معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید
سرخط خبرها

سخنگوی دولت: موضوع دختر علوم تحقیقات امنیتی نیست

  • کد خبر: ۲۹۸۴۲۱
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۸
سخنگوی دولت: موضوع دختر علوم تحقیقات امنیتی نیست
از روز منتشر شدن فیلم دختر دانشگاه علوم و تحقیقات، مسئولان دولتی در این باره اظهارنظر خاصی نکرده‌اند. حالا اما فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در گفت‌وگو با«هم‌میهن» می‌گوید، نگاه دولت به این ماجرا اجتماعی است و نه امنیتی.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه مهاجرانی می‌گوید برای زن دانشجو، پرونده قضایی تشکیل نشده است و درباره آخرین وضعیت پیگیری ماجرای دانشگاه علوم و تحقیقات تهران، جزئیات تازه‌ای از آن را اعلام می‌کند. او می‌گوید که دانشجوی زن این دانشگاه به وسیله آمبولانس اورژانس اجتماعی به مرکزی برای اقدامات درمانی منتقل شده است: «وزیر علوم این موضوع را از رئیس دانشگاه آزاد پیگیری کرده و او از کلانتری با اورژانس اجتماعی مستقیماً به مراکزی برای درمان منتقل شده است.»

مهاجرانی درباره امکان بازگشت این دانشجو به دانشگاه هم توضیح می‌دهد و این موضوع را مشروط به گذراندن مرحله درمان او می‌داند: «هنوز این مسیر کامل طی نشده تا بتوانیم درباره این موضوع صحبت کنیم. طبق ویدئویی که همسر او منتشر کرده و گفته نیاز به درمان دارد، حتماً باید این مرحله طی شود و بعد از آن اقدامات بعدی صورت گیرد. همسر او هم تاکید داشته که به‌دلیل داشتن فرزند بهتر است کمتر درباره این موضوع صحبت شود و باید مراقب باشیم که فرزندانش آسیب نبینند.»



او در ادامه می‌گوید که اتفاق دانشگاه علوم و تحقیقات فعلاً در مرحله اقدامات درمانی است و پرونده قضایی هم هنوز برای این دانشجو تشکیل نشده است. به گفته او نگاه دولت به این موضوع، اجتماعی است و نه امنیتی: «بیشتر از اینکه به این موضوع نگاهی امنیتی وجود داشته باشد، نگاه اجتماعی به آن وجود دارد. تلاش می‌شود مشکل این دانشجو به‌عنوان فردی که دچار مشکلی است، برطرف شود. وزیر علوم دو روز پیش گزارشی را در این خصوص مطرح و با دانشگاه آزاد درباره آن صحبت کردند. دانشگاه آزاد به وزارت علوم اعلام کرده است که ایشان متاهل و از همسرش جداشده است و مسیر درمانش در حال پیگیری است. اگر موضوع مربوط به بیماری باشد او هم می‌تواند به دانشگاه برگردد. باید ببینیم مراجع ذی‌صلاح چه تصمیمی می‌گیرند.»

به گفته مهاجرانی، علت شتابزدگی در اعلام بیماری فرد از سوی دانشگاه آزاد و بدون انجام معاینات پزشکی، احتمالاً مربوط به طرح پایش سلامت روان دانشجویان باشد و ممکن است پرونده‌ای در این خصوص برای این دانشجو در دانشگاه وجود داشته باشد.

منبع: هم میهن

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->