جزئیات اصابت پرتابه به آزادراه تهران-قم آزمون‌های ورودی مقطع متوسطه دوم در البرز به تعویق افتاد امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی حضوری شد سامانه‌های ۱۴۸۰ و ۱۲۳، آماده حمایت روانی از مردم در شرایط جنگی مدارس مشهد و خراسان رضوی آماده اسکان اضطراری در شرایط بحرانی هستند توصیه های حیاتی برای بیماران قلبی در شرایط بحرانی نشانه‌ها و امید‌ها سرنوشت صدور شناسنامه ویژه برای مادران دارای سه فرزند و  بیشتر چه شد؟ | سرنوشت نامعلوم امتیاز‌های مادری تولد اولین بره آهو در سال ۱۴۰۴ در دشت مغان کمک قارچ‌های ناشناخته زیرزمینی به حفظ اکوسیستم‌ها وعده بانک مرکزی برای تخصیص ارز به واردات دارو و تجهیزات پزشکی افزایش خطر شیوع بیماری سالک در فصول گرم سال بیماری خطرناکی که ممکن است حجاج ناقل آن باشند جزئیات استرداد هزینه بلیت پروازهای لغوشده گلایه مردم مشهد از گرانی انشعاب برق، نبود شفافیت در خرید کنتور و بلاتکلیفی در جبران خسارات نوسانات برقی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش، امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات سرقت‌های سریالی با  خودرو‌های سرقتی آسیب به بیمارستان فارابی کرمانشاه در حمله رژیم صهیونیستی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) سامانه ۱۱۰ فعال است | درخواست سخنگوی فراجا از مردم برای اعلام فعالیت‌های مشکوک دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی بر تشدید رصد و نظارت بر فضای مجازی تأکید کرد توصیه‌های طب سنتی به سالمندان در شرایط جنگی لغو موقت امتحانات پایان ترم در دانشگاه ملی مهارت خراسان رضوی وضعیت ذخایر خونی در کشور مطلوب است آیا زمان مصرف مکمل ویتامین دی مهم است؟ حدود ۴۰ درصد از سیگاری‌ها دچار ناتوانی هستند ساعت کار متروی تهران تغییر کرد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) موج انفجار‌ها چه عوارضی برای سلامت دارد؟
سرخط خبرها

دوچرخه سواری بانوان در طرقبه و شاندیز ممنوع شد

  • کد خبر: ۲۹۷۷۹
  • ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۰
  • ۱
دوچرخه سواری بانوان در طرقبه و شاندیز ممنوع شد
بر اساس مصوبه ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان طرقبه شاندیز، دوچرخه سواری بانوان در این شهرستان ممنوع اعلام شد
طنین همتی/ شهرآرانیوز، فرماندار طرقبه شاندیز با تایید این خبر گفت: طبق تصمیم ستاد امربه معروف و نهی از منکر شهرستان طرقبه شاندیز از این به بعد بانوان دوچرخه سوار اجازه دوچرخه سواری در انظار عمومی در این منطقه را ندارند.

بر اساس  این مصوبه و طبق فتوای برخی از مراجع که دوچرخه سواری بانوان را در انظار عمومی حرام دانسته اند دوچرخه سواری بانوان ممنوع اعلام شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
نارنجک
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۱
0
1
در این غربت خانگی بگو هرچی باید بگی
غزل بگو به سادگی بگو زنده باد زندگی
بگو زنده باد زندگی
برای شعر تازه اجازه بی اجازه
برای شعر تازه اجازه بی اجازه
از تو نوشتن قدغن گلایه کردن قدغن
عطر خوش زن قدغن تو قدغن من قدغن
برای روز تازه اجازه بی اجازه
آبی دریا قدغن شوق تماشا قدغن
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->