رکب درویش به یحیی گل‌محمدی | بیفوما در پرسپولیس ماجرای حضور ستاره میلان در استقلال چیست؟ جباری: بابایی از همان اول ریشه استقلال را می‌زد| جویباری ماشین امضا است ناراحتی سرمربی پرسپولیس از عملکرد باشگاه در نقل و انتقالات کارتال به یک دلیل آل‌کثیر را نمی‌خواهد رضایت مربیان ترک پرسپولیس از آمادگی سروش و امیری گولسیانی می‌ماند، کنعانی می‌رود| انقلاب در دفاع پرسپولیس؟ حرف آخر کارتال: گندوز به کارم نمی‌آید تغییر ساعت مسابقات هفته پایانی لیگ برتر آماده‌باش جباری به بازیکنان استقلال | باانگیزه و باقدرت مقابل سپاهان بازی می‌کنیم دنیامالی: با «ورزش و جوانان» روابط ایران-یونان را توسعه می‌دهیم رفیعی در دسترس کارتال تراکتور در اهواز جام می‌گیرد واکنش باشگاه استقلال به مذاکره با بیرانوند تراکتور برترین تیم ایران در رنکینگ جهانی ماجرای صحبت‌های سردار آزمون درباره ایرانی نبودنش چیست؟ دنیامالی هم میزبانی مشهد را تأیید کرد توتومرکاتو: حالا یک طارمی جدید داریم چشمی هم بازی با سپاهان را از دست داد؟
سرخط خبرها

قائدی در تمرینات تیم ملی حاضر شد

  • کد خبر: ۳۰۰۵۹۹
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۲
قائدی در تمرینات تیم ملی حاضر شد
مهدی قایدی خود را به اردوی تیم ملی رساند و برای جدال با قرقیزستان مشکلی ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، عدم حضور مهدی قایدی در تهران هنگام بازگشت کاروان تیم ملی از سفر لائوس این نگرانی را به وجود آورده بود که او در بازی سه شنبه نمی‌تواند ما را همراهی کند، اما مهدی ظهر دوشنبه در معیت تیم ملی تمرین کرد و مشکلی هم نداشت تا مشخص شود می‌تواند ایران را مقابل قرقیزستان در بیشکک همراهی کند.

البته خبر‌های رسیده حکایت از آن دارد که قایدی پس از پایان بازی سه‌شنبه به ایران بازنمی‌گردد و مستقیم از قرقیزستان به سوی دبی پرواز خواهد کرد.

قایدی یکی از بازیکنان موثر ما در جدال مقابل کره شمالی بود و به نظر می‌رسد جایگاه خود در ترکیب فیکس تیم ملی را تثبیت کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->