فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور پخش زنده بازی دوستانه ایران و روسیه (۱۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نصرالله عبداللهی: ساپینتو به جوان‌های استقلال اعتماد کند مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بازیکنان سرشناس تیم ملی در معرض خطر ازدست‌دادن بازی با قرقیزستان

  • کد خبر: ۲۹۹۵۰۶
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۶
بازیکنان سرشناس تیم ملی در معرض خطر ازدست‌دادن بازی با قرقیزستان
تیم ملی در بازی با کره شمالی هیچ محروم یا مصدومی ندارد، اما هفت بازیکن چنانچه در بازی با کره شمالی کارت زرد بگیرند، بازی در کشور قرقیزستان مقابل تیم ملی این کشور را از دست خواهند داد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، تیم ملی فوتبال ایران امروز کشورمان را به مقصد کشور لائوس ترک خواهد کرد. دلیل سفر به این کشور کوچک شرق آسیا بازی با تیم ملی فوتبال لائوس نیست. تیم ملی قرار است در این کشور با کره شمالی که از حق میزبانی محروم است، مصاف دهد. دیداری بسیار سخت و دشوار و چالش برانگیز که برای فوتبال ایران از اهمیت بسیاری برخوردار است.

آنچه مسلم است تیم ملی در این بازی نیاز به بردی دیگر دارد تا صدرنشینی خود را تداوم بخشد. دراین بازی همه ملی‌پوشان حی و حاضر خواهند بود، اما نکته بسیار پر اهمیت درباره این بازی تک اخطاره بودن ۷ بازیکن تیم ملی است که اگر در بازی با کره شمالی از داور کارت زرد بگیرند، بازی با تیم ملی فوتبال قرقیزستان را از دست خواهند داد.

مهدی طارمی، محمدحسین کنعانی‌زادگان، میلاد محمدی، علیرضا جهانبخش، سردار آزمون، مهدی قایدی و محمد محبی بازیکنانی هستند که اگر در بازی با کره شمالی از داور کارت زرد بگیرد از بازی مقابل قرقیزستان محروم خواهند بود. چه بسیا قلعه‌نویی برای حفط این بازیکنان که غالبا در خط آتش تیم ملی بازی می‌کنند، برخی را در بازی با کره شمالی نیمکت نشین کند تا دستش در بازی بعد مقابل قرقیز‌ها خالی نشود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->