۲۵ هزار بسته تحصیلی به دانش‌آموزان نیازمند اهدا شد + فیلم دیوار ندبه چیست و پیامبر اسلام(ص) چه ارتباطی با این دیوار دارند؟ برپایی نمایشگاه عکس «شکوه قم در قاب تاریخ» در قم نقش خانواده در پرورش نسل آینده از دیدگاه امام رضا(ع) خاطره‌ای که ده سال حاجی‌زاده را در لیست شهدا نگاه داشت برپایی دوره‌های آموزش عمومی قرآن کریم در مساجد سراسر کشور آموزش سواد رسانه‌‌ای در مساجد مشهد بیست‌و‌دومین جشنواره فرهنگی‌هنری امام‌رضا(ع) در ۳۱ استان برگزار می‌شود اجرای طرح مساجد جامعه‌پرداز در مشهد ماجرای یک بانوی تونسی و قرآنی که به مشهد رسید | وقتی شفای یک بیمار به هنر پیوند خورد دیدار تولیت آستان قدس رضوی با خانواده آتش نشان فداکار مشهدی به من مشورت بدهید! کلید طلایی برای ساختن سرنوشتی روشن | مروری بر فواید مشورت در زندگی وقف، از سنت دیروز تا موتور توسعه امروز آیت‌الله علم‌الهدی: مجتمع‌های آموزشی ویژه بانوان درمناطق حاشیه‌ای برای جذب نسل جوان ایجاد شود آزادی ۱۵۰۰ زندانی خراسان رضوی به مناسبت سالروز میلاد پیامبراسلام(ص) | آغاز پویش «به عشق پیامبر(ص) می‌بخشم» + فیلم نماز باران در حرم مطهر امام‌رضا(ع) اقامه شد هجرت تاریخی حضرت معصومه(س) به قم و پیام‌های ماندگار آن برای جهان اسلام خراسان رضوی، پیشگام در بهره‌برداری از انرژی خورشیدی و طرح‌های نوین آبیاری با سرمایه وقف رشد فکری و ایجاد نشاط اجتماعی به سبک پیامبر مهربانی | بررسی جلوه‌ها و آثار مشورت در سیره پیامبر ختمی‌مرتبت(ص)
سرخط خبرها

حسینیه شهدای حرم امام‌رضا(ع)، میزبان عزاداران فاطمی

  • کد خبر: ۳۰۰۲۸۵
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۱
حسینیه شهدای حرم امام‌رضا(ع)، میزبان عزاداران فاطمی
حسینیه شهدای حرم مطهر رضوی هم‌زمان با سالروز شهادت حضرت زهرا(س)، میزبان عزاداران فاطمی شد.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، در سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، در مراسم باشکوهی که با حضور جمعی از عزاداران فاطمی و خانواده‌های شهدا و ایثارگران در حسینیه شهدای حرم مطهر رضوی واقع در صحن قدس برگزار شد، عزاداران با برپایی مراسم سوگواری بر مظلومیت مادر سادات اشک ماتم ریختند و بر سر و سینه زدند.

عزاداران فاطمی در این مراسم با مرثیه‌سرایی کربلایی محمد زارع، از مرثیه‌سرایان و ذاکران آل‌الله، با اشک و ناله و سوگواری عشق و ارادت خود را به ساحت مقدس اُمُ اَلائِمه حضرت فاطمه (س) نشان دادند.

زمزمه ندای «وا اُمّاه» و «یا زهرا» در فضای حزن آلود حسینیه شهدا دل‌های عزاداران فاطمی را از آسمان حرم مطهر رضوی تا «جَنَّتُ البَقیع» و بر فراز قبر بی شمع و چراغ مادر سادات به پرواز درآورد و عزادان خالصانه‌ترین سلام‌ها و درود‌ها را به روان پاک ریحانه النبی (س) هدیه کردند و با یک سلام، زائر قبر او شدند.

 اجرای سرود توسط گروه سرود نوجوانان گلدسته‌های حرم و سخنرانی و بیان معارف فاطمی توسط حجت‌الاسلام والمسلمین علی پایاب از دیگر برنامه‌های حسینیه شهدای حرم در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->