۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هشدار سازمان غذا و دارو؛ صابون تریاک قاچاق آمده است

  • کد خبر: ۲۹۶۷۳۵
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۲
هشدار سازمان غذا و دارو؛ صابون تریاک قاچاق آمده است
مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و داروگفت: استفاده از هرگونه ماده مخدر در تولید فرآورده‌های آرایشی، بهداشتی و غذایی غیرقانونی است و مصرف آن تنها با مجوز و تحت نظارت پزشک امکان‌پذیر است.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی انصاری، با اشاره به اینکه صابون تریاک به صورت قاچاق در کشور توزیع می‌شود، اظهار داشت: امروز در برخی مکان‌های عمومی هم ممکن است مواد مخدر به فروش برسد. صابون تریاک نیز به همین صورت به طور قاچاق وارد بازار شده است.

وی افزود: چنانچه در بازرسی‌های میدانی مشاهده شود که این کالا در حال فروش است، آن را جمع‌آوری و به مراجع قضائی معرفی می‌کنند؛ اما حضور این کالا در بازار، دلیلی بر اخذ مجوز از سازمان غذا و دارو نیست.

انصاری همچنین با اشاره به دسترسی آسان به این محصولات در برخی مکان‌های عمومی، گفت: اگر به برخی مکان‌های عمومی بروید، ممکن است حتی مواد مخدر به شما عرضه کنند! در این مکان‌ها بسیاری از کالا‌ها فروخته می‌شوند. آیا فروشنده‌ای که در این مکان‌ها ساندویچ عرضه می‌کند تحت نظارت است؟ هرچند نظارت‌هایی وجود دارد، اما اقدامات ما در این زمینه محدود است. ما اطلاع‌رسانی می‌کنیم تا مردم از استفاده از این‌گونه محصولات خودداری کنند و فریب تبلیغات را نخورند.

وی با بیان اینکه هیچ ماده مخدری برای مصرف در فرآورده‌های آرایشی، بهداشتی و غذایی مجاز نیست، تأکید کرد: اگر این محصولات خاصیت درمانی داشته باشند، باید در دسته دارو‌ها قرار بگیرند و مصرف آنها تن‌ها با نسخه پزشک ممکن است و در مراکز مشخصی عرضه می‌شوند. هرکسی نمی‌تواند ادعا کند که کالایی دارای اثرات درمانی است و مردم از آن استفاده کنند.

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو همچنین افزود: هیچ منبع علمی و اثبات‌شده‌ای وجود ندارد که فرآورده‌ای حاوی تریاک بتواند به‌صورت موضعی اثری مانند شفاف‌سازی پوست داشته باشد. به همین دلیل توصیه نمی‌کنیم که افراد تحت تأثیر چنین تبلیغاتی قرار گرفته و برای مشکلات خود به این محصولات روی آورند.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->