پاپوش خطرناک زن جوان برای نامزد خیانتکارش | جسدی که هرگز پیدا نشد! قتل مسلحانه برای چند دانه آلو در نزدیکی مشهد | نیمی از سر مقتول جلوی چشم فرزندانش متلاشی شد انکار قتلی که در حضور شاهدان رخ داد ! نجات جان کودک مسموم شده با مواد مخدر در نیشابور آیا نام‌گذاری «کوروش» برای فرزندان ممنوع شده است؟ دومین کامیون با راننده کودک در گناباد توقیف شد +عکس(۱۴ مرداد ۱۴۰۴) مجازات توهین کردن در قانون چرا چرخ قانون افزایش جمعیت ایران لنگ می‌زند؟ | افشاگری درباره پشت پرده مخالفان تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مصدوم (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) زلزله شاهرود را لرزاند + جزئیات (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) ثبت ۶۹ فوتی در تصادفات جاده‌ای استان‌های مرزی اربعین تکلیف امتحانات معوق دانشگاه‌ها مشخص شد | زمان آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۴ اعلام شد خواستگار قلابی با کلاهبرداری ۲۵ میلیارد ریال دستگیر شد علت شنیده شدن صدای انفجار در بندرعباس چه بود؟ (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) چهارمین سال تنش آبی در مشهد | مدیرکل آبفای مشهد: رسانه‌ها در مدیریت مصرف نقش کلیدی داشتند فوت بیش از ۱۰ هزار نفر بر اثر غرق شدگی در ۱۰ سال گذشته تشکیل کانون‌های بهداشتی دامپزشکی خراسان رضوی تا پایان تابستان ۱۴۰۴ + فیلم هشدار به بدمصرف‌ها | قطع انشعاب آب در انتظار متخلفان مشهدی توصیه‌های مهم به زائران اربعین برای مراقبت از سمعک در برابر گرما راهنمای سلامت برای زائران پیاده اربعین این خوراکی‌ها را در تابستان مصرف نکنید کشف کارگاه تولید غیرمجاز قرص‌های متادون و ترامادول | یک نفر بازداشت شد (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) کاروان اربعین طب ایرانی راهی کربلا شد دستگیری شرور فراری معروف به «عنکبوت زرد» پس از ۶ سال تعقیب‌وگریز ۵۶ هزار پرونده جرایم سایبری در سال ۱۴۰۴ تشکیل شد| آمار‌های سرقت در کشور کاهشی است تمهیدات ویژه راه‌آهن برای اربعین | افزایش قطار‌ها و کاهش تأخیر‌ها ضارب دادستان رفسنجان دستگیر شد| زوایای پنهان پرونده در حال بررسی است (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) ثبت ۱۶۳ زمین‌لرزه در کشور | بوشهر و سمنان زلزله‌خیزترین استان‌ها در هفته گذشته (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) آمار هولناک از خطر فرونشست زمین در محدوده ۴۶۵۰ بافت تاریخی خراسان رضوی
سرخط خبرها

هشدار هواشناسی نسبت به رگبارو رعد و برق در خراسان رضوی و ۲۴ استان دیگر

  • کد خبر: ۳۰۰۸۷۵
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۸
هشدار هواشناسی نسبت به رگبارو رعد و برق در خراسان رضوی و ۲۴ استان دیگر
سازمان هواشناسی نسبت به وقوع رگبار و رعد و برق در ۲۵ استان و افزایش ارتفاع موج تا بیش از ۱.۵ متر در آب‌های جنوب کشور هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان هواشناسی با صدور هشدار زردرنگ با اشاره به ادامه فعالیت سامانه بارشی آورده است: وقوع رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت، برخی نقاط گرد و خاک، کاهش نسبی دما، پدیده مه و در مناطق کوهستانی و ارتفاعات بارش برف دوشنبه (۲۸ آبان‌ماه) در نوار غربی آذربایجان غربی، نیمه شمالی خوزستان، غرب و شمال اصفهان، لرستان، نیمه شمالی چهارمحال بختیاری، کردستان، زنجان، ایلام، کرمانشاه، البرز، قزوین، قم، مرکزی، همدان و تهران و سه‌شنبه (۲۹ آبان‌ماه) در آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان، چهارمحال بختیاری، شمال کهگیلویه و بویراحمد، لرستان، همدان، مرکزی، قم، زنجان، قزوین، البرز، تهران، خراسان شمالی، نیمه شمالی اصفهان، شمال غرب خراسان جنوبی، خراسان رضوی و شرق سمنان پیش‌بینی می‌شود.

این شرایط جوی چهارشنبه (۳۰ آبان‌ماه) در گیلان، دامنه و ارتفاعات مازندران، ارتفاعات گلستان، مرکز و جنوب اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان، کردستان، کرمانشاه، لرستان، شرق و شمال خوزستان، چهارمحال بختیاری، مرکزی، همدان، قم، تهران، البرز، قزوین، شمال سمنان، خراسان شمالی، خراسان رضوی و شمال غرب خراسان جنوبی رخ می‌دهد.

در این وضعیت آب و هوایی اختلال در مسافرت‌های جاده‌ای، احتمال آبگرفتگی معابر، احتمال جاری شدن روان آب، احتمال صاعقه، لغزندگی جاده‌های کوهستانی و گردنه‌های سردسیر به سبب بارش برف، احتمال ریزش سنگ، احتمال خسارت به سازه‌های موقت و احتمال خسارت به محصولات کشاورزی و احتمال خسارت به تجهیزات شهری و برون شهری از جمله سقوط بنر، تابلو‌های تبلیغاتی و داربست وجود دارد.

به توصیه سازمان هواشناسی احتیاط در مسافرت‌های جاده‌ای بویژه در نواحی کوهستانی، پرهیز از قرار گرفتن در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در فعالیت کوه‌نوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، لایروبی دهانه پل‌ها، کانال‌ها و آب‌روها، تسریع در برداشت محصولات کشاورزی، تنظیم ارتفاع کندو‌های زنبور عسل از سطح زمین، آمادگی راهداری برای عملیات زمستانه در گردنه‌های برف‌گیر در دستور کار قرار گیرد.

سازمان هواشناسی با صدور هشدار زردرنگ دیگری آورده است: از عصر دوشنبه تا اوایل وقت چهارشنبه افزایش بیشینه سرعت وزش باد لحظه‌ای در محدوده ۲۴ نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج دریا تا ۱.۵ متر در مناطق ساحلی و بیشتر از ۱.۵ متر در مناطق نزدیک و دور از ساحل استان‌های خوزستان و بوشهر، در نواحی شمال و مرکزی خلیج فارس پیش‌بینی می‌شود.

از اثرات این مخاطره جوی می‌توان به خطر غرق‌شدن شناگران، پاره شدن تور‌های صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی، اختلال در تردد‌ها و فعالیت دریایی به‌ویژه تردد شناور‌های سبک، قایق‌های صیادی و سبک و اختلال در فعالیت سکو‌های نفتی اشاره کرد.

سازمان هواشناسی نسبت به منع شنا، منع فعالیت‌های تفریحی و شیلاتی، محدودیت در تردد شناور‌های سبک، اتخاذ تمهیدات لازم جهت فعالیت‌های ساحلی و فراساحل همچنین سکو‌های نفتی توصیه می‌کند.

هشدار زردرنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفر‌ها و انجام کار‌های روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدار‌ها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->