عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند
سرخط خبرها

محمدعلی طالبی استاندار کرمان کیست؟

  • کد خبر: ۲۹۹۳۵۴
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۰
  • ۱
محمدعلی طالبی استاندار کرمان کیست؟
در جلسه امروز هیات دولت محمدرضا طالبی به عنوان استاندار کرمان منصوب شد.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت اعلام کرد: در جلسه هیئت دولت، محمدعلی طالبی به عنوان استاندار کرمان منصوب شد.

استاندار جدید کرمان کیست؟

«محمدعلی طالبی» فرزند شهید «یدالله طالبی» از شهدای هشت سال دفاع مقدس است؛ وی دارای مدرک دکترای علوم سیاسی است و از سال ۹۲ به عنوان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری یزد فعالیت می‌کند. وی آبان امسال و با استعفای زمانی قمی به عنوان سرپرست استانداری یزد منصوب شد.

وی متولد سال ۱۳۵۲ در یزد است و در سال ۱۳۷۰ در رشته مهندسی صنایع دانشگاه یزد پذیرفته شد، وی پس از یک سال با از ادامه تحصیل در این رشته انصراف داد و در سال ۱۳۷۲ با قبولی در دانشگاه تهران به تحصیل در مقطع کارشناسی علوم سیاسی دانشگاه تهران پرداخت.

طالبی تحصیلات خود در مقطع کارشناسی ارشد را از سال ۱۳۸۴ در دانشگاه اصفهان ادامه داد و در سال ۱۳۹۰ به مقطع دکتری علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی ورود و این دوره را به پایان رساند.

فعالیت در مرکز اسناد ریاست جمهوری از بهمن ۱۳۷۵ تا اسفند ۱۳۷۶ را می‌توان نخستین عرصه فعالیت وی دانست و پس از آن وی در سمت‌هایی از جمله کارشناس امور اجتماعی، مسئول انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری یزد، رئیس دبیرخانه شورای جوانان استان، بخشدار بخش مرکزی، معاون فرماندار و سرپرست فرمانداری شهرستان خاتم مشغول به کار شد.

طالبی همچنین در دو سمت مشاور معاون سیاسی و امنتیی استاندار یزد در امور شورا‌ها و همچنین معاون و سرپرست دفتر امور اجتماعی و انتخابات استانداری یزد هم مشغول به فعالیت شده بود و پس از آن به عنوان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد در سال ۱۳۹۲ انتخاب شد.

محمدعلی طالبی، سوابقی همچون استاندار یزد، رئیس دبیرخانه شورای جوانان استان یزد، بخشدار مرکزی، معاون فرماندار و سرپرست فرمانداری شهرستان خاتم یزد، مشاور معاون سیاسی و امنیتی استاندار یزد در امور شوراها، معاون و سرپرست دفتر امور اجتماعی و انتخابات استانداری و معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری یزد را در کارنامه کاری خود به ثبت رسانده‌است. طالبی متولد ۱۳۵۲ در یزد و دانش‌آموخته مقطع کارشناسی علوم سیاسی دانشگاه تهران، فوق لیسانس علوم سیاسی در دانشگاه اصفهان و دکتری علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی است. با توجه به بررسی‌های انجام شده طالبی محتمل‌ترین گزینه برای استانداری کرمان است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۵
امیذ
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۱
0
0
هیشکی نبود یزدی استاندار کرمان بشه عجب گل و بلبلی واقعا چرا مسئولین جواب بدن کرمان اصلاح طلب تحصیلکرده نداشت
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->