عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد شهادت سرلشکر محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) در حملات اسرائیل آیا پاکستان با موشک هسته‌ای به آمریکا حمله می‌کند؟ ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بوده است قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس ابلاغ شد فیلم کامل سومین پیام تصویری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت عزیز و بزرگ ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی نخست وزیر اسپانیا خواستار تعلیق فوری توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل شد مصوبه تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قانون شد (۵ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع فرانسه اعتراف کرد: در رهگیری پهپاد‌های ایران مشارکت داشتیم سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد | آمریکا دستاوردی از این جنگ نداشت (۵ تیر ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: ایران در جنگ اخیر اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد اسامی شهدای سپاه سیدالشهدا (ع) در پی حمله رژیم صهیونیستی اعلام شد بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد ادعای سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی: سوریه و لبنان به عادی سازی روابط با ما نزدیک شده‌اند یک نماینده مجلس: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند جان کری: دانش هسته‌ای ایران بمباران نمی‌شود
سرخط خبرها

الزام قضایی برای اتصال مشاوران املاک به سامانه ثبت الکترونیکی اسناد

  • کد خبر: ۲۹۹۵۹۲
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۹
الزام قضایی برای اتصال مشاوران املاک به سامانه ثبت الکترونیکی اسناد
معاون املاک و حدنگاری (کاداستر) سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: همه مشاوران املاک ملزم به اتصال در سامانه ثبت الکترونیکی ثبت اسناد هستند در غیر این صورت با آنها مطابق قانون برخورد می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، صفدر کشاورز دوشنبه شب در ششمین نشست منطقه‌ای هم‌اندیشی تبیین قانون الزام به ثبت الکترونیکی معاملات اموال غیرمنقول که با حضور نمایندگان استان‌های همدان، ایلام، کرمانشاه و کردستان برگزار شد، افزود: به منظور جلوگیری از کلاهبرداری و ایجاد تخلف در معاملات ملکی سامانه ثبت الکترونیکی معاملات املاک راه‌اندازی شده است.

وی اظهار کرد: معاملات باید در کمتر از یک سال از راه‌اندازی سامانه ثبت الکترونیک اسناد ثبت شود چرا که در غیر اینصورت هیچ شکایتی در رابطه با معامله قبول نمی‌شود و تنها استرداد پرداختی‌ها قابل پیگیری است.

این مسوول با اشاره به اینکه املاکی که از سوم تیر ۱۴۰۳ به بعد ملامله شده اند باید به صورت رسمی ثبت الکترونیکی شود، تاکید کرد: رنگ اسناد از آجری به سبز تغییر پیدا کرده است و از سوم تیر امسال تاکنون یک میلیون و ۷۲۹ هزار و ۸۶۳ سند مالکیت حدنگاری (کاداستر) صادر شده است.

معاون املاک و کاداستر سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با بیان اینکه ۵۴ هزار و ۵۰۰ مشاور املاک کشور به سامانه کاتب متصل شده اند، افزود: ۱۷۵ هزار مشاور در سطح کشور فعال هستند که ۱۴۷ هزار و ۳۵۴ مشاور پروانه کسب دارند.

کشاورز ادامه داد: ۵۴ هزار و ۵۰۰ مشاور املاک پیش‌نویس معاملات را در سامانه ثبت کرده‌اند و ثبت الکترونیکی املاک را انجام داده‌اند.

معاون املاک و کاداستر ثبت اسناد و املاک کشور گفت: بهترین عملکرد را در این رابطه استان هرمزگان داشته است که ۱۰۰ درصد مشاوران املاک آن به سامانه متصل شده‌اند و استان‌های یزد با ۸۲ درصد و آذربایجان شرقی با ۵۱ درصد به ترتیب در رده دوم و سوم قرار دارند.

وی تصریح کرد: مشاوران املاکی که دارای پروانه کسب معتبر هستند باید به سامانه الکترونیکی ثبت اسناد متصل بشوند.

کشاورز افزود: مشاوران املاکی که پروانه کسب ندارند و یا پروانه آنها تعلیق شده است باید نسبت به گرفتن و تمدید پروانه کسب اقدام کنند.

معاون املاک و کاداستر سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: مشاوران فعالی که پروانه کسب ندارند و شرایط هم ندارند اگر معاملاتی به صورت عادی انجام دهند معاملات آنها مورد قبول نیست.

وی اظهار کرد: گشت‌های مشترک برای بازرسی از مشاوران املاک در سطح شهر‌ها فعال هستند و مشاورانی که در سامانه ثبت نام نکرده باشند با آنها برخورد قانونی خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->