سردار سلامی در پی حمله اسرائیل به تهران به شهادت رسید بیانیه ارتش اسرائیل درباره حملات به ایران(جمعه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) علت شنیده شدن صدای انفجار در تهران چه بود؟ + فیلم و عکس (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: آینده متفاوت منطقه بدون برقراری عدالت نسبت به فلسطینیان امکان‌پذیر نیست + فیلم امیر دریادار شهرام ایرانی: امروز یکی از حربه‌های دشمن، سوء‌استفاده از آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی است پزشکیان در واکنش به قطعنامه شورای حکام: به غنی سازی ادامه خواهیم داد آیا مکانیسم ماشه (اسنپ بک) از سوی اروپا علیه ایران فعال خواهد شد؟ شایعه استعفای وزیر راه و شهرسازی تکذیب شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) ویدیو | تدابیر رهبر انقلاب در فرماندهی کل قوا (قسمت اول) رئیس سازمان انرژی اتمی: فشار بر ایران برای تعطیل‌کردن برنامه هسته‌ای خود، هدف غرب است + فیلم پیام تبریک پزشکیان به پوتین به مناسبت روز ملی روسیه اولین سری از اسناد اطلاعاتی منتقل‌شده از رژیم صهیونیستی منتشر شد قالیباف در واکنش به قطعنامه ضدایرانی شورای حکام: راه‌اندازی مرکز جدید و کاهش نظارت، پاسخ به زیاده‌خواهی‌ها است فرمان آغاز رزمایش‌های اقتدار نیرو‌های مسلح در سال ۱۴۰۴ صادر شد چرا برخواستن لس‌آنجلس مقابل ترامپ ما را متعجب نکرد؟ نمایندگان مردم مشهد در مجلس، تعیین‌تکلیف ارتفاعات جنوب مشهد را از وزیر راه خواستار شدند + تصویر اولیانوف: قطعنامه ضدایرانی شورای حکام بدون اتفاق نظر قاطع اعضا به تصویب رسید سخنگوی وزارت امور خارجه سوء استفاده سه کشور اروپایی و آمریکا از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه ایران را محکوم کرد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) فرمانده کل سپاه: برای هر سناریو، وضعیت و حالتی آماده‌ایم سردار قاآنی: جمهوری اسلامی ایران معطل مذاکرات نمانده است | رسانه‌های دنیا در خدمت رژیم صهیونیستی و آمریکا هستند + فیلم رئیس جمهور: آینده را با هم می‌سازیم و دیگر قدرتی نمی‌تواند ما را تحریم کند قالیباف: معبر‌های اقتصاد را باید با جنگ اراده‌ها و عقلانیت انقلابی و خلاقیت باز کرد + فیلم چه کشورهایی به صدور قطعنامه علیه ایران در نشست شورای حکام رای دادند؟ + آرای مخالف و ممتنع کمالوندی: قطعنامه شورای حکام عملیات تکراری کشور‌های غربی است | غنی سازی به شکل چشمگیری افزایش خواهد یافت نماینده دائم ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: به هر اقدام تحریک‌آمیز پاسخ قاطع می‌دهیم بیانیه مشترک وزارت امور خارجه و سازمان انرژی اتمی در واکنش به قطعنامه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تصویب قطعنامه سیاسی شورای حکام آژانس علیه ایران (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت امور خارجه: دور ششم مذاکرات، یکشنبه به میزبانی مسقط برگزار می‌شود
سرخط خبرها

هشدار سازمان ملل درباره شرایط اسف‌بار مردم در شمال غزه

  • کد خبر: ۲۹۷۸۵۲
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۱
هشدار سازمان ملل درباره شرایط اسف‌بار مردم در شمال غزه
رؤسای نهاد‌های بشردوستانه بزرگ و وابسته به سازمان ملل اعلام کردند ملت فلسطین در شمال غزه به دلیل قحطی و خشونت در معرض خطر مرگ قریب‌الوقوع قرار دارند و این شرایط هولناک است.

به گزارش شهرآرانیوز، ۱۵ تن از مسئولان نهاد‌های انسانی سازمان ملل در بیانیه مشترکی اعلام کردند: تمامی ساکنان شمال غزه به دلیل بیماری، قحطی و خشونت در معرض خطر مرگ قریب‌الوقوع قرار دارند.

شبکه خبری «الجزیره» گزارش داد، این بیانیه مشترک به امضای روسای نهاد‌های سازمان ملل در امور بشردوستانه، بهداشت، غذا، حقوق، مهاجرت، پناهجویان، توسعه، کودکان، زنان و دیگر مسائل رسیده است.

کمیته مشترک نهاد‌های سازمان ملل اعلام کردند: اسرائیل باید به دستورالعمل‌های موقت و قطعنامه‌های دیوان بین‌المللی دادگستری عمل کند.

در ادامه این بیانیه نیز تاکید شد: منطقه از حدود یک ماه قبل در محاصره بوده و از کمک‌های اساسی و نجات‌بخش محروم است و همزمان بمباران‌ها و حملات ادامه دارند، تنها در چند روز گذشته صد‌ها فلسطینی که بیشترشان زن و کودک بودند، کشته و هزاران تن دیگر مجبور به کوچ شدند.

همچنین در این بیانیه از رژیم صهیونیستی خواسته شد، حمله به غزه و فعالان حوزه انسانی را که در زمینه کمک‌رسانی تلاش می‌کنند، متوقف کند.

در بیانیه یاد شده تاکید شد: به دلیل محدودیت‌های اعمال شده، کمک‌های بشردوستانه با حجم نیاز‌ها مطابقت ندارند و کالا‌های حیاتی و نجات‌بخش در دسترس نیستند، همچنین فعالان حوزه انسانی برای انجام وظیفه خود امنیت جانی ندارند و نیرو‌های اسرائیلی مانع آنها می‌شوند و آنها برای دسترسی به نیازمندان امنیت ندارند.

آتش‌بس فوری

مسوولان سازمان ملل در ادامه تاکید کردند کل منطقه در لبه پرتگاه قرار دارد و توقف فوری اقدامات خصمانه و برقراری آتش‌بس دائمی و بدون قید و شرط ۲ مساله‌ای است که انتظار برای آنها طولانی شده است.

«استفان دوجاریک» سخنگوی سازمان ملل در این رابطه در نشست خبری خود اظهار کرد: محاصره اسرائیل مانع از امدادرسانی‌ها به شمال نوار غزه می‌شود.

دوجاریک گفت: دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل درباره توقف تمامی عملیات‌های تحویل کمک‌ها به شمال غزه و توقف تمامی امدادرسانی‌ها هشدار داد.

سخنگوی سازمان ملل با اشاره به اینکه نزدیک به ۱۰۰ هزار فلسطینی به تازگی از شمال غزه آواره شدند، گفت: حدود ۷۵ هزار تن در حال حاضر در شمال غزه زندگی می‌کنند، در حالی که از ابتدای اکتبر برق و سوخت در این منطقه قطع است.

ارتش رژیم صهیونیستی پنجم اکتبر گذشته حملات بی‌سابقه‌ای را علیه اردوگاه و شهر جبالیا و مناطق گسترده‌ای در شمال نوار غزه آغاز کرد و پس از آن به بهانه جلوگیری از قدرت گرفتن دوباره حماس، به این منطقه حمله کرد، اما فلسطینی‌ها تاکید دارند که اسرائیل به دنبال اشغال شمال غزه و بیرون کردن ساکنان آن است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->