اجتماع بزرگ روز ملی عفاف و حجاب در مشهد برگزار می‌شود + زمان و مکان پیام تسلیت تولیت آستان قدس رضوی درپی درگذشت همسر آیت‌الله عبادی مراسم گرامیداشت شهدای اقتدار ایران در حرم امام‌رضا(ع) برگزار شد +فیلم خانواده شهدای اقتدار ایران، مهمان امام رئوف (ع) | حرم مطهر رضوی، میزبان محفل قرآنی «به سوی فتح» آیین «مارأیت إلا جمیلاً» ویژه بانوان عرب‌زبان در حرم امام‌رضا(ع) برگزار شد دستیار رئیس جمهور: تجاوز رژیم صهیونیستی را با نگاه عاشورایی ببینیم بررسی میراث دعایی زین‌العابدین(ع) در صحیفه سجادیه | امام چهارم، مبارزی خستگی‌ناپذیر بسیج خیرین در راستای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب ایران امام حسین (ع) در مکتب امام سجاد (ع) رئیس بنیاد شهید کشور: رسیدگی به اسکان خانواده‌های شهدای حمله صهیونیستی در اولویت قرار گیرد مراسم بزرگداشت پاسدار شهید «مرتضی میثمی» امروز در مشهد برگزار می‌شود (۱۸ تیر ۱۴۰۴) یادگار «رکن‌الدوله» در حرم‌مطهر‌ رضوی | درباره رواق «دارالذکر» که روزگاری مدرسه «علینقی‌میرزا» بوده است صدای آشنای حرم بچه‌های هیئتی چرا واردات خودروی جانبازان هنوز به سرانجام نرسیده است؟ شهید اقتدار ملی | درباره «شهید سردار بهنام شهریاری» که سال‌ها در مسیر اباعبدالله(ع) گام برداشت کمی از کربلا در همین اتاق | روضه‌های خانگی، برکت خانه‌ها و شهرمان هستند گردهمایی پُرشور ۴ هزار عزادار افغانستانی در حرم امام‌رضا(ع) تشییع و خاکسپاری پیکر جانباز ۷۰ درصد دفاع مقدس در مشهد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری اجتماع «یک ایران زینب(س)» در حرم مطهر امام‌رضا(ع)، امروز (۱۸ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ترویج سیره رضوی با هم‌افزایی آستان قدس رضوی و وزارت آموزش و پرورش

  • کد خبر: ۲۹۶۴۱۴
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۹
ترویج سیره رضوی با هم‌افزایی آستان قدس رضوی و وزارت آموزش و پرورش
وزیر آموزش و پرورش گفت: یکی از سیاست‌هایی که ما در وزارت آموزش و پرورش باید مدنظر قرار دهیم توسعه و ترویج سیره و معرفت رضوی است.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز، وزیر آموزش و پروش با ابراز خرسندی در دیدار با مدیرعالی حرم مطهر رضوی گفت: ما مکلف و موظفیم از این پایگاه عظیم جهانی و فرهنگی با ظرفیت‌های بی نظیر و بی بدیلی که دارد در راستای تعلیم و تربیت فرزندان خود بهره ببریم. 

علیرضا کاظمی اضافه کرد: مقرر شد ابتدا در استان خراسان رضوی در بالاترین سطح از این ظرفیت استفاده کنیم و بعد از آن در سطح ملی برنامه‌ریزی شود و در قالب این ظرفیت فرهنگی و جهانی بخشی از ارزش‌ها، باور‌ها و اعتقادات جامعه دینی ایران را به نسل جدید و تمدن‌ساز ایران اسلامی منتقل کنیم.

کاظمی تصریح کرد: یکی از سیاست‌هایی که ما در وزارت آموزش و پرورش باید مدنظر قرار دهیم توسعه و ترویج سیره و معرفت رضوی است. برای حرکت کردن در این مسیر نیاز است نگاهی فراملی داشته باشیم تا بتوانیم بسته جامع و کاملی از فعالیت‌های فرهنگی با توجه به ظرفیت‌های آموزش و پرورش طراحی کنیم.

وزیر آموزش و پرورش در پایان تاکید کرد: امیدوارم با همفکری و هم‌اندیشی با مجموعه آستان قدس رضوی بتوانیم بسته کامل فرهنگی و آموزشی برای دانش‌آموزان، خانواده‌ها، معلمان و همکاران طراحی کنیم و از این ظرفیت فرهنگی بی‌بدیل که میان اقشار و گروه‌های مختلف مرجعیت اجتماعی دارد به نحو احسن و مطلوب استفاده کنیم.

رضا خوراکیان در دیدار با وزیر آموزش و پرورش با بیان این مطلب که دانش‌آموزان جزو موثرترین قشر جامعه هستند و می‌توانند به شکل‌های مختلف با حرم مطهر امام رضا (ع) ارتباط برقرار کنند اظهار کرد: ما در حرم مطهر رضوی مسائل و نیاز‌هایی داریم که باید به شیوه‌های متناسبی برای رفع آن برنامه‌ریزی کنیم.

خوراکیان بیان کرد: ما به دنبال اجرای صرف برنامه‌های فرهنگی تبلیغی در حرم مطهر رضوی توسط دانش‌آموزان نیستیم بلکه قصد داریم زمینه فعالیت این قشر ارزشمند را فراهم کنیم تا آنها خود پا به عرصه بگذارند و در زمینه ترویج معارف اهل بیت (ع) پرچمدار باشند.

وی افزود: در همین زمینه گفتگو‌هایی با وزیر آموزش و پرورش و هیئت همراه صورت گرفت تا شرایط را برای حضور دانش‌آموزان سراسر کشور تسهیل کنیم.

مدیر عالی حرم مطهر رضوی تاکید کرد: ترویج سبک زندگی رضوی، معارف رضوی و آشنایی دانش‌آموزان با آداب زیارت از محور‌های مورد تاکید است تا این مفاهیم در کتاب‌های آموزشی و در مقاطع تحصیلی مختلف گنجانده شود. آشنایی با سبک زندگی رضوی از جمله مفاهیمی است که برای همه نسل‌ها قابل ارائه است و این مسائل باید بیشتر از قبل مورد استفاده قرار گیرد که در این زمینه هم‌افزایی و همراهی ظرفیت‌های آستان قدس رضوی به همراه ظرفیت‌های آموزش و پرورش می‌تواند اتفاقات خوبی را رقم بزند تا در نهایت بتوانیم به سوی تربیت بهتر نسل جوان حرکت کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->