جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت ورود بیش از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته پیش‌بینی بارش باران در برخی نقاط کشور (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی
سرخط خبرها

فرونشست ۲۲ سانتی‌متری زمین در مشهد

  • کد خبر: ۲۹۸۶۳۳
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۰
فرونشست ۲۲ سانتی‌متری زمین در مشهد
با همت مدیریت شهر دوستدار آب شهرداری مشهد، روز گذشته اولین رویداد «رسانه در نقش همکار در مدیریت پایدار آب شهری» با حضور خبرنگاران مشهدی و مدیران فرهنگی و حوزه آب شهر برگزار شد.
محمد کاملان
خبرنگار محمد کاملان

به گزارش شهرآرانیوز؛ با همت مدیریت شهر دوستدار آب شهرداری مشهد، روز گذشته اولین رویداد «رسانه در نقش همکار در مدیریت پایدار آب شهری» با حضور خبرنگاران مشهدی و مدیران فرهنگی و حوزه آب شهر برگزار شد. هم‌زمان با برگزاری این رویداد، نخستین جشنواره فرهنگی و هنری مشهد شهر دوستدار آب و اولین جشنواره سرود و موسیقی کودکان با نام نخستین واژه آب نیز به صورت رسمی آغاز به کار کرد.

مدیر شهر دوستدار آب شهرداری مشهد با اشاره به تهیه و تصویب سند اطلاع‌رسانی، آموزش و فرهنگ‌سازی مشهد، شهر دوستدار آب گفت: این سند، اولین سند ملی در حوزه آب است و با همکاری ۲۶ دستگاه مرتبط با حوزه آب و در مدت ۹ ماه تهیه شده است.
ناصر صداقت ادامه داد: برای تحقق این سند سه کارگروه داریم؛ کارگروه تولید محتوا با مسئولیت آبفای مشهد است، کارگروه رسانه با مسئولیت صداوسیما و کارگروه ارزیابی و اثربخشی که شهرداری مشهد و مدیریت شهر دوستدار آب متولی آن است.

وی تصریح کرد: هر شش ماه یک بار عملکرد دستگاه‌ها و سازمان‌هایی که در سند اطلاع‌رسانی و آموزش و فرهنگ‌سازی شهر دوستدار آب نقش دارند رصد و گزارش تهیه می‌شود که آیا از برنامه جلو هستیم یا عقب. اولین گزارش و ارزیابی انجام شده است و به زودی نتایج آن منتشر خواهد شد. 
وی گفت: نقش رسانه در این موضوع بسیار پررنگ است و از رسانه‌ها درخواست می‌کنم که در این موضوع همراهمان باشند.

۴ سد مهم مشهد، کمتر از ۱۵ درصد آب دارد

قائم مقام شرکت آب و فاضلاب مشهد نیز با بیان اینکه شهر دوستدار آب مسئله ارزشمندی است و مدت‌هاست که با شهرداری برای این موضوع همکاری داریم گفت: اکنون در شرایطی هستیم که چهار سد مهم تأمین‌کننده آب مشهد، کمتر از ۱۵درصد آب دارند و در مشهد تقریبا ۲۲سانت فرونشست داریم.

سیدمحمد محمودی هاشمی ادامه داد: در حالی که باید ۴۰درصد از منابع تجدیدپذیر برداشت داشته باشیم، اما چیزی نزدیک به ۱۳۰درصد برداشت داریم. این اتفاقات و مسائل نشان می‌دهد که اوضاع آب چندان خوب نیست و رسانه‌ها و مسئولان حوزه آب باید کنار هم باشند تا مسائل و اتفاقات برای مردم به درستی تشریح شود.

وی تأکید کرد: در آبفای مشهد این آمادگی را داریم که جلسات مستمر و مداومی با رسانه‌ها داشته باشیم و یک رصدخانه آب در فضای مجازی ایجاد کنیم و اطلاعات به‌روز حوزه آب را در اختیار رسانه‌ها قرار بدهیم.

تکلیف شورای عالی انقلاب فرهنگی به استان

سرپرست دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی استان خراسان رضوی درباره مطالبه جدی شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای فرهنگ عمومی کشور برای فعالیت در حوزه آب گفت: از سال ۹۸ یکی از مطالباتی که شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای فرهنگ عمومی کشور داشت، فعالیت در حوزه آب بود و این مسئله به عنوان تکلیف به استان‌هایی مثل خراسان رضوی که با کمبود باران رو‌به‌رو بودند، ابلاغ شد.

علیرضا سفیدیان بیان کرد: برای تنظیم این سند نشست‌های کارشناسی زیادی انجام و این سند در اردیبهشت امسال تصویب شد و تا امروز اقدامات خوبی برای تحقق آن انجام شده است. بر این اساس در صورتی که دستگاهی در عمل به تکالیف خودش که در این سند به تصویب رسیده است کوتاهی کند باید پاسخگوی اقداماتش باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->