رشد ۶۲ درصدی فضا‌های اختصاصی بانوان در مشهد تا پایان دوره ششم مدیریت شهری نمک مصرفی شهر مشهد هنوز هم از کیلومترها دورتر می‌آید تا دل شهر | معدن‌های دروازه قوچان بلاتکلیفی نصب مجسمه فردوسی در مشهد بازدید شهردار مشهد مقدس از روند احداث پارک شهربانو بوستان بسیج | افزایش ۳۰ هکتاری فضاهای بوستان‌های ورزشی ویژه بانوان در دوره ششم مدیریت شهری + فیلم حال سخنگوی دولت وسط نشست خبری بد شد | بازگشت مهاجرانی به نشست خبری + فیلم (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) آیا مدیریت تاکسی‌های اینترنتی به شهرداری‌ها واگذار شد؟ | گزارشی از ابعاد مصوبه جنجالی هیئت‌وزیران درباره تاکسی‌های اینترنتی پیام شهردار مشهد مقدس به مناسبت سالگرد طوفان‌الاقصی و روز جهانی فلسطین هشدار هوای ناسالم در مشهد | نفس‌کشیدن در شهر برای گروه‌های حساس خطرناک شد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) نشست واکاوی شبکه مسائل مدیریت شهری مشهد برگزار شد درباره کوچه «کاشانی‌ ۵۵» مشهد | «یدا...» روزگاری از میان باغ‌های امین آباد می‌گذشت مراسم تکریم و معارفه مدیرکل حوزه شهردار مشهد مقدس برگزار شد (۱۴ مهر ۱۴۰۴) + فیلم شهردار مشهد مقدس: بهترین تبلیغ برای شهرداری و شورای شهر، انجام کار است توقیف محموله ۴۰ تنی گوشت تنظیم‌بازاری در مشهد (۱۴ مهر ۱۴۰۴) گام تازه مدیریت آرامستان‌های مشهد برای ارتقای خدمات تشریفات با همکاری بخش خصوصی کاشت بیش از ۲ میلیون بوته گل و گیاه پاییزی | پاییزِ بهاری مشهد برگزاری ۶۹۰ جلسه شورای اجتماعی محلات مشهد در نیمه نخست سال ۱۴۰۴ بازسازی و بهسازی سالن ورزشی اسکواش «امید و زندگی» در بوستان برکت مشهد شهردار مشهد مقدس: از ابتدای سال ۱۴۰۴، بیش از ۱۶۶ هزار تن آسفالت توسط شهرداری تولید شده است مدیرکل حوزه شهردار و امور شورای اسلامی شهر مشهد مقدس منصوب شد (۱۳ مهر ۱۴۰۴) لزوم برنامه‌ریزی منسجم برای پروژه‌های بلندمرتبه‌سازی و کمربند جنوبی مشهد | موافقت مشروط با بلندمرتبه‌سازی
سرخط خبرها

اتوبوس‌های جدید راهی حاشیه شهر مشهد می‌شوند

  • کد خبر: ۲۹۹۷۳۱
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۰
اتوبوس‌های جدید راهی حاشیه شهر مشهد می‌شوند
سیدحسین علوی‌مقدم، رئیس کمیسیون ویژه سامان‌دهی حاشیه شهر در نشست یکشنبه‌های خدمت از رونمایی ۱۰ اتوبوس در پنجشنبه هفته جاری خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیس‌آباد یکی از مراکز جمعیتی قدیمی مشهد است که بیش از یک دهه است به بافت شهری مشهد افزوده شده، اما اهالی و ساکنان این منطقه تاکنون از کمبود‌هایی رنج می‌برند که شاید نبود این امکانات برای بسیاری از نقاط شهر قابل تصور نباشد. همین مسائل و بسیاری دیگر از مشکلات سبب شد تا نشست یکشنبه‌های خدمت رئیس کمیسیون ویژه سامان‌دهی حاشیه شهر شورای اسلامی شهر مشهد، شامگاه یکشنبه در مسجد جامع صاحب‌الزمان (عج) محله سیس‌آباد برگزار شود.

ریل‌گذاری بودجه به سمت مناطق حاشیه شهر

در این نشست پس از بررسی مشکلات و مسائل منطقه، خبر خوبی که سبب شد تا مردم محله سیس‌آباد و رسالت خوش‌حال شوند این بود که از پنجشنبه قرار است ۱۰دستگاه اتوبوس جدید در مشهد رونمایی شود و تمام این اتوبوس‌ها در مسیر رسالت سرویس‌دهی خواهند کرد. 

شاید بتوان گفت با وجود رویکرد شورای ششم و مدیریت شهری در دوره اخیر، این اتفاقات برای مردم حاشیه شهر مشهد دیگر اتفاق جدیدی نیست، به گونه‌ای که از اردیبهشت امسال هرچه اتوبوس جدید وارد شهر شده، در مسیر‌های منتهی به حاشیه شهر به کار گرفته شده است.

رئیس کمیسیون ویژه سامان‌دهی حاشیه شهر شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه در این دوره شورای شهر توجه به این بوده تا ریل بودجه به مناطق کم‌برخوردار تغییر پیدا کند، گفت: از زمان شروع به کارمان در این دوره شورای اسلامی شهر، تمام تلاشمان این بوده تا برای مناطق کم‌برخوردار شهر بودجه‌ای ویژه‌تر دیده شود.

ساخت ۸۰ زمین چمن تا پایان دوره اخیر مدیریت شهری

سیدحسین علوی‌مقدم افزود: خوشبختانه این نگاه سبب شده تا بودجه منطقه۳ شهرداری مشهد در سال جاری، ۹۵درصد افزایش داشته باشد. وی با بیان اینکه در اقدامات مدیریت شهری تفاوتی بین مناطق کم‌برخوردار و برخوردار نیست و نمونه این موضوع را می‌توان در پیاده‌روسازی مشاهده کرد که مصالح استفاده شده برای این فعالیت در هیچ کجای شهر تفاوتی ندارد، ادامه داد: برخی اوقات بعضی از اهالی مناطق برخوردار شهر، ما را به بی‌عدالتی متهم می‌کنند، اما اعتقاد ما این است که کار برای مردم حاشیه شهر کاری درست است چرا که مردم این مناطق پای کار انقلاب و نظام هستند.

وی با تأکید بر اینکه در حوزه ورزش در منطقه ۳ انقلاب ورزشی ایجاد کرده‌ایم، تصریح کرد: تا آخر این دوره هشتاد چمن مصنوعی تحویل مردم مشهد داده خواهد شد.

نجات منطقه ۳ از سیل

در ادامه این نشست مردمی، شهردار منطقه ۳ شهرداری مشهد با اشاره به سیل‌هایی که امسال در مشهد رخ داد، گفت: با توجه به این سیل‌ها و با توجه به اینکه در این منطقه کال دروی نیز وجود دارد، اما با بدنه‌سازی که روی این کال انجام شد، شاهد بودیم که سیل در این منطقه از شهر رخ نداد.

سیدعلی حسینی ملک‌آباد با اشاره به مشکلات منطقه سیس‌آباد که ثمره چندین سال رفع نشدن این مشکلات است، ادامه داد: در نزدیکی محله سیس‌آباد، زمین پنج هکتاری برای ساخت یک مجتمع آموزشی و کتابخانه تحویل داده شده که اهالی این محل پس از ساخت آن می‌توانند از این ظرفیت استفاده کنند. همچنین در نزدیکی این محله، قرار است مجموعه آبی ساخته شود که بازهم ثمره آن برای همین محله خواهد بود.

به گفته علی شهسوار، معاون اجرایی سازمان اتوبوس‌رانی مشهد، با توجه به اینکه تمام اتوبوس‌های جدید امسال به مناطق حاشیه شهر ارسال شده است، این میزان از توجه به حاشیه مشهد در عمر شصت‌ساله سازمان اتوبوس‌رانی بی‌سابقه بوده است.
وی افزود: همچنین یک دستگاه اتوبوس دوکابین ۱۸متری نیز به‌صورت آزمایشی در این مسیر به‌کارگیری شده است و در صورتی که این اتوبوس مراحل آزمایشی را با موفقیت سپری کند، در آینده وضعیت سرویس‌دهی خطوط رسالت بسیار عالی خواهد شد.

حمیدرضا باقری، معاون توسعه اقتصادی و توانمندسازی اجتماعی سازمان بازآفرینی شهرداری مشهد، با بیان اینکه این سازمان علاوه بر فعالیت‌های معمول خود در این محله حاضر است تا برای یکی از مدارس منطقه روکش آسفالت را هم انجام دهد، گفت: آمادگی داریم در صورتی که شهرداری زمینی را با کاربری ورزشی در این منطقه در اختیار بگذارد، از ظرفیت یکی از خیران برای ساخت زمین ورزشی روباز بهره ببریم.

علائی، نماینده شرکت آب و فاضلاب مشهد، هم درباره مسائل و مشکلات اعلام شده در این نشست و نبود شبکه جمع‌آوری فاضلاب و کیفیت نامناسب آب شرب محله گفت: طراحی شبکه فاضلاب این محله به موازات عملیات ساخت تصفیه‌خانه طبرسی در حال انجام است و در سال‌های آینده این محله نیز به شبکه فاضلاب شهری متصل خواهد شد. برای مشکل کیفیت نامناسب آب شرب محله نیز گروه‌های آزمایشگاهی ما در اسرع وقت به این محله اعزام خواهند شد و بررسی‌های لازم را انجام می‌دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->