یک فوتی و هفت مصدوم براثر سوانح جاده‌ای در خراسان رضوی (۲۷ آبان ۱۴۰۳) جابه‌جایی ۵۲ هزار زائر در دور دوم عملیات عمره مفرده | مشهد در بین ۴ ایستگاه با بیشترین پرواز‌های برگشت اجرای آزمون‌های غربالگری روان‌شناختی برای دانش‌آموزان چهار مقطع تحصیلی در سامانه نماد درباره مشکلات نوزادان نارس و علت‌هایی که سبب این‌گونه تولد‌ها می‌شود | رسیدن نوزاد نرسیده کمبود ۳۰۰۰ ظرفیت خوابگاهی دانشگاه‌های علوم پزشکی در ترم جاری (مهر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۲۷ آبان ۱۴۰۳) | ورود سامانه ناپایدار از فردا بعدازظهر تأکید وزیر آموزش و پرورش بر لزوم افزایش حقوق سرایداران در سال آینده صدور حکم قصاص برای عامل جنایت در جشن تولد مختلط + عکس و جزئیات کلاهبرداری پنج میلیارد ریالی یک مزون لباس اینستاگرامی آمار نوزادان نارس در سطح کشور، حدود ۱۱ درصد از کل موالید است (۲۷ آبان ۱۴۰۳) ​احتمال اوج‌گیری تعداد ابتلا به بیماری‌های تنفسی در آذر‌ماه ۱۴۰۳ ثبت اولین مورد ابتلا به سویه مُسری آبله میمونی در آمریکا بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۵ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ آبان ۱۴۰۳) بررسی سوانح رانندگی خراسان رضوی در روز جهانی «یادمان قربانیان حوادث ترافیکی» | مرگ داغ روی آسفالت سرد یک فرد در حمله با چاقو در چین ۸ تن را کشت و ۱۷ تن دیگر را زخمی کرد آیا ارزش غذایی سبزیجات با منجمدکردن، کاهش می‌یابد؟ آیا رژیم‌های غذایی آنلاین قابل‌اعتماد هستند؟ رتبه دوم خراسان رضوی در  میزان تولد هشدار سازمان غذا و دارو: آمپول «مانجارو» برای لاغری نیست تخصیص اعتبار ۲۴۰ هزار میلیارد تومانی برای پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی مدارس نوبت صبح پنج شهرستان خوزستان فردا (یکشنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۳) غیرحضوری شد آوارشدن ساختمان در خیابان اندرزگو مشهد (۲۶ آبان ۱۴۰۳) جزئیات جدید درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان آتش‌سوزی یک ساختمان نیمه ساز در طبرسی جنوبی مشهد (۲۶ آبان ۱۴۰۳) افزایش ازدواج‌ها و کاهش طلاق‌ها در ۶ ماهه نخست ۱۴۰۳ نقص فنی هواپیما در اهواز و لغو پرواز مشهد به تهران (۲۶ آبان ۱۴۰۳) ماجرای دختر ۶ ساله ای که پدر سارقش را لو داد راه‌اندازی ماشین بیهوشی در بیمارستان دکتر شیخ مشهد (۲۶ آبان ۱۴۰۳) افزایش ۷۳ درصدی عملیات امداد و نجات آتش نشانی در مشهد
سرخط خبرها

آیا ارزش غذایی سبزیجات با منجمدکردن، کاهش می‌یابد؟

  • کد خبر: ۳۰۰۴۶۴
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۶
آیا ارزش غذایی سبزیجات با منجمدکردن، کاهش می‌یابد؟
متخصصان تغذیه می‌گویند سبزیجات تازه اگر در دسترس باشند، مطمئناً بهترین گزینه برای مصرف روزمره هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، «باربارا اینترمیل» متخصص تغذیه در این باره می‌گوید همچنین اگر سبزیجات، مواد مغذیِ خود را با پختن بیش از حد یا ماندن طولانی مدت در یخچال از دست ندهند نیز برای مصرف توصیه می‌شوند.

در عین حال انواع منجمد و کنسرو شده سبزیجات در اوجِ رسیده بودن، چیده می‌شوند و به طور کلی بلافاصله فرآوری می‌شوند که این شیوه به حفظ مواد مغذی آنها کمک می‌کند. به علاوه، دستورالعمل‌های رژیم غذایی ۲۰۲۰-۲۰۲۵ برای آمریکایی‌ها مردم را تشویق می‌کند از سبزیجات مختلف از جمله «تازه، منجمد و کنسرو شده» استفاده کنند.

در حالی که سبزیجات منجمد و کنسرو شده هر دو جای خود را دارند، ممکن است در مواقع اضطراری زمانی که غذای یخچالی و تازه در دسترس نیست، نجات‌بخش باشند.

سدیم چطور؟

با توجه به داده‌های اتحادیه غذای کنسرو شده (mealtime.org)، نمک یا سدیم برای نگهداری مواد غذایی کنسرو شده استفاده نمی‌شود بلکه این کار با گرما و سرمایش انجام می‌شود. با این حال اشکالی ندارد که در صورت نیاز به دنبال نسخه‌های کم سدیم باشید. لوبیا و سایر سبزیجات کنسرو شده را می‌توان آبکش کرد و شُست تا از شر ۴۰ درصد یا بیشتر سدیم افزوده خلاص شوید.

جالب توجه است که طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا (CDC)، منابع اصلی سدیم موجود در غذای ما در پیتزا، گوشت پخته شده، نان، برگر و ساندویچ است.

در مورد مواد مغذی و سایر مواد مفید چطور؟

برخی از آنها مانند لیکوپن (رنگدانه قرمز مفید در گوجه فرنگی) و بتاکاروتن (که در بدن به ویتامین A تبدیل می‌شود) در سبزیجات کنسرو شده با حرارت افزایش می‌یابد.

به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، ویتامین C داستان دیگری دارد. این ویتامین کمترین پایداری را در بین تمام ویتامین‌ها دارد و به راحتی بر اثر گرما و قرار گرفتن در معرض هوا از بین می‌رود. با این حال، طبق بررسی سال ۲۰۲۱ در مجله «آنتی اکسیدان‌ها»، فناوری‌های جدید اکنون می‌توانند محتوای ویتامین C را در بسیاری از غذا‌های کنسرو شده حفظ کنند.

به گفته متخصصان، حداقل یک وعده سبزیجات در رژیم غذایی خود بگنجانید تا مصرف غذا‌های سالم و فرآوری‌نشده را افزایش دهید. این کار می‌تواند به‌آسانی اضافه کردن اسفناج به تخم‌مرغ‌های همزده، تفت‌دادن کلم بروکلی به‌عنوان یک غذای ساده یا ریختن هویج یا گل‌کلم در سوپ باشد. سبزیجات بسیار مغذی و منابع عالی فیبر هستند و مصرف آنها باعث می‌شود بین وعده‌های غذایی احساس سیری کنید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->