کدام اتباع افغانستانی امکان ماندن در ایران را دارند؟ تأیید مذاکرات مستقیم جولانی با اسرائیلی‌ها عراقچی به قالیباف تبریک گفت رئیس دیوان عالی کشور در مشهد: مردم، ذی‌نفع و مسئول تحقق امنیت و عدالت هستند پزشکیان از نقش عمان در روند مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا قدردانی کرد انتصاب نماینده جدید ولی‌فقیه در مؤسسه و روزنامه اطلاعات و مدیرمسئول آن روزنامه ۱۸ سند همکاری میان ایران و عمان امضا شد ایران تلاش برای ضربه‌زدن به وحدت مسلمانان را محکوم کرد (۶ خرداد ۱۴۰۴) جوزف عون راهی بغداد می‌شود (۶ خرداد ۱۴۰۴) یک شبکه سازمان‌یافته ضدامنیتی در کرمان شناسایی شد (۶ خرداد ۱۴۰۴) مقامات رژیم صهیونیستی و سوریه مخفیانه دیدار کردند ماجرای تصادف فرزند یک نماینده با مأمور پلیس در خط ویژه (خرداد ۱۴۰۴) پادشاه عمان از پزشکیان به صورت رسمی استقبال کرد+ فیلم آیت الله علم الهدی: انقلاب اسلامی، بازتاب اندیشه جوادالائمه (ع) در تاریخ معاصر است ۱۰۰ هیئت امنیتی از سراسر جهان در مسکو گردهم می‌آیند احمدیان در مسکو: باید از فرصت‌هایی که جلوی پای ملت‌ها گذاشته شده است، استفاده کرد رویداد «روح‌الله» آغاز شد + جزئیات برای نخستین بار یک هواپیمای ایرانی در فرودگاه طائف عربستان به زمین نشست معاون وزیر خارجه از برنامه‌ریزی برای سفر پزشکیان به ارمنستان خبرداد اولین واکنش نماینده فریمان به عدم انتخاب در هیئت‌رئیسه مجلس | قاضی‌زاده هاشمی: نیازمند انسجام بیشتر میان نمایندگان حوزه شرق کشور هستیم + فیلم پژمان‌فر: پیامک‌ها تأثیری بر انتخاب رئیس مجلس نداشت | به تعداد نمایندگان شرق کشور در مجلس معترضیم + فیلم سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن از حمله موشکی به اهداف حیاتی در اراضی اشغالی خبر داد دبیر شورای عالی امنیت ملی به روسیه رفت (۶ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت امورخارجه: ایرانی‌ها هرگز در برابر فشار و تهدید تسلیم نمی‌شوند رئیس جمهور دقایقی پیش تهران را به مقصد مسقط ترک کرد (۶ خرداد ۱۴۰۴) پانزدهمین نشست مشورتی وزارت‌ خارجه ایران و ژاپن برگزار شد قالیباف: گزارش نظارتی کمیسیون‌ها دقیق و بدون ابهام انجام شود
سرخط خبرها

پژمان فر: کوتاهی‌های بانک‌ها در اعطای وام ازدواج را به مراجع قضایی منتقل می‌کنیم

  • کد خبر: ۲۹۶۳۹۵
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۲
  • ۱
پژمان فر: کوتاهی‌های بانک‌ها در اعطای وام ازدواج را به مراجع قضایی منتقل می‌کنیم
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: اگر بانک مرکزی نسبت به تعهداتی که داده اقدامی نکند بسیار جای تاسف دارد و کوتاهی‌هایی که نسبت به موضوع وام ازدواج صورت گرفته را به مراجع قضایی منتقل می‌کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، نصرالله پژمان فر در گفتگوی زنده با شبکه خبر درباره مشکلات دریافت وام ازدواج اظهار کرد: متاسفانه ما در موضوعات تسهیلات ازدواج و فرزندآوری با صف طویلی مواجه هستیم که همه در انتظار دریافت تسهیلات هستند. در جلسه کمیسیون اصل ۹۰ از رئیس‌کل بانک مرکزی خواستیم تا سامانه مربوط به این موضوع را باز کند. متاسفانه تا سامانه باز نشود و ما تعداد متقاضیان را متوجه نشویم، نمی‌توانیم در این خصوص برنامه‌ریزی کنیم. تاکید می‌کنم، بدون داشتن اطلاعات هیچ گونه اقدام نمی‌توانیم درباره مسائل و مشکلات انجام دهیم.

وی ادامه داد: در همین لحظه که من دارم با شما صحبت می‌کنم، هنوز مشکلاتی در ثبت‌نام افراد در سامانه وجود دارد در عین حال این مشکلات موجب این شده است که ما نتوانیم به صورت دقیق متوجه شویم چه تعدادی از ثبت‌نام کنندگان واجد شرایط هستند و در صف انتظار ایستادند. علت اشکالاتی که در بودجه ۱۴۰۳ پیش آمد، نداشتن اطلاعات است. امروز ما از بانک مرکزی درخواست می‌کنیم که با سرعت اشکالاتی را که در سامانه وجود دارد برطرف کنند تا همه کسانی که واجد شرایط هستند، به‌روز ثبت‌نام کنند.

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی بیان کرد: من به عنوان رئیس کمیسیون اصل ۹۰ می‌خواهم درباره این موضوع تصمیم‌گیری کنم و از بانک مرکزی می‌خواهم تا اطلاعات کاملی را ارائه دهد و سامانه را باز کنند؛ بنابراین قدم اول، شناسایی افراد واجد شرایط بوده و قدم بعدی شناسایی منابع موجود در بانک‌ها است که باید دید پاسخگوی نیاز‌ها است یا خیر. به عبارت دیگر مانده تسهیلات تکلیفی و غیر تکلیفی باید مشخص شود. تسهیلات تکلیفی به عنوان یک اصل، اولویت دارد و هیچ کس حق ندارد تسهیلات غیر تکلیفی بپردازد؛ بنابراین در این خصوص باید بانک به ما گزارشی ارائه دهد. عدد ۳۳۵ هزار ثبت‌نامی وام ازدواج، واقعی نیست. 

پژمان فر خاطرنشان کرد: ما در کمیسیون اصل ۹۰ معتقدیم منابعی غیر از این ۲۰۰ هزار میلیاردی که از سوی بانک مرکزی پیش‌بینی شده، وجود دارد و بانک مرکزی باید حساب‌کشی سایر بانک‌ها را انجام دهد تا منابعشان را حساب کنند. من معتقدم اگر بانک مرکزی نسبت به تعهداتی که داده اقدامی نکند بسیار جای تاسف دارد و کوتاهی‌هایی را که در وام ازدواج صورت گرفته به مراجع قضایی منتقل می‌کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محسن
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۳
0
0
جناب پژمان شما از افراد ترسو هستید که فقط شعار میدهید
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->