جست‌وجوی اسامی مصدومان انفجار بندرعباس به تفکیک مراکز درمانی با هوش مصنوعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سالانه ۸۰۰ نفر بر اثر سوانح کار در کشور جان خود را از دست می‌دهند دیار امام‌رضا(ع)، همدرد بندرعباس | آمادگی خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ مرگ‌ومیر نوزادان در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد، ۵۰ درصد کاهش یافت نرخ باروری کل در خراسان رضوی ۳۶ درصد کمتر از حد مطلوب است بانوی مرگ مغزی به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا چهارشنبه راهکار‌های از‌بین‌بردن بوی بد عرق بدن مدیرکل آموزش‌ و‌ پرورش خراسان رضوی: مدارس خشتی و کانکسی برچیده خواهند شد | پرونده معلم خاطی مشهدی در مرحله صدور حکم رشد ۳۰ درصدی صادرات دارو‌های ایرانی کشف حدود ۷۵ کیلوگرم طلا در مرز‌های خراسان رضوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویتامین‌هایی که سلامت پوستتان را تأمین می‌کنند وقوع طوفان در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر طی امروز (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) درمان بیش‌فعالی، بدون نگرانی محققان هشدار دادند؛ ترکیب سیگار و ویپ، سم مهلک‌تری می‌سازد تغذیه معجزه‌آسای باروری از دیدگاه ابن‌سینا مقرری بیمه بیکاری و مستمری برای تمام کارگران و خانواده‌های متوفیان بیمه‌شده تأمین‌اجتماعی حادثه بندر شهید رجایی پوشش سلامت ۳۰ میلیون نفر با اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع افزایش تعداد جان‌باختگان طوفان تهران + فیلم (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) چالش نظام سلامت با بازارسیاه نوبت دهی برخی منشی‌های پزشکان از زندان برای قتل تا زندان برای دزدی نجات مرد جوان از چنگال آدم‌ربا‌ها پس از ۴۴ روز در فارس (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو| عملیات مهار زمینی و هوایی‌ آتش در بندر شهید رجایی ادامه دارد دستگیری متهمان قتل نوجوان مشهدی در کمتر از ۴۸ ساعت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تازه‌ترین آمار از طوفان تهران: یک کشته و ٢۴ مصدوم (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جست‌وجوی مصدومان حادثه بندر رجایی با استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی روایت هولناک یک گروگانگیری در سیستان و بلوچستان | ۶ روز زندانی شدن در اسارتگاه ۲ برادر مخوف علت قطعی‌های بدون برنامه برق در مشهد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری دو فرد مظنون به قتل شهید محیط‌بان کاظم مصدق (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فاجعه‌ای به نام اسکیمر | چگونه از کپی‌شدن کارت بانکی جلوگیری کنیم؟ + فیلم

  • کد خبر: ۲۹۷۶۰۹
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۵
فاجعه‌ای به نام اسکیمر | چگونه از کپی‌شدن کارت بانکی جلوگیری کنیم؟ + فیلم
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت به بیان توصیه‌هایی برای پیشگیری از اسکیمر پرداخت و گفت: اگر به هر دلیلی مشکوک شدید که کارتتان را کپی کرده‌اند، راه پیشگیری‌اش این است که در اولین دستگاه خودپرداز، رمزتان را عوض کنید؛ چراکه اگر این کار را انجام دهید، حتی اگر کارتتان را کپی کرده باشند نیز هیچ اتفاقی رخ نمی‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از مسائلی که ممکن است هنگام خرید‌های روزانه با آن مواجه شوید «اسکیمر» است. اسکیمر تراشه‌ای کوچک است که بر روی دستگاه‌های کارت‌خوان نصب می‌شود و داده و اطلاعات نوار مغناطیسی کارت بانکی را کپی می‌کند. به‌طورکلی با روش اسکیمینگ سارقان اقدام به کپی رمز و اطلاعات کارت بانکی، روی یک کارت دیگر و خالی‌کردن حساب بانکی صاحب کارت می‌کنند.

سردار داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت، به بیان توصیه‌هایی برای پیشگیری از اسکیمر پرداخت و ضمن اشاره به اینکه اسکیمر جرمی است که به صورت مستمر طی چند سال اخیر با آن مواجه بودیم، گفت: اسکیمر به معنای کپی کردن کارت‌های بانکی است. یعنی فرد مجرم کارتتان را کپی می‌کند و با وجود اینکه کارت در اختیار شما است از آن برداشت می‌کند.

وی با بیان اینکه این جرم بیشتر در فروشگاه‌های عمومی و مکان‌هایی که دستفروشان فعالیت می‌کنند و ممکن است به صورت گذری از آنجا خرید کنید اتفاق می‌افتد، ادامه داد: در مکان‌های ثابت نیز این اتفاق را داشتیم. به عنوان مثال پرونده‌ای داشتیم که در یکی از پمپ بنزین‌های شمال تهران هنگامی که مراجعان کارت بانکیشان را در اختیار کارگر پمپ بنزین قرار می‌دادند در لحظه‌ای کارت کپی و حساب افراد خالی می‌شد.

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت با اشاره به اینکه برای پیشگیری از وقوع این جرم رعایت چند نکته لازم است، افزود: تا جایی که ممکن است کارت بانکیتان را در اختیار دیگران قرار ندهید و اگر به هر دلیلی کارت را در اختیار دیگران قرار دادید سعی کنید رمز را خودتان آن هم به صورت محافظت شده وارد کنید یعنی با دست دیگرتان جلوی دستگاه کارتخوان را بگیرید به نحوی که دیگران نبینند چه رمزی را وارد می‌کنید.

سردار معظمی گودرزی با اشاره به اینکه توصیه می‌شود کارت خریدتان با کارت پس انداز جدا باشد، بیان کرد: برای مثال ممکن است وامی را گرفته باشید و یا خودروی خودر فروخته باشید و مبلغی را در یکی از کارت‌های بانکیتان داشته باشید، این کارت نباید همان کارتی باشد که با آن خرید‌های روزانه‌تان را انجام می‌دهید تا اگر اتفاقی افتاد همه سرمایه شما به یغما نرود.

وی توضیح داد: اگر به هر دلیلی مشکوک شدید که کارتتان را کپی کرده‌اند، در اولین دستگاه خودپرداز رمزتان را عوض کنید چرا که اگر این کار را انجام دهید حتی اگر کارتتان را کپی کرده باشند نیز هیچ اتفاقی رخ نمی‌دهد.

منبع: میزان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->