مدیرکل صمت خراسان رضوی: پیشنهاد می‌کنم برق اصناف از ساعت ۶ عصر قطع شود! معاون اول رئیس جمهور: مقابله با محتکرین و نظارت بر بازار از اولویت‌های دولت است کشف ۲۵ هزار تن شکر قاچاق و خارج از شبکه توزیع در خراسان رضوی افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد + جزئیات (۵ اسفند ۱۴۰۳) بررسی وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان رشته‌های مهندسی | مهندسان در هندسه بیکاری! قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ اسفند ۱۴۰۳) | اپتیما ۵ میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی چه تغییری کرد؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جدول آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴+ویدئو بلیت هواپیما روی دور گرانی | تخلف ایرلاین‌ها با وجود تلاش دولت برای کنترل نرخ بلیت هواپیما تغییر انتظارات فعالان بازار از آینده بازدهی بازار‌های مالی (۵ اسفند ۱۴۰۳) پایان خوش بورس | رشد ۲۱ هزار واحدی شاخص کل (۵ اسفند ۱۴۰۳) آغاز روند کاهشی قیمت طلا در مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۲۰ هزار میلیارد تومان، واردات سوغات مشهد از چین! | تسهیلات تضمینی برای تولیدکنندگان سوغات زیارت در مشهد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۵ اسفند ۱۴۰۳) | نزول دلار به کانال ۹۳ هزار تومان آمادگی کامل برای تأمین کالا‌های اساسی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در مشهد و خراسان رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ حساب یارانه بگیران شارژ می‌شود | مجموع دریافتی خانوار‌های یارانه‌بگیر در اسفندماه چقدر می‌شود؟ تأمین ۷۳ درصد از هزینه‌های جاری کشور از محل مالیات قیمت جدید خودرو‌های کرمان موتور در کارخانه اعلام شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) مشکل مسکن و درمان کارگران با همراهی و کمک دولت حل می‌شود قیمت سیب‌زمینی بالاخره در مشهد کاهش یافت؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) کارگران: در رقم سبد معیشت و مزد تجدیدنظر شود علت اصلی گرانی برنج چه بود؟ عرضه اولیه «مهرمام» در بازار بورس، سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) | چقدر نقدینگی نیاز است؟ ۳ روش برای استعلام کالابرگ الکترونیک تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی مراسم گرامیداشت شهدای مقاومت در مشهد اعلام شد مراسم قرعه‌کشی محصولات ایران خودرو برگزار شد+ جزئیات (۴ اسفند ۱۴۰۳) ریزش قیمت خودرو‌های خارجی (۴ اسفند ۱۴۰۳) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۴ اسفند ۱۴۰۳) | شاهین اتوماتیک پلاس ۱۵ میلیون تومان ریزش کرد
سرخط خبرها

۴۶.۲ میلیارد دلار ارز واردات تأمین شد (۳ آذر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۱۷۰۰
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۹
۴۶.۲ میلیارد دلار ارز واردات تأمین شد (۳ آذر ۱۴۰۳)
بانک مرکزی از اول فروردین ماه تا ۳ آذر ماه امسال، ۴۶ میلیارد و ۲۲۵ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تأمین کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از بانک مرکزی، در این مدت برای کالا‌های اساسی و دارو ۹ میلیارد و ۷۶۸ میلیون دلار، برای کالا‌های تجاری و بازرگانی مبلغ ۲۵ میلیارد و ۳۴۴ میلیون دلار، برای خدمات ۹۷۴ میلیون دلار و برای واردات در مقابل صادرات ۱۰ میلیارد و ۱۳۹ میلیون دلار تأمین ارز صورت گرفته است.

۴۶.۲ میلیارد دلار ارز واردات تامین شد (۳ آذر ۱۴۰۳)

بر اساس این گزارش، بانک مرکزی برای واردات کالا‌های اساسی و کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۷ میلیارد و ۷۳۵ میلیون دلار و برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۲ میلیارد و ۳۳ میلیون دلار ارز تأمین کرده است. شایان ذکر است بانک مرکزی در مجموع ۹ میلیارد و ۷۶۸ میلیون دلار برای کالا‌های اساسی و کشاورزی و دارو و تجهیزات پزشکی را با نرخ ۲۸۵۰۰ تومان و با هدف حمایت از مصرف‌کنندگان و دسترسی اقشار جامعه به کالا‌های ضروری با قیمت ارزانتر تأمین کرده است.

این گزارش حاکی از آن است که در این بازه زمانی برای کالا‌های تجاری و بازرگانی مبلغ ۲۵ میلیارد و ۳۴۴ میلیون دلار و برای واردات در مقابل صادرات مبلغ ۱۰ میلیارد و ۱۳۹ میلیون دلار و در مجموع ۳۵ میلیارد و ۴۸۳ میلیون دلار تأمین ارز صنایع صورت گرفته است.

این گزارش حاکی از آن است تأمین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل سه میلیارد و ۹۵۰ میلیون دلار، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل دو میلیارد و ۴۵۹ میلیون دلار، «صنایع معدنی» یک میلیارد و ۹۵۰ میلیون دلار، «صنایع شیمیایی و پلیمری» دو میلیارد و ۸۴۸ میلیون دلار، «صنایع و تجهیزات برق و الکترونیک» معادل سه میلیارد و ۳۰۶ میلیون دلار، «منسوجات و پوشاک» معادل یک میلیارد و ۳۰۳ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه‌های صنایع همچنین به ترتیب دو میلیارد و ۳۶۷ میلیون دلار، یک میلیارد و ۸۳۵ میلیون دلار، دو میلیارد و ۳ میلیون دلار، ۸۳۰ میلیون دلار، ۳۲۱ میلیون دلار، ۶۵ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز ۳ آذر ماه سال جاری دریافت کرده اند.

همچنین تا تاریخ ۳ آذر ماه، سایر صنایع ۹ میلیارد و ۵۲۸ میلیون دلار ارز نیمایی و دو میلیارد و ۷۱۸ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات دریافت کرده اند.

گفتنی است، در روز شنبه ۳ آذر ماه ۱۴۰۳ در تالار اسکناس ارز مرکز مبادله ایران، دلار با نرخ ۵۲ هزار و ۷۳۵ تومان، یورو با نرخ ۵۴ هزار و ۸۳۵ تومان و درهم با نرخ ۱۴ هزار و ۳۵۹ تومان مورد مبادله قرار گرفت. هم‌چنین تالار حواله ارز، شاهد مبادله دلار با نرخ ۵۱ هزار و ۲۹۹ تومان، مبادله یورو با نرخ ۵۳ هزار و ۳۴۱ تومان و مبادله درهم با نرخ ۱۳ هزار و ۹۶۸ تومان بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->