مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد گلایه دارند | درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴) درخواست وزیر آموزش و پرورش از اعضای مجلس برای رفع مشکلات تبدیل وضعیت معلمان جریمه ۵۹۰ میلیارد ریالی یک شرکت تجاری در مشهد + جزئیات سارق، موبایل دزدی را به کلانتری خواجه ربیع مشهد فرستاد! معاون وزیر آموزش و پرورش هشدار داد: برخورد جدی با هرگونه هنجارشکنی در مدارس غیردولتی اجرای طرح هوشمندسازی بیمارستان‌های کشور از مشهد | اسناد کاغذی بیمه سلامت حذف می‌شود ۴ ماسک خانگی برای درمان خشکی پوست در پاییز افزودن سبزیجات و کنجد به نان ممنوع شد خطرناک‌ترین روش نگهداری سیر که می‌تواند مرگبار باشد!
سرخط خبرها

آیا قانون «الزام به ثبت رسمی» یک جراحی حقوقی است؟

  • کد خبر: ۲۹۹۹۹۴
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۵
آیا قانون «الزام به ثبت رسمی» یک جراحی حقوقی است؟
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور بر راهبردهای مشترک سازمان ثبت و کانون‌های سردفتری تاکید کرد و گفت: اجرای «قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول»، یک جراحی حقوقی برای از میان برداشتن زخم‌های کهنه و فسادزا است و اکنون سازمان ثبت مسیر خوبی را در توسعه سند رسمی ریل‌گذاری کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسن بابایی روز چهارشنبه در نشست مشترک با روسای کانون‌های سردفتری سراسر کشور افزود: در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول تعامل کانون‌های سردفتری با سازمان ثبت در اجرای این امر حاکمیتی و دولتی نقشی محوری است.

وی ادامه داد: در دوره جدید مدیریت سازمان ثبت «هوشمندسازی حداکثری فرایند‌های ثبتی»، «الکترونیکی شدن فرایندها» و «افزایش خدمات غیرحضوری» با جدیت دنبال شده و اکنون هشت ابر طرح در دست پیگیری است.

بابایی با بیان اینکه سازمان ثبت اسناد با یک رویکرد تحولی با شتاب در حرکت است، یادآور شد: «قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول» با ۱۵ ماده، ۲۸ تبصره و ۱۴ آیین نامه قانونی پیچیده و فنی است که دگرگونی ادبیات حقوقی را به دنبال دارد.

وی گفت: برای اجرای این قانون نیازمند تعامل، همگرایی دستگاه‌های مرتبط در اجرای این قانون هستیم که شامل مراجع قضایی، روسای دادگستری، فراجا (پلیس اماکن)، تعزیرات، معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم، اتحادیه مشاورین املاک و کانون‌های دفاتر اسناد رسمی است.

اتصال ۵۴ هزار مشاور املاک به سامانه ثبت الکترونیک اسناد

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور افزود: تاکنون ۵۴ هزار مشاور املاک به سامانه ثبت الکترونیک اسناد (کاتب) متصل شده‌اند. کانون‌های دفاتر اسناد رسمی در استان‌ها برای اتصال مشاوران املاک به سامانه‌های ثبت الکترونیک اسناد باید در این کارگروهی فعال‌تر عمل کنند که تا پایان سال شاهد اتصال تمام مشاوران املاک به این سامانه باشیم.

بابایی با بیان اینکه از سوم تیرماه تا به امروز یکمیلیون و ۷۲۰ هزار سند حدنگار صادر شده است، اظهار داشت: ایجاد پردیس ثبتی و آغاز به کار دفاتر کارگزاری فنی و مهندسی ذیل دفاتر اسناد رسمی که در برنامه هفتم توسعه نیز آمده است، امری بدیهی در سرعت بخشی به تثبیت مالکیت‌ها و صدور سند، خواهد بود.

وی بر ثبت اموال منقول همانند اموال غیرمنقول تاکید کرد و گفت: قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول مبادرت دارد و برای ثبت اموال غیرمنقول نیز باید سازوکار آن را فراهم کنیم که نیاز به برنامه ریزی دارد.

سید علی خندانی رئیس کانون سردفتران و دفتریاران در ادامه ضمن قدردانی از سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در ارائه خدمات الکترونیک به شهروندان، گفت: کانون سردفتران و دفتریاران در مسیر اجرای قانون الزام همگام با سازمان ثبت بوده و از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->