نرخ احیای قلبی ۷۰ درصد در اورژانس حرم مطهر رضوی، رکوردی جهانی در دارالشفاء امام مهربانی‌ها مراسم استقبال از مدال‌آوران مشهدی مسابقات جهانی دانش‌آموزی زیست‌شناسی و هوش مصنوعی برگزار شد + ویدئو محل برگزاری فشن‌شوی قانون‌شکن پلمب شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای ۵ استان در پی پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) دانش‌آموزان خراسان رضوی متقاضی تحصیل در هنرستان‌ چرا جنگل‌های ارسباران تا کنون ثبت جهانی نشده‌اند؟ مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی: فقط از تیم‌های رسمی المپیادی حمایت و پشتیبانی مالی می‌شود + فیلم نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد اعلام شد روش‌های مقابله با اضطراب جدایی کلاس اولی‌ها اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی، امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) ۱۱ درصد از زنان سرپرست‌خانوار به بیماری‌های مزمن مبتلا هستند | اجرای طرح غربالگری سلامت برای بانوان سرپرست‌خانوار خراسان رضوی آیا سالاد جایگزین شام می‌شود؟ توزیع بیش از ۸ هزار بسته ورزشی مدارس در آغاز سال تحصیلی جدید در خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | بارش پراکنده و وزش باد با احتمال رعدوبرق در برخی مناطق کشور صدور بیش از ۵ میلیون کارت هوشمند ملی در خراسان رضوی | چرا کارت‌های ملی با تأخیر به دست مردم می‌رسد؟ بحران کمبود پرستار و افت کیفیت مراقبت در آینده نزدیک | دستورالعمل تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری از اساس مشکل دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | احتمال وقوع رگبار و رعدوبرق در برخی نقاط سه رکن اصلی پیشگیری از «آلزایمر» کدام‌اند؟ چه کسانی مشمول عفو معیاری می‌شوند؟ متهم به قتل همسر در بازسازی صحنه جنایت: همسرم مقصر بود! حریق کشتی حامل پناهندگان سودانی ۵۰ کشته بر جای گذاشت تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه و رساله دانشجویی تا پایان مهر ۱۴۰۴ نیاز حدود ۹۰۰ هزار دانش‌آموز به کتاب‌های بریل | ۲۲ هزار جلد تأمین شده است گلایه شهروندان مشهد از فضای غیراستاندارد و چالش‌های نقل مکان پایگاه‌های بهداشت | کوچ اجباری بهداشت! دادستان کل کشور: هوش مصنوعی در راستای حاکمیت قانون استفاده شود بازنشستگان نگران نباشند؛ حقوق و مزایای بازنشستگان با ادغام صندوق‌ها تغییر نمی‌کند نقدی بر رویکرد تقلیل‌گرایانه به آموزش‌و‌پرورش کاهش ناترازی صندوق‌های بازنشستگی، یکی از محور‌های اصلی برنامه هفتم توسعه است پایان پرداخت معوقات حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی در مهرماه | حدود ۳۷۰ هزار نفر به عنوان بازمانده مطلقه، مستمری دریافت می‌کنند
سرخط خبرها

فاجعه‌ای به نام اسکیمر | چگونه از کپی‌شدن کارت بانکی جلوگیری کنیم؟ + فیلم

  • کد خبر: ۲۹۷۶۰۹
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۵
فاجعه‌ای به نام اسکیمر | چگونه از کپی‌شدن کارت بانکی جلوگیری کنیم؟ + فیلم
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت به بیان توصیه‌هایی برای پیشگیری از اسکیمر پرداخت و گفت: اگر به هر دلیلی مشکوک شدید که کارتتان را کپی کرده‌اند، راه پیشگیری‌اش این است که در اولین دستگاه خودپرداز، رمزتان را عوض کنید؛ چراکه اگر این کار را انجام دهید، حتی اگر کارتتان را کپی کرده باشند نیز هیچ اتفاقی رخ نمی‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از مسائلی که ممکن است هنگام خرید‌های روزانه با آن مواجه شوید «اسکیمر» است. اسکیمر تراشه‌ای کوچک است که بر روی دستگاه‌های کارت‌خوان نصب می‌شود و داده و اطلاعات نوار مغناطیسی کارت بانکی را کپی می‌کند. به‌طورکلی با روش اسکیمینگ سارقان اقدام به کپی رمز و اطلاعات کارت بانکی، روی یک کارت دیگر و خالی‌کردن حساب بانکی صاحب کارت می‌کنند.

سردار داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت، به بیان توصیه‌هایی برای پیشگیری از اسکیمر پرداخت و ضمن اشاره به اینکه اسکیمر جرمی است که به صورت مستمر طی چند سال اخیر با آن مواجه بودیم، گفت: اسکیمر به معنای کپی کردن کارت‌های بانکی است. یعنی فرد مجرم کارتتان را کپی می‌کند و با وجود اینکه کارت در اختیار شما است از آن برداشت می‌کند.

وی با بیان اینکه این جرم بیشتر در فروشگاه‌های عمومی و مکان‌هایی که دستفروشان فعالیت می‌کنند و ممکن است به صورت گذری از آنجا خرید کنید اتفاق می‌افتد، ادامه داد: در مکان‌های ثابت نیز این اتفاق را داشتیم. به عنوان مثال پرونده‌ای داشتیم که در یکی از پمپ بنزین‌های شمال تهران هنگامی که مراجعان کارت بانکیشان را در اختیار کارگر پمپ بنزین قرار می‌دادند در لحظه‌ای کارت کپی و حساب افراد خالی می‌شد.

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت با اشاره به اینکه برای پیشگیری از وقوع این جرم رعایت چند نکته لازم است، افزود: تا جایی که ممکن است کارت بانکیتان را در اختیار دیگران قرار ندهید و اگر به هر دلیلی کارت را در اختیار دیگران قرار دادید سعی کنید رمز را خودتان آن هم به صورت محافظت شده وارد کنید یعنی با دست دیگرتان جلوی دستگاه کارتخوان را بگیرید به نحوی که دیگران نبینند چه رمزی را وارد می‌کنید.

سردار معظمی گودرزی با اشاره به اینکه توصیه می‌شود کارت خریدتان با کارت پس انداز جدا باشد، بیان کرد: برای مثال ممکن است وامی را گرفته باشید و یا خودروی خودر فروخته باشید و مبلغی را در یکی از کارت‌های بانکیتان داشته باشید، این کارت نباید همان کارتی باشد که با آن خرید‌های روزانه‌تان را انجام می‌دهید تا اگر اتفاقی افتاد همه سرمایه شما به یغما نرود.

وی توضیح داد: اگر به هر دلیلی مشکوک شدید که کارتتان را کپی کرده‌اند، در اولین دستگاه خودپرداز رمزتان را عوض کنید چرا که اگر این کار را انجام دهید حتی اگر کارتتان را کپی کرده باشند نیز هیچ اتفاقی رخ نمی‌دهد.

منبع: میزان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->