ادعای رسانه صهیونیستی دربارۀ جزئیات توافق رژیم اسرائیل و حماس ارتش یمن: اهداف حیاتی رژیم صهیونیستی در یافا را با موشک‌های بالستیک هدف قرار دادیم پزشکیان از دو مرکز نگهداری کودکان بی‌سرپرست بازدید کرد توافق ایران و سه کشور اروپایی برای ازسرگیری مذاکرات (۲۴ دی ۱۴۰۳) آمریکا صادرات فناوری هوش مصنوعی را محدود کرد حمله موشکی یمن به اراضی اشغالی (۲۴ دی ۱۴۰۳) «نواف سلام» به طور رسمی مأمور به تشکیل دولت لبنان شد فرمانده سنتکام با رئیس جمهور لبنان دیدار کرد بیش از ۴۰ فلسطینی در شهر غزه از صبح امروز تاکنون به شهادت رسیدند (۲۴ دی ۱۴۰۳) فرماندار جدید گلبهار منصوب شد (۲۴ دی ۱۴۰۳) امیر ایرانی: شناور بی‌نظیر نظامی «زاگرس» به آب انداخته می‌شود ظرفیت برق هسته‌ای ایران تا سال ۱۴۰۷ به ۳۰۰۰ مگاوات می‌رسد یک شهروند لبنانی از سوی نظامیان صهیونیست ربوده شد «نواف سلام» رای اکثریت پارلمان لبنان را به دست آورد استاندار خراسان رضوی: اداره بنگاه‌های اقتصادی به نسل جوان واگذار شود درخواست کشور‌های اروپایی برای تعلیق موقت تحریم‌های سوریه پخشان عزیزی مددکار یا تروریست عضو پژاک؟ عضو گروهک تروریستی داعش در جویبار دستگیر شد+ عکس (۲۴ دی ۱۴۰۳) اعتصاب‌ها در بلژیک خطوط هوایی و ریلی را فلج کرد (دوشنبه ۲۴ دی ۱۴۰۳) سرلشکر موسوی: در راهبرد‌ها ناگزیر به کشف، انتخاب و پیمودن راه‌های ناپیموده و راه‌های میانبر هستیم + فیلم محسنی‌اژه‌ای: مقابله ریشه‌ای، همه‌جانبه و تخصصی با موضوع قاچاق سوخت لازم است وزیر خارجه کانادا: تهدیدات ترامپ را بی‌پاسخ نمی‌گذاریم القسام: طی ۷۲ ساعت، بیش از ۱۰ نظامی صهیونیست را کشتیم (دوشنبه، ۲۴ دی ۱۴۰۳) دریادار سیاری: ارتش برای دفاع از مرزهای کشور آماده است شمار شهدای غزه به ۴۶ هزار و ۵۸۴ نفر رسید (دوشنبه ۲۴ دی ۱۴۰۳) تاکید بر توسعه مناسبات، محور دیدار گروه‌های دوستی پارلمانی ایران و ارمنستان استاندار خراسان رضوی: اعتماد مردم اصلی‌ترین شاخص عملکرد مسئولان است تصمیم عربستان سعودی برای غنی‌سازی اورانیوم و تولید کیک زرد
سرخط خبرها

الزام قضایی برای اتصال مشاوران املاک به سامانه ثبت الکترونیکی اسناد

  • کد خبر: ۲۹۹۵۹۲
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۹
الزام قضایی برای اتصال مشاوران املاک به سامانه ثبت الکترونیکی اسناد
معاون املاک و حدنگاری (کاداستر) سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: همه مشاوران املاک ملزم به اتصال در سامانه ثبت الکترونیکی ثبت اسناد هستند در غیر این صورت با آنها مطابق قانون برخورد می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، صفدر کشاورز دوشنبه شب در ششمین نشست منطقه‌ای هم‌اندیشی تبیین قانون الزام به ثبت الکترونیکی معاملات اموال غیرمنقول که با حضور نمایندگان استان‌های همدان، ایلام، کرمانشاه و کردستان برگزار شد، افزود: به منظور جلوگیری از کلاهبرداری و ایجاد تخلف در معاملات ملکی سامانه ثبت الکترونیکی معاملات املاک راه‌اندازی شده است.

وی اظهار کرد: معاملات باید در کمتر از یک سال از راه‌اندازی سامانه ثبت الکترونیک اسناد ثبت شود چرا که در غیر اینصورت هیچ شکایتی در رابطه با معامله قبول نمی‌شود و تنها استرداد پرداختی‌ها قابل پیگیری است.

این مسوول با اشاره به اینکه املاکی که از سوم تیر ۱۴۰۳ به بعد ملامله شده اند باید به صورت رسمی ثبت الکترونیکی شود، تاکید کرد: رنگ اسناد از آجری به سبز تغییر پیدا کرده است و از سوم تیر امسال تاکنون یک میلیون و ۷۲۹ هزار و ۸۶۳ سند مالکیت حدنگاری (کاداستر) صادر شده است.

معاون املاک و کاداستر سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با بیان اینکه ۵۴ هزار و ۵۰۰ مشاور املاک کشور به سامانه کاتب متصل شده اند، افزود: ۱۷۵ هزار مشاور در سطح کشور فعال هستند که ۱۴۷ هزار و ۳۵۴ مشاور پروانه کسب دارند.

کشاورز ادامه داد: ۵۴ هزار و ۵۰۰ مشاور املاک پیش‌نویس معاملات را در سامانه ثبت کرده‌اند و ثبت الکترونیکی املاک را انجام داده‌اند.

معاون املاک و کاداستر ثبت اسناد و املاک کشور گفت: بهترین عملکرد را در این رابطه استان هرمزگان داشته است که ۱۰۰ درصد مشاوران املاک آن به سامانه متصل شده‌اند و استان‌های یزد با ۸۲ درصد و آذربایجان شرقی با ۵۱ درصد به ترتیب در رده دوم و سوم قرار دارند.

وی تصریح کرد: مشاوران املاکی که دارای پروانه کسب معتبر هستند باید به سامانه الکترونیکی ثبت اسناد متصل بشوند.

کشاورز افزود: مشاوران املاکی که پروانه کسب ندارند و یا پروانه آنها تعلیق شده است باید نسبت به گرفتن و تمدید پروانه کسب اقدام کنند.

معاون املاک و کاداستر سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: مشاوران فعالی که پروانه کسب ندارند و شرایط هم ندارند اگر معاملاتی به صورت عادی انجام دهند معاملات آنها مورد قبول نیست.

وی اظهار کرد: گشت‌های مشترک برای بازرسی از مشاوران املاک در سطح شهر‌ها فعال هستند و مشاورانی که در سامانه ثبت نام نکرده باشند با آنها برخورد قانونی خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->