جزئیاتی از اسناد رژیم صهیونیستی| افشای همکاری گروهک‌های ضدانقلاب کُرد با اسرائیل پیشنهاد جدید قطر برای توافق آتش‌بس موقت در غزه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) آمریکا: روند گفت‌وگوها با ایران همچنان رو به جلو است تهدید قاطع یمن برای رژیم صهیونیستی و شرکتهای سرمایه‌گذاری در اراضی اشغالی شلیک موشک چندکلاهکی یمنی‌ها صهیونیست‌ها را غافلگیر کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: آمریکا حق دیکته چیزی به ما را ندارد | برای منافع ملی تلاش می‌کنیم آغاز پایش ۱۴۰۰ طرح کلان و نیمه‌تمام خراسان رضوی تأکید پزشکیان بر اهمیت کاربرد هوش مصنوعی عربستان ۲۵ هزار بطری ۵ لیتری آب زمزمه را برای حجاج ایرانی ارسال کرد تاکید استاندار خراسان رضوی بر تقویت دیپلماسی استانی و منطقه‌ای برای رونق بازار فرش استاندار خراسان رضوی: بازارچه‌های تخصصی برای عرضه محصولات صنایع‌دستی استان راه‌اندازی شود + فیلم وزیر کشور: نشست وزرای عضو اکو در تهران برگزار می‌شود (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) حملات موشکی تازه یمن به اراضی اشغالی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ایران در مذاکرات تهاجمی‌تر شده است عراقچی راهی نروژ شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) اسلامی: به دنبال ساخت رآکتور بومی با سوخت ایرانی هستیم تکرار ادعای گروسی درباره نظارت بر پادمان‌ها در ایران از سوی اروپا ادعای نتانیاهو درباره پیشرفت گسترده در مذاکرات تبادل اسیران نخعی راد: اطلاعات ارزشمندی درباره پایگاه‌های رژیم صهیونیستی به دست آمده است رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش: بدون حضور مؤثر در فضای مجازی، فکر حاکمیت در فضای حقیقی توهمی بیش نیست سردار رادان از عوامل شناسایی و دستگیری قاتل الهه حسین نژاد تقدیر کرد کمیسیون اقتصادی مجلس با صلاحیت مدنی‌زاده موافقت کرد پلیس اسرائیل یکی از ساکنان تل‌آویو را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد آیت الله علم الهدی: هدف برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید تداوم نسل انقلابی باشد | جذب نسل جوان در برنامه‌های انقلابی با نوآوری سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مسکو قره‌باغ را به عنوان خاک جمهوری آذربایجان به رسمیت می‌شناسد معاون وزارت خارجه: تحریم‌های غرب مانع مقابله با تغییرات اقلیمی می‌شود زنگنه: تاکنون ۱۴ هیئت پارلمانی برای شرکت در مجمع بین المجالس آسیایی در مشهد اعلام حضور کرده‌اند اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد عملیات پیچیده سربازان گمنام امام زمان (عج) در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سخنگوی دولت: موضوع دختر علوم تحقیقات امنیتی نیست

  • کد خبر: ۲۹۸۴۲۱
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۸
سخنگوی دولت: موضوع دختر علوم تحقیقات امنیتی نیست
از روز منتشر شدن فیلم دختر دانشگاه علوم و تحقیقات، مسئولان دولتی در این باره اظهارنظر خاصی نکرده‌اند. حالا اما فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در گفت‌وگو با«هم‌میهن» می‌گوید، نگاه دولت به این ماجرا اجتماعی است و نه امنیتی.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه مهاجرانی می‌گوید برای زن دانشجو، پرونده قضایی تشکیل نشده است و درباره آخرین وضعیت پیگیری ماجرای دانشگاه علوم و تحقیقات تهران، جزئیات تازه‌ای از آن را اعلام می‌کند. او می‌گوید که دانشجوی زن این دانشگاه به وسیله آمبولانس اورژانس اجتماعی به مرکزی برای اقدامات درمانی منتقل شده است: «وزیر علوم این موضوع را از رئیس دانشگاه آزاد پیگیری کرده و او از کلانتری با اورژانس اجتماعی مستقیماً به مراکزی برای درمان منتقل شده است.»

مهاجرانی درباره امکان بازگشت این دانشجو به دانشگاه هم توضیح می‌دهد و این موضوع را مشروط به گذراندن مرحله درمان او می‌داند: «هنوز این مسیر کامل طی نشده تا بتوانیم درباره این موضوع صحبت کنیم. طبق ویدئویی که همسر او منتشر کرده و گفته نیاز به درمان دارد، حتماً باید این مرحله طی شود و بعد از آن اقدامات بعدی صورت گیرد. همسر او هم تاکید داشته که به‌دلیل داشتن فرزند بهتر است کمتر درباره این موضوع صحبت شود و باید مراقب باشیم که فرزندانش آسیب نبینند.»



او در ادامه می‌گوید که اتفاق دانشگاه علوم و تحقیقات فعلاً در مرحله اقدامات درمانی است و پرونده قضایی هم هنوز برای این دانشجو تشکیل نشده است. به گفته او نگاه دولت به این موضوع، اجتماعی است و نه امنیتی: «بیشتر از اینکه به این موضوع نگاهی امنیتی وجود داشته باشد، نگاه اجتماعی به آن وجود دارد. تلاش می‌شود مشکل این دانشجو به‌عنوان فردی که دچار مشکلی است، برطرف شود. وزیر علوم دو روز پیش گزارشی را در این خصوص مطرح و با دانشگاه آزاد درباره آن صحبت کردند. دانشگاه آزاد به وزارت علوم اعلام کرده است که ایشان متاهل و از همسرش جداشده است و مسیر درمانش در حال پیگیری است. اگر موضوع مربوط به بیماری باشد او هم می‌تواند به دانشگاه برگردد. باید ببینیم مراجع ذی‌صلاح چه تصمیمی می‌گیرند.»

به گفته مهاجرانی، علت شتابزدگی در اعلام بیماری فرد از سوی دانشگاه آزاد و بدون انجام معاینات پزشکی، احتمالاً مربوط به طرح پایش سلامت روان دانشجویان باشد و ممکن است پرونده‌ای در این خصوص برای این دانشجو در دانشگاه وجود داشته باشد.

منبع: هم میهن

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->