رئیس جمهور به استان البرز سفر کرد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) برگزاری رژه روز ارتش در تهران و سایر شهرهای ایران متکی: در محاسبات آمریکایی‌ها تصور حمله به ایران به راحتی جا نمی‌گیرد ترامپ: رئیس‌جمهوری چین مرد مغروری است| او نمی‌داند چطور باید توافق کند! جان باختگان ریزش سقف کلوپ شبانه در جمهوری دومینیکن به ۱۲۴ نفر رسید افزایش تعداد قربانیان حادثه کلوپ شبانه در جمهوری دومینیکن به ۱۲۴ تن حماس بیانیه داد: فلسطینیان کرانه باختری قیام کنند اختلاف بین صهیونیست‌ها و آتش افروزی در یک کنیسه در تل‌آویو رئیس جمهور آذربایجان: خواهان روابط خوب با ایران هستیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی لغو سه ماهه تعرفه‌های ترامپ علیه کشورها غیر از چین ! افزایش تعرفه کالا‌های چینی به ۱۲۵ درصد چشم بینای پدافند بر حریم هوایی ایران| گزارش اختصاصی شهرآرانیوز از ناگفته‌های شبکه پدافندی کشور رژیم صهیونیستی به اطراف مدرسه‌ای در جنوب لبنان حمله کرد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) ضرب‌العجل یک هفته‌ای کمیسیون اصل ۹۰ به بیمه مرکزی برای اجرای کامل سامانه املاک و اسکان ارتش اسرائیل: سربازان بسیاری را در غزه از دست داده‌ایم چین ۱۸ شرکت آمریکایی را تحریم کرد| پاسخ به جنگ اقتصادی ترامپ چین به شهروندان خود برای سفر به آمریکا هشدار داد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکرات عمان علی‌اف برای عادی‌سازی روابط با ایران شرط گذاشت! لایحه دوفوریتی واگذاری اختیار تعیین ساعت رسمی به دولت تصویب شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: نباید برای پیشبرد کار‌ها معطل منابع بمانیم شمار شهدای بمباران شجاعیه غزه به ۳۵ شهید افزایش یافت (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) حمله جدید یمنی‌ها به تل‌آویو و ناو هواپیمابر آمریکا (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) رسانه صهیونیستی فاش کرد: ارتش تصمیم دارد رفح را به بخشی از منطقه حائل تبدیل کند حضور ۴۰۰۰ سرباز انگلیسی در عملیات منطقه هند-اقیانوسیه کشته شدن ۹۸ نفر در حادثه ریزش سقف کلوپ شبانه در جمهوری دومینیکن
سرخط خبرها

حماس: اجازه اشغال کرانه باختری را به صهیونیست‌ها نمی‌دهیم

  • کد خبر: ۲۹۹۵۹۶
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۵
حماس: اجازه اشغال کرانه باختری را  به صهیونیست‌ها نمی‌دهیم
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در بیانیه‌ای اعلام کرد که گروه‌های مقاومت به اشغالگران اجازه اجرای نقشه‌های پلید خود در اشغال کرانه باختری را نمی‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، جنبش حماس دوشنبه شب در بیانیه‌ای اعلام کرد که سخنان وزیر دارایی رژیم صهیونیستی درباره تلاش برای تسلط بر کرانه باختری و جلوگیری از تشکیل کشور مستقل فلسطین، تاکید دیگری بر اهداف استعماری و اشغالگرانه و انکار حقوق ملت فلسطین بود.

حماس افزود: این اظهارات، تیرخلاصی بر اندیشه و اعتقاد کسانی است که در توهم همزیستی با این رژیم برخاسته از ترور، کشتار و غصب حقوق و سرزمین به سر می‌برند.

در این بیانیه آمده است: ما در جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) بار دیگر تاکید می‌کنیم که ما و ملت و دیگر گروه‌های مقاومت به مقابله با توطئه‌های اشغالگران ادامه می‌دهیم و به اسموتریچ تروریست و دیگر جنایتکاران جنگی اجازه نمی‌دهیم که توطئه‌های پلید خود را عملی سازند.

حماس اضافه کرد: این تلاش‌ها در این واقعیت تاریخی که کرانه باختری سرزمین فلسطینی و بخشی اصیل از کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس است، تغییری ایجاد نمی‌کند.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین از اتحادیه عرب و سازمان همکاری اسلامی و سازمان ملل متحد خواست به صورت فعال با باند جنایتکار صهیونیستی که همه قوانین بین المللی را نقض می‌کند مقابله کنند و اقدامات و توطئه‌های آن را که بر تنش در صحنه منطقه و بین الملل می‌افزاید، متوقف کنند.

وزیر دارایی رژیم صهیونیستی که به مخالفت با تشکیل کشور فلسطین و حمایت از گسترش شهرک‌سازی در کرانه باختری شناخته شده است، روز دوشنبه مدعی شد که سال ۲۰۲۵ سال حاکمیت اسرائیل بر کرانه باختری است.

«بزالل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی افزود: دستوراتی برای آمادگی جهت گسترش حاکمیت بر کرانه باختری صادر کرده است.

وی گفت: وقت آن رسیده که در دوره جدید دونالد ترامپ (رئیس جمهور منتخب آمریکا) حاکمیت اسرائیل بر کرانه باختری اعمال شود و ۲۰۲۵ سال حاکمیت بر آنجا است.

این وزیر افراطی صهیونیست پیشتر نیز گفته بود: با تمام توان با برپایی کشور مستقل فلسطین مبارزه می‌کنم، همچنین برای گسترش شهرک سازی در کرانه باختری و تقویت امنیت (رژیم) اسرئیل تلاش خواهم کرد، زیرا اکثریت قریب به اتفاق اسرائیلی‌ها به خوبی می‌دانند که برپایی کشور مستقل فلسطین در کرانه باختری باعث به خطر افتادن اسرائیل خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->