شمار شهدای حمله تروریستی اسرائیل در آذربایجان شرقی به ۱۸ تن رسید آماده‌باش پاکستان در پی حمله اسرائیل به ایران تخلیه شهرک‌های صهیونیستی از وحشت حملات ایران ان‌بی‌سی‌نیوز فاش کرد| آمریکا اطلاعات دقیقی برای حمله به ایران در اختیار اسرائیل قرار داد محکومیت گسترده حمله اسرائیل به ایران از سوی نهادهای انگلیسی بیانیه‌ اتحادیه عرب: حملات رژیم صهیونیستی به خاک ایران باید فوراً متوقف شود زمان برگزاری نشست اضطراری شورای حکام تعیین شد گروسی: سطح تشعشعات در خارج از نطنز تغییری نکرده است نخست وزیر عراق کاردار سفارت آمریکا را احضار کرد| اجازه اقدامات تجاوزکارانه علیه کشورهای همسایه از حریم خاکمان را نمی‌دهیم درخواست رسمی روسیه از شورای حکام آژانس درباره ایران وال استریت ژورنال: مذاکرات عمان پوششی برای حمله اسرائیل به ایران بود نخست وزیر انگلیس از حملات رژیم صهیونیستی به ایران حمایت کرد دولت الجزایر حملات اسرائیل به ایران را محکوم کرد رئیس سازمان انرژی اتمی: نشت پرتویی در نطنز نداشتیم فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: درهای جهنم به روی صهیونیست‌ها باز خواهد شد شهادت یک سرباز در هنگ مرزی سردشت درپی حمله رژیم اسرائیل  فراجا: در صورت مشاهده موشک فیلم نگیرید احضار حافظ منافع آمريكا به وزارت امور خارجه در اعتراض به تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران گفتگوهای دیپلماتیک عراقچی با وزرای امور خارجه کشورهای منطقه و جهان در پی حمله اسرائیل به ایران شکایت عراق از رژیم صهیونیستی به شورای امنیت در پی نقض حریم هوایی این کشور شورای امنیت سازمان ملل جلسه اضطراری برگزار خواهد کرد آژیر خطر در شهرک‌های صهیونیست‌نشین به صدا درآمد شمار شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی به آذربایجان‌شرقی به ۸ نفر رسید جلسه فوق‌العاده هیئت دولت برگزار شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی سفارتخانه‌های رژیم صهیونیستی در تمام دنیا آماده‌باش دستگاه‌های امنیتی و امدادی خراسان رضوی در پی حمله اسرائیل به ایران رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: رژیم صهیونیستی و حامیان آن از هیچ اقدامی برای رسیدن به اهداف و مقاصد شوم خود روی‌گردان نبوده‌اند
سرخط خبرها

سازمان ملل وضعیت غزه را فاجعه‌بار خواند

  • کد خبر: ۲۹۹۸۶۰
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۷
سازمان ملل وضعیت غزه را فاجعه‌بار خواند
تعدادی از مسئولان سازمان ملل در جلسه شورای امنیت گزارشاتی را درباره فاجعه وضعیت انسانی در نوار غزه در سایه ادامه حملات رژیم صهیونیستی و ممانعت از ورود کمک‌های بشردوستانه به شمال نوار غزه ارائه کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «ایلی براندز» معاون دبیرکل سازمان ملل در امور حقوق بشر وضعیت انسانی در نوار غزه را فاجعه بار خواند و گفت: ۷۰ درصد از فلسطینی‌هایی که از هفت اکتبر ۲۰۲۳ در غزه کشته شده‌اند، زن و کودک هستند. بیش از ۴۳ هزار فلسطینی شهید و نزدیک به ۱۰۰ هزار نفر دیگر زخمی شده‌اند و احتمالا آمار واقعی بسیار بیشتر از این باشد چرا که بسیاری از شهدا و مجروحان همچنان زیر آوار‌ها هستند. بیشترین شهدا کودکان بین پنج تا ۹ سال هستند.

طبق گزارش العربی الجدید، وی گفت: اکثر ساکنان غزه در داخل آواره شده‌اند و تعداد زیادی از آنها برای بیش از یک بار مجبور به ترک مناطق خود شده‌اند. بیش از ۱.۹ میلیون فلسطینی از جمله زنان، کودکان، افراد مسن، معلولان، زنان باردار و بیماران مجبور به ترک مناطق خود شده‌اند.

وی تاکید کرد: حملات هوایی رژیم صهیونیستی به پناهگاه‌ها و ساختمان‌های مسکونی منجر به کشته شدن تعداد زیادی از غیرنظامیان شده است و در حال حاضر مکان امنی در غزه وجود ندارد.

این مسئول سازمان ملل گفت: ارتش اسرائیل اصول اساسی قوانین بشردوستانه بین‌المللی از جمله قانون تمایز و تناسب و احتیاط در زمان حمله را نقض کرده است. روش خصمانه اسرائیل منجر به نابودی زیرساخت غیرنظامی در غزه از جمله اماکنی شده که بر اساس قوانین بین‌المللی تحت حمایت قرار دارند. مثل بیمارستان‌ها، مدارس، شبکه‌های آب و برق و همین مسئله به صورت مستقیم در خطر قحطی نقش دارد. اسرائیل صد‌ها تن از کارکنان در زمینه پزشکی و پلیس غیرنظامی، خبرنگاران و امدادگران را به شهادت رسانده است که از جمله آنها بیش از ۲۲۰ کارمند سازمان ملل هستند.

وی گفت: اسرائیل به عنوان قدرت اشغالگر بر اساس قوانین بین‌المللی ملزم به حفاظت از غیرنظامیان فلسطینی و ارائه کمک‌های اساسی به آنها است. با این حال بیش از یک سال تخریب و ویرانی در غزه تلفات سنگینی ایجاد شده است و خدمات اصلی برای فلسطینی‌ها از بین رفته و شرایط به ویژه در شمال نوار غزه مناسب زندگی و زنده ماندن نیست.

این مسئول سازمان ملل گفت: روش اجرای عملیات ارتش اسرائیل در شمال نوار غزه تنها نشان دهنده این نیست که اسرائیل برای تخلیه آن از فلسطینی‌ها تلاش می‌کند بلکه به خطرات بسیار سنگین و ارتکاب جرایمی از خطرناک‌ترین آنها اشاره دارد.

«جویس مسویا» دستیار معاون دبیرکل سازمان ملل در امور انسانی نیز در این جلسه تاکید کرد: ممانعت از ورود کمک‌ها، کالا‌ها و خدمات تجاری اصلی از جمله برق منجر به افزایش گرسنگی و قحطی احتمالی شده است. ما شاهد اقداماتی هستیم که جزو شدیدترین جنایت‌های بین‌المللی است. محاصره بیت حانون توسط اسرائیل جزو این جرایم است. روز گذشته کمک‌های غذایی و آب وارد پناهگاه‌ها شد، اما ارتش رژیم صهیونیستی مردم را مجبور کرد از همین مناطق کوچ کنند.

وی افزود: مقامات اسرائیلی از ورود کمک‌های بشردوستانه به شمال نوار غزه ممانعت به عمل می‌آورند. ۷۵ هزار فلسطینی از کمبود شدید آب و مواد غذایی رنج می‌برند. شرایط زندگی در سرتاسر نوار غزه دشوار است.

این مسئول درباره منع فعالیت آژانس امدادرسانی به آوارگان فلسطینی (آنروا) از سوی کنست (پارلمان اسرائیل) گفت: این مسئله فعالیت سازمان ملل و نهاد‌های بشردوستانه را از بین می‌برد. اگر این قانون اجرا شود ضربه ویرانگر دیگری به تلاش‌ها برای فراهم کردن کمک‌ها جهت نجات جان فلسطینی‌ها و ممانعت از خطر قحطی است. سازمان دیگری نمی‌تواند این شکاف‌ها را پر کند.

وی همچنین به وخامت اوضاع در کرانه باختری از جمله حملات شهرک نشینان علیه فلسطینی‌ها اشاره کرد.

«لیندا توماس گرینفیلد» نماینده آمریکا در سازمان ملل در این جلسه از رژیم صهیونیستی حمایت کرد و مدعی شد که این رژیم ورود کمک‌ها به شمال نوار غزه را برای فلسطینی‌ها تسهیل کرده است.

«عمار بن جامع» نماینده الجزایر در سازمان ملل در این نشست گفت: قحطی امروز بین فلسطینی‌ها در حال گسترش است. جامعه بین‌المللی از پایان دادن به اقدامات مقامات اسرائیلی علیه فلسطینی‌ها عاجز است. سیاست‌های هدفمند اسرائیل علیه فلسطینی‌ها وضعیت را به سطحی فاجعه بار رسانده است و جامعه بین‌المللی در اجرای قوانین بین‌المللی شکست خورده است.

وی گفت: طبق گزارشات مسئولان سازمان ملل وضعیت فلسطینی‌ها در غزه به ویژه شمال آن خطرناک است. فلسطینی‌ها از گرسنگی در حال مرگ هستند و این نشان دهنده استفاده واضح از گرسنگی به عنوان یک ابزار جنگی است. این مسئله جنایت جنگی به حساب می‌آید.

وی گفت: اسرائیل قصد تخلیه شمال نوار غزه از ساکنان آن را دارد. اسرائیل علنا به این سیاست اعتراف می‌کند و هدف آن کوچاندن فلسطینی‌ها از این منطقه است.

«ریاض منصور» نماینده فلسطین در سازمان ملل نیز تاکید کرد رژیم صهیونیستی اقدام به پاکسازی نژادی و گرسنه کردن فلسطینی‌ها و استفاده از گرسنگی به عنوان سلاح جنگ کرده است.

وی به شهادت خبرنگاران فلسطینی در حملات اسرائیل اشاره کرد و گفت: این اقدامات اسرائیل برای ممانعت ار رسیدن گزارشات جنایت‌های اسرائیل به دست جهان است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->