتی و مراقبت صحیح آنها نیاز است. برای پیشگیری، تمهیدات و تسهیلات دولتی برای تغذیه سالم و فعالیت بدنی، در اختیار داشتن انواع وسایل تشخیصی و درمانی با پوشش کامل بیمه‌ها ضروری است. علاوه بر این، توانایی افراد دیابتی برای تغذیه سالم باید مورد نظر قرار گیرد.

کربوهیدرات‌ها شامل قندها، نشاسته و فیبر طبیعی موجود در میوه‌ها، سبزیجات، حبوبات و لبنیات هستند که برای حفظ سلامتی و شادابی بدن بسیار مفید و ضروری‌اند. انواع کربوهیدرات، گلوکز را برای بدن فراهم می‌کنند، ماده‌ای که به انرژی مورد استفاده برای پشتیبانی از عملکرد‌های بدن و فعالیت بدنی تبدیل می‌شود. بدن بسیاری از کربوهیدرات‌ها را به گلوکز تبدیل می‌کند که برای رساندن انرژی به تمام سلول‌ها مانند سلول‌های مغز و عضلات استفاده می‌شوند.

کربوهیدرات‌ها در کنار چربی‌ها و پروتئین‌ها یکی از سه مواد مغذی محسوب می‌شوند که قسمت زیادی از غذا‌ها را تشکیل می‌دهند. کمتر غذایی را می‌توان یافت که فقط یکی از این موارد را شامل شود. بیشتر غذا‌ها ترکیبی از کربوهیدرات، چربی و پروتئین در سطوح مختلف هستند.

کربوهیدرات‌ها به دو دسته ساده و پیچیده تقسیم می‌شوند؛ که کربوهیدرات پیچیده، مفید و کربوهیدرات ساده، مضر است. کربوهیدرات‌های ساده مانند شیرینی‌ها، شکلات، بیسکوییت، کیک و نوشابه‌ها که به آنها قند اضافه می‌شود معمولا کالری بالایی دارند و در صورت مصرف مرتب این غذاها، خطر پوسیدگی دندان و اضافه وزن افزایش می‌یابد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->